Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

zgmiky
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la zgmiky » 27 dec 2013, 14:11

Medveščak Zagreb-Dinamo Moskva tik 1 1.85, 1.trećina 1 2.80, 1x 1.75, 1 2.90

počinje ICE FEVER ludilo u Areni Zagreb, u idućih mjesec dana medvedi će odigrati pet utakmica u Areni a kao prvi stiže najbolji mogući protivnik za takav spektakl, dvostruki prvak i branitelj naslova div iz Moskve, kojem će ovo također biti prva utakmica nakon stanke.
Još su svježa sjećanja na bolan poraz u Moskvi kada su medvedi vodili 3-2 minutu prije kraja i sudačkim greškama i navlačenjem za domaćina izgubili 4-3. Pokazali su tada kao i u više navrata protiv najjačih momčadi lige da imaju igru s velikima i sigurno da će otvoriti ICE FEVER jednom odličnom utakmicom pa možda i pobjedom ili barem produžetkom (jedan bod je ipak jedan bod).
Gosti dolaze u velikoj seriji sa pet uzastopnih gostujućih trijumfa (ali prije pauze) ali ne znaju šta ih čeka, 15000 fanatičnih navijača koji će gromoglasno bodriti svoju momčad (ide se na rekord u probijanju decibela ali to nije previše bitno jer zna se kakve navijače ima Medveščak bez obzira na to) a obzirom su u brlogu padali i CSKA 7-1, St.Petersburg 4-3 nakon penala, Magnitogorsk 2-1 te Kazan 6-5 ne bi bilo iznenađenje novo slavlje hokejaša Medveščaka. ZIG ZAG MEDVEŠČAK :D

PlanB
Kontakt:

Post Postao/la PlanB » 27 dec 2013, 14:15

zgmiky je napisao/la:Medveščak Zagreb-Dinamo Moskva tik 1 1.85, 1.trećina 1 2.80, 1x 1.75, 1 2.90

počinje ICE FEVER ludilo u Areni Zagreb, u idućih mjesec dana medvedi će odigrati pet utakmica u Areni a kao prvi stiže najbolji mogući protivnik za takav spektakl, dvostruki prvak i branitelj naslova div iz Moskve, kojem će ovo također biti prva utakmica nakon stanke.
Još su svježa sjećanja na bolan poraz u Moskvi kada su medvedi vodili 3-2 minutu prije kraja i sudačkim greškama i navlačenjem za domaćina izgubili 4-3. Pokazali su tada kao i u više navrata protiv najjačih momčadi lige da imaju igru s velikima i sigurno da će otvoriti ICE FEVER jednom odličnom utakmicom pa možda i pobjedom ili barem produžetkom (jedan bod je ipak jedan bod).
Gosti dolaze u velikoj seriji sa pet uzastopnih gostujućih trijumfa (ali prije pauze) ali ne znaju šta ih čeka, 15000 fanatičnih navijača koji će gromoglasno bodriti svoju momčad (ide se na rekord u probijanju decibela ali to nije previše bitno jer zna se kakve navijače ima Medveščak bez obzira na to) a obzirom su u brlogu padali i CSKA 7-1, St.Petersburg 4-3 nakon penala, Magnitogorsk 2-1 te Kazan 6-5 ne bi bilo iznenađenje novo slavlje hokejaša Medveščaka. ZIG ZAG MEDVEŠČAK :D
Slazem se sa svim napisanim, ali mene vise vuce x@4,30 :) lakomost :oops:
Dobro je imati PlanB !

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 27 dec 2013, 14:27

15:00 CSKA (-1,5) – Rochester 1 @ 1.50
Spengler kup
Ako ikoga žele nakantati Rusi onda su to u svakome slučaju Ameri a sada im se pruža prilika da ekipu Rochestera stanovnika američke AHL hokejaške lige rastave na sastavne dijelove.Ameri su došli bez svojih najboljih igrača Matta Ellisa, Jamie Tardifa i Mikea Zigomanisa, da su oslabljeni vidilo se i u prvoj utakmici kada ih je domaća ekipa Servette rasturila i pobjedila sa 5-0.O CSKA ne treba trošiti riječi, dolazi iz KHL lige po svima druge lige po snazi na svijetu iza američke NHL lige i sigurno da će dati sve od sebe da pobjede a ako i mogu ponize stanovnike AHL lige, mlađeg brata NHL lige.CSKA je kompletan došao na ovaj turnir i prepun je zvijezdi: Alexander Radulov, Viktor Kozlov i Alexei Morozov dobili su novog suigrača Envera Lisina tako da je sada CSKA jaka do bola, te Grigorenko i Prokhorkin koji bi mogli igrat u svakom timu AHL lige.Očekujem pobjedu ruske ekipe sa barem dva gola razlike u njihovu korist.
Takodjer predlazem over 5.5 golova kao opciju broj 2.

SRETNO
Semper Fidelis

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 27 dec 2013, 14:30

Davos - Vitkovice/hok(s.t.) 27.12. 20:15 1 1,70
Kortrijk - Standard(d/n) 27.12. 20:00 DA 1,65
Chalon Saone - Nanterre 27.12. 20:45 1 1,70
Gravelines - Le Havre 27.12. 20:00 1 1,25
BC Dnipro - Azovmash 27.12. 20:00 2 1,40
Medveščak - Din.Moskva 27.12. 17:30 1X 1,44

kvota: 12.02

Kladioholicar
Kontakt:

Post Postao/la Kladioholicar » 27 dec 2013, 14:33

Cherkaski Mavpy - Ferro-ZNTU 158,5 over @ 1.85

Danas sam poluziv, neispavan... nemam koncentracije da se duze bavim nekim analizama ali mi je ovaj par zapao za oci... cista tradicija i igre ove godine... Za singl nikako eventualno za neki narodni tiket.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 27 dec 2013, 14:34

Kasimpasa - Akhisar Genclik Spor / gost daje gol 1.55

nevjerojatno mi je da jedna iole ozbiljna ekipa koja drži sredinu ljestvice u gostima nije zabila niti jedan pogodak,a upravo to je slučaj kod Akhisara,momci su na 0-11 gol razlici i učinku 0-3-5. Kasimpasa je ozbiljan takmac nema šta, iznenađujuće dobro koriste kikseve velikih i eto ih na drugom mjestu, ali jednostavno vodim se zakonom velikih brojeva i solidnom kvotom i red je da gosti zabiju prvi gol u gostima.

što se tiče ove druge utakmice gencler i besiktas, turci su to a oni ga vole namjestiti više nego se vode napiti pa eto probati prelaze 1/2 i 2/1 eto meni za dušu :D

vjekoslavj
Kontakt:

Post Postao/la vjekoslavj » 27 dec 2013, 14:36

zgmiky je napisao/la:Kasimpasa - Akhisar Genclik Spor / gost daje gol 1.55

nevjerojatno mi je da jedna iole ozbiljna ekipa koja drži sredinu ljestvice u gostima nije zabila niti jedan pogodak,a upravo to je slučaj kod Akhisara,momci su na 0-11 gol razlici i učinku 0-3-5. Kasimpasa je ozbiljan takmac nema šta, iznenađujuće dobro koriste kikseve velikih i eto ih na drugom mjestu, ali jednostavno vodim se zakonom velikih brojeva i solidnom kvotom i red je da gosti zabiju prvi gol u gostima.

što se tiče ove druge utakmice gencler i besiktas, turci su to a oni ga vole namjestiti više nego se vode napiti pa eto probati prelaze 1/2 i 2/1 eto meni za dušu :D

znam da nije mjesto i izvinite zbog toga,ali da li neko zna kako se moze povuci pogresno uplacen par sa bet365

Crank
Kontakt:

Post Postao/la Crank » 27 dec 2013, 14:39

fixator je napisao/la:15:00 CSKA (-1,5) – Rochester 1 @ 1.50
Spengler kup
Ako ikoga žele nakantati Rusi onda su to u svakome slučaju Ameri a sada im se pruža prilika da ekipu Rochestera stanovnika američke AHL hokejaške lige rastave na sastavne dijelove.Ameri su došli bez svojih najboljih igrača Matta Ellisa, Jamie Tardifa i Mikea Zigomanisa, da su oslabljeni vidilo se i u prvoj utakmici kada ih je domaća ekipa Servette rasturila i pobjedila sa 5-0.O CSKA ne treba trošiti riječi, dolazi iz KHL lige po svima druge lige po snazi na svijetu iza američke NHL lige i sigurno da će dati sve od sebe da pobjede a ako i mogu ponize stanovnike AHL lige, mlađeg brata NHL lige.CSKA je kompletan došao na ovaj turnir i prepun je zvijezdi: Alexander Radulov, Viktor Kozlov i Alexei Morozov dobili su novog suigrača Envera Lisina tako da je sada CSKA jaka do bola, te Grigorenko i Prokhorkin koji bi mogli igrat u svakom timu AHL lige.Očekujem pobjedu ruske ekipe sa barem dva gola razlike u njihovu korist.
Takodjer predlazem over 5.5 golova kao opciju broj 2.

SRETNO
Vrlo izvjesno, ali obrati paznju na slijedece:

Hokej, Spengler Cup, Davos

(if cska moskva take this game serious, they are going to win. but this is exactly the point, because the spengler cup in davos is nothing more than a friendly tournament and with a tight schedule like cska has at the moment, there is a possibility that they will go into this game too easy. cska arrived in davos yesterday afternoon. they didnt have time to get used to the special comditions in davos. ex-superstar fedorov, now 44, is expected to give a short comeback at the spengler cup. another sign that they dont take this tournament too serious. topshots radulov, denisov and prokhorin had a tough program during the last few day, because they played for the russian national team. in my opinion trainer torchetti is likely to give some players time to rest. cska has the advantage of more experience than rochester and they are used to the bigger european ice rink and they have certainly more quality. rochester played not that bad as the 5:0 loss against geneva looks like but they have to improve if they want to win against the big russian team.)

Ja sam ih kontao uzeti u razmatranje za glavni tiket, ali ako su ljudi dosli sinoc i ako ce igrati 44-godisnjak... Hm, ne vrijedi rizikovati :arrow:
Da je makar negdje bila izjava bilo kakve vrste da se vidi sta CSKA zeli odo ovoga turnira, pa hajd. Al' ovi na prijateljski nastrojen turnir, dosli cini mi se ko na izlet...
Obzirom na okolnosti i sve receno sa obje strane, te da moram, igrao bit zbroj golova prva trecina vise od 1,5 :arrow:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 27 dec 2013, 14:55

i evo da ne kažete da nisam drug par tiketa od mene onako lagano da se broje golčići :lol:

Genclerbirligi-Besiktas oba gol 1.60
Kasimpasa-Akhisarspor oba gol 1.75
Kortrijk-Standard L. oba gol 1.65
4.62

Severstal-Magnitogorsk 5+ 1.60
Medveščak Zagreb-Dinamo Moskva 5+ 1.60
Lahti-Helsinki IFK 5+ 1.65
Bolzano-Olimpija 6+ 1.50
5.95

i jedan sa teme zajednički

davos 1 1.55
rouen 2 1.65
genc-bes odg 1.60
kortrijk dg 1.35
detroit x2
8.00

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 dec 2013, 14:57

slaba punoda za danas sto se tice nogometa ali ajd da pokusamo nesta.

Kortrijk - standard Liege 1 @4.00

jeste da je Standard prvi na tablici i da imaju samo jedan poraz do sada, ali zadnji 4 puta kad su gostovali Kortrijku izbukli su samo jedan remi uz 3 pobjede domacina, pa zasto ne probati cistog keca ovdje, pogotovo jer je Kortrijk u proslom kolu razbijen sa 5:2 te da igraju sa vodecom momcadi lige gdje ce im trebati veca motivacija, za malo realniji ishod pokusati sa dvoznakom 1X po kvoti od 1.85 koja nikako nije losa.

G'birligi - Besiktas 1 @3.60 ili sigurnije 1X 1.62

nekako me osjecaj vuce na ovo, ali znali su u zadnje vrijeme uzeti bodove kuci protiv Besiktasa pa zasto ne ovaj put, pogotovo jer su solidni u zadnji par tekmi (misli se na G'birligi) pa su tako i kuci sa galatom igrali 1:1. jos kad su turci u pitanju tu je svasta moguce :D

Sretno.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Semcabih
Kontakt:

Post Postao/la Semcabih » 27 dec 2013, 14:58

vjekoslavj je napisao/la:

znam da nije mjesto i izvinite zbog toga,ali da li neko zna kako se moze povuci pogresno uplacen par sa bet365
Nema povlačenja nikakvog ni u jednoj kladionici tako ni na bet365.

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 27 dec 2013, 15:32

Semcabih je napisao/la:
vjekoslavj je napisao/la:

Nema povlačenja nikakvog ni u jednoj kladionici tako ni na bet365.
Ako ima tiket, može izbaciti par, a ako je onlline klađenje, onda ne može. :)

Crank
Kontakt:

Post Postao/la Crank » 27 dec 2013, 15:33

Crank je napisao/la: Obzirom na okolnosti i sve receno sa obje strane, te da moram, igrao bit zbroj golova prva trecina vise od 1,5 :arrow:
slika

Vrijeme drugog gola :o

Milanista92
Kontakt:

Post Postao/la Milanista92 » 27 dec 2013, 15:40

slika

Za svakog po nesto :D

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 27 dec 2013, 15:52

Crank je napisao/la:
Crank je napisao/la: Obzirom na okolnosti i sve receno sa obje strane, te da moram, igrao bit zbroj golova prva trecina vise od 1,5 :arrow:
slika

Vrijeme drugog gola :o
potpuno si bio u pravu trebao sam igrati over al mislio sam da je ovo sigurnije
moja greska heh.
Semper Fidelis

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 27 dec 2013, 16:08

(OKL) K.DURANT (-28,5+) 1 1.85
(LAK) P.GASOL (-14,5+) 1 1.85
(MIA) D.WADE (-21,5+) 1 1.85
LAGUN ARO-FUENLABRADA 1 1.45
CAJASOL-MANRESA 1 1.45
LE MANS-ORLEANS 1 1.65
LEVALLOIS-LIMOGES 1 1.6
CHERKASSKI-FERRO ZNTU 1 1.65

Pošto sam antitalenat za košarku, večeras imam posla nekog i da bi ostao budam moram pratiti nešto :D pa sam planiro odigrati ovu košarku :D kakve su šanse za prolaz ovog?

Crank
Kontakt:

Post Postao/la Crank » 27 dec 2013, 16:15

Alibasa je napisao/la:(OKL) K.DURANT (-28,5+) 2 1.85
(LAK) P.GASOL (-14,5+) 2 1.85
(MIA) D.WADE (-21,5+) 1 1.85
LAGUN ARO-FUENLABRADA 1 1.45
CAJASOL-MANRESA 1 1.45
LE MANS-ORLEANS 1 1.65
LEVALLOIS-LIMOGES 1 1.6
CHERKASSKI-FERRO ZNTU 1 1.65

Pošto sam antitalenat za košarku, večeras imam posla nekog i da bi ostao budam moram pratiti nešto :D pa sam planiro odigrati ovu košarku :D kakve su šanse za prolaz ovog?
Sanse da pogodis svih 8 parova, a uzimajuci u obzir samo prostu matematiku, su ti:

0,5 x 0,5 x 0,5 x 0,33 x 0,33 x 0,33 x 0,33 x 0,33 = 0,0005 x 100% = 0,05 % :mrgreen:

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 27 dec 2013, 16:17

hahahhaha
Ma nema veze, ovo i onako ide na minimalan ulog :D ovo je samo da se nešto prati dok radim seminarski.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 27 dec 2013, 16:59

Inace nikada ne igram NBA igrace u Premieru prije vecernjih sati, ali da mi se ne bi ponovila situacija od sinoc, kada su sklonili Howarda, odigrat cu jedan listic ranije..Nazalost nemam vremena za analize neke vece..

Monroe -13,5 Vise
Premala granca zbog losije forme u posljednje vrijeme, red je za jednu bolju partiju Monroea

Beal -14,5 Vise
Vratio se nakon povrede i sigurno je da ce sve vise i vise igrati, a staviti granicu od 14,5 na igraca koji je na prosjeku od 19,6 poena bas i nije pametno

Thompson -17,5 vise
Njega ne volim igrati, ali klasicni domacinski igrac koji u domacim utakmicama postize 21,6 poena po prosjeku, prije par dana istoj ovoj ekipi Phoenixa je postigao 19 poena

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 27 dec 2013, 17:14

20:30 Villard de Lans - A.Brest 1 @ 1.45
Francuska Magnus liga
Brest je ekipa koja je zalutala u ovu najjaču farancusku hokejašku ligu i trenutno su u totalnoj banani što pokazuje i psoljendjih sedam susreta koja su izgubili, dali su samo 13 golova a primili čak 43 od toga od ekipe Aminsa na gostovanju 11 golova.
Villard de Lans je ekipa gornjeg dijela prvenstvene tablice te ih današnj pobjeda prbiližava grupi od četiri kluba koja idu direktno u četvrtfinale play offa.
Albatrosima iz Bresta već odavno su srezana krila, tavore na samome dnu prvenstvene tablice i ne pokazuju nikakve znake oporavka tako da već sada mogu razmišljati o playoutu.
Inače osobno ću odigrati i pobjedu domaćina u hendikepu jer ne vjerujem da Albatrosi iz Bresta mogu zaprijetiti kada to nisu uspjeli mnogo lošijim ekipama kao što su Gap, Strasbourg i slični.

padoh na CSKA u zadnjoj minuti primise gol i 4:3 zavrsi ruska smeća fuj
Semper Fidelis

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.