Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
može li mi neko predložiti jednog nba igrača koji je najizgledniji over
Druze, zaista ti ne zelim prisjedati na muku i podsjecati te na nesto zbog cega si, vjerujem, makar na kratko i sa razlogom izgubio razum, pa ovo je nevjerovatnofixator je napisao/la: potpuno si bio u pravu trebao sam igrati over al mislio sam da je ovo sigurnije
moja greska heh.

Gol u bukvalno posljednjoj sekundi!

Iz dosade sam gledao 2/3 i 3/3. Susta suprotnost izmedju dvije trecine. U 3/3 osjetna razlika u kvalitetu i pristupu. Uozbiljili se, zabili dva, kontao da ce pasti jos najmanje 2, i onda opet 5 minuta maksimalna zayebancija, i...
-
- Kontakt:
imam problem , registrovao sam se na stranicu rivalo.com u millenium kladionici , i nemogu nikako da odkucam sebi obicnim listic , opcije imaju pojedinacno , konbinacija , sistem i ni ujednom od toga ne prima obicni listic ... od 3 para , nego racuna neke konbinacije ..... Hvala 

Klikni na Combi. Po defaultu je oznacen Combi, ali moras prvo kliknuti na Single ili System, pa onda kliknuti/vratiti na Combi, i to je toHasselbaink je napisao/la:imam problem , registrovao sam se na stranicu rivalo.com u millenium kladionici , i nemogu nikako da odkucam sebi obicnim listic , opcije imaju pojedinacno , konbinacija , sistem i ni ujednom od toga ne prima obicni listic ... od 3 para , nego racuna neke konbinacije ..... Hvala

zazmiri na lijevo oko, digni mis i puhni u njeg tri puta, zatim idi u kupatilo operi desnu nogu a lijevu osusi,
pa nije ovo merhamet yebem ga ja
pa nije ovo merhamet yebem ga ja

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
vidio sam, u pravu si, totalno su se zayebavali.Strasno pustise gol bukvalno heh.Crank je napisao/la:Druze, zaista ti ne zelim prisjedati na muku i podsjecati te na nesto zbog cega si, vjerujem, makar na kratko i sa razlogom izgubio razum, pa ovo je nevjerovatnofixator je napisao/la: potpuno si bio u pravu trebao sam igrati over al mislio sam da je ovo sigurnije
moja greska heh.![]()
Gol u bukvalno posljednjoj sekundi!![]()
Iz dosade sam gledao 2/3 i 3/3. Susta suprotnost izmedju dvije trecine. U 3/3 osjetna razlika u kvalitetu i pristupu. Uozbiljili se, zabili dva, kontao da ce pasti jos najmanje 2, i onda opet 5 minuta maksimalna zayebancija, i...
Semper Fidelis
-
- Kontakt:
bracko kad odigram i racunam na mobitelu bude kvota 3 al tamo manja , jer ubacuje u neke kombinacije a nikako da mi normalan lisitc evo pokusao sam tako al nece ....Crank je napisao/la:Klikni na Combi. Po defaultu je oznacen Combi, ali moras prvo kliknuti na Single ili System, pa onda kliknuti/vratiti na Combi, i to je toHasselbaink je napisao/la:imam problem , registrovao sam se na stranicu rivalo.com u millenium kladionici , i nemogu nikako da odkucam sebi obicnim listic , opcije imaju pojedinacno , konbinacija , sistem i ni ujednom od toga ne prima obicni listic ... od 3 para , nego racuna neke konbinacije ..... Hvala![]()
da probamo jedan prelaz 

Sretno svima!
-
- Kontakt:
nemogu konbinirat igraca vise koseva s utakmicama single , na sigle pobjedu prolazi obicni listicCrank je napisao/la:Klikni na Combi. Po defaultu je oznacen Combi, ali moras prvo kliknuti na Single ili System, pa onda kliknuti/vratiti na Combi, i to je toHasselbaink je napisao/la:imam problem , registrovao sam se na stranicu rivalo.com u millenium kladionici , i nemogu nikako da odkucam sebi obicnim listic , opcije imaju pojedinacno , konbinacija , sistem i ni ujednom od toga ne prima obicni listic ... od 3 para , nego racuna neke konbinacije ..... Hvala![]()
- stomaklija
- Kontakt:
a blesavog li dana...magnitogorsk igram 5 i 6 golova,padne 4 s tim da u drugoj trećini niti jedan
medvedi primaju gol za 0-1 tako da nitko u dvorani ni na ledu ni suci ne znaju gdje je pak a on u golu, onda imaju dva puta igrača više i ne iskoriste ga, pa treći puta igrač više i primaju gol za 0-2 iz kontre i onda dobiju kaznu 5+2 i igraju 7 minuta sa čovjekom manje i naravno 0-3, katastrofa i isprike ljudi, viša sila
idemo probati isprati gorak okus s ovim parom
Bolzano-Olimpija over 5.5 1.50, over 6.5 2.10
ovo bi trebalo proći, zmajčeki primaju dosta golova vani a talijani standardno dobri i efikasni kod kuće, očekujem doprinos i jednih i drugih u prebacivanju margine.
Probati ću ovdje sa 1.trećinom na zmajčeke jer mislim da bi talijani mogli to naštimati pa da bude i prelaz 2/1
Bolzano-Olimpija 1.trećina 2 6.50
Bolzano-Olimpija 1.tr./kraj 2/1 13.00
medvedi primaju gol za 0-1 tako da nitko u dvorani ni na ledu ni suci ne znaju gdje je pak a on u golu, onda imaju dva puta igrača više i ne iskoriste ga, pa treći puta igrač više i primaju gol za 0-2 iz kontre i onda dobiju kaznu 5+2 i igraju 7 minuta sa čovjekom manje i naravno 0-3, katastrofa i isprike ljudi, viša sila

idemo probati isprati gorak okus s ovim parom
Bolzano-Olimpija over 5.5 1.50, over 6.5 2.10
ovo bi trebalo proći, zmajčeki primaju dosta golova vani a talijani standardno dobri i efikasni kod kuće, očekujem doprinos i jednih i drugih u prebacivanju margine.
Probati ću ovdje sa 1.trećinom na zmajčeke jer mislim da bi talijani mogli to naštimati pa da bude i prelaz 2/1
Bolzano-Olimpija 1.trećina 2 6.50
Bolzano-Olimpija 1.tr./kraj 2/1 13.00
1 u 2 kvota spala na 13stomaklija je napisao/la:

BHF Bosanska Krajina!
-
- Kontakt:
Daj neko Nba da postavi, nesto sigurno 

navlakusaapocalyps je napisao/la:1 u 2 kvota spala na 13stomaklija je napisao/la:

Gencerbirligi - Besiktas 1/2
Kasimpasa - Akhisar 2/1
Kortrijk - Liege 1/2
za veceras..
Kasimpasa - Akhisar 2/1
Kortrijk - Liege 1/2
za veceras..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Na b*t365 se moze povuci samo u slucaju ako ti oni to odobre. Ne mogu se tacno sjetiti..ali znam da sam povlacio (nekad sa dobitkom, nekad sa gubitkom uloga) zavisno koliko je susreta odigrano ili koji je minut ovih sto igraju
My Bets ..Bets I Can cash out opcija ..sjetih se
My Bets ..Bets I Can cash out opcija ..sjetih se

sta mislite o ovim parovima?
Charlote 2
Sacramento 2
Dragic 18,5 1
Jennings 19,5 1
Thomas 19,5 1
Bledsoe 18,5 1
Afflalo 21,5 1
Brooklyn 1
Golden State 1
Minesota 1
Jefferson 17,5 1
Charlote 2
Sacramento 2
Dragic 18,5 1
Jennings 19,5 1
Thomas 19,5 1
Bledsoe 18,5 1
Afflalo 21,5 1
Brooklyn 1
Golden State 1
Minesota 1
Jefferson 17,5 1
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ako je sinoć prošlo onoliko overa, ne mora značiti da će večeras svi u underSunfrenzy je napisao/la:sta mislite o ovim parovima?
Charlote 2
Sacramento 2
Dragic 18,5 1
Jennings 19,5 1
Thomas 19,5 1
Bledsoe 18,5 1
Afflalo 21,5 1
Brooklyn 1
Golden State 1
Minesota 1
Jefferson 17,5 1

Da ne bude off topic :
Bolzano - Olimpija under 5,5 2,30 ... Prevelika kvota na under, iskreno

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.