Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jel' se vraća Sturridge u nedjelju,makar na klupi da bude pa da uđe?
You'll never walk alone.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Moze neko napisati ocekivani sastav za mec sa Chelseaom?
Znal se ko je sudija?
Znal se ko je sudija?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Koliko znam Webb će suditi, a sastav se ne bi trebao mijenjati. Nema baš velikog izbora.soxx je napisao/la:Moze neko napisati ocekivani sastav za mec sa Chelseaom?
Znal se ko je sudija?
Eventualno Flanagan umjesto Cissokha na lijevom beku, ukoliko bude spreman za taj meč.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa za ovu igru je "kriv" Rodgers.Carlo je napisao/la: Ne laprdaj. Jednom objektivan? O čemu pričaš? Sudija jeste kriv za onaj nepostojeći offside, ali sigurno nije kriv za našu igru.
Mislim da bi sve ekipe potpisale da ovako odigraju protiv Cityja. Čovječe, ako si gledao (vjerujem da jesi

Rodgers nije napravio grešku na ovoj utakmici. Čak je pokazao hrabrost uvođenjem Aspasa. Jednostavno, prigovoriti Rodgersu zbog promašaja Sterlinga, Coutinha i Mignoletovih očajnih reakcija je sve samo nije objektivnost.
City daje (davao) 4.2 gola kod kuće, dođe Liverpool i jedva utrpaju dva. Tottenham i Arsenal su nastradali teniskim rezultatima, Liverpool šahovskim.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Uopste neVirtu4l je napisao/la:Jel' vas strah?

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ma mi smo taj City k'o plitak potok pregazili, nisu oni neka mjera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sretno protiv Chelsea!
Liverpool bio zasluzio barem bod protiv Citya. Liverpool bolje sanse imao. Sto se tice sudjenja Liverpoolu sviran offside koji nije bio,Johnson dobio samo zuti za namjeran faul sa ledja- Kolarov dobrano bio odmako.Suarez igra u zivotnoj formi al je isto tako "tempirana bomba". Mogu reci da je jucer prosao dobro samo sa zutim. Start nad Hartom(samo zuti) i simuliranje(nije dobio ni opomenu).
Liverpool bio zasluzio barem bod protiv Citya. Liverpool bolje sanse imao. Sto se tice sudjenja Liverpoolu sviran offside koji nije bio,Johnson dobio samo zuti za namjeran faul sa ledja- Kolarov dobrano bio odmako.Suarez igra u zivotnoj formi al je isto tako "tempirana bomba". Mogu reci da je jucer prosao dobro samo sa zutim. Start nad Hartom(samo zuti) i simuliranje(nije dobio ni opomenu).
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
svi sominjete sudije kako su ostetile Liverpool, sta je duelima Škrtela i Kompanyja?
Pa jbt zar se sad u nogometu sve zivo mora svirati?! Onaj gore hoce crveni za Suareza zbog Harta, a ovaj ga nije ni pipnuo. Zuti karton zbog podignute noge i to je to. Pa trebali bi se po utakmici svirati 10 penala kad bi se svako povlacenje za dres sviralo. To apsolutno neb' trebao biti penal ni na jednoj strani. Kompany zagrlio Skrtela oko vrata pri svakom tom skoku i nijednom nije faul bio, hocemo tako to gledati? Jedna velika greska je bila i to kod zaleđa, a ostalo je sve bilo manje vise realno.sonik24 je napisao/la:svi sominjete sudije kako su ostetile Liverpool, sta je duelima Škrtela i Kompanyja?
Ja ne bi bas rekao da ste ga pregazili, vise ste na srecu dobili u zadnjim minutama cini mi seVirtu4l je napisao/la:Ma mi smo taj City k'o plitak potok pregazili, nisu oni neka mjera.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Zna se sta je visoko podignuta noga. Svi znamo da se Suarez izgubi na momente a u toj situaciji nije uopste isao na loptu nego dirktno na Harta.nerkolfc je napisao/la:Pa jbt zar se sad u nogometu sve zivo mora svirati?! Onaj gore hoce crveni za Suareza zbog Harta, a ovaj ga nije ni pipnuo. Zuti karton zbog podignute noge i to je to. Pa trebali bi se po utakmici svirati 10 penala kad bi se svako povlacenje za dres sviralo. To apsolutno neb' trebao biti penal ni na jednoj strani. Kompany zagrlio Skrtela oko vrata pri svakom tom skoku i nijednom nije faul bio, hocemo tako to gledati? Jedna velika greska je bila i to kod zaleđa, a ostalo je sve bilo manje vise realno.sonik24 je napisao/la:svi sominjete sudije kako su ostetile Liverpool, sta je duelima Škrtela i Kompanyja?
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Da, takav je sudar bio da je umalo Hartu otkinuo nogu.
Kad vidis zasto Mikel i Yaya nisu dobili crvene protiv Arsenala, ono sinoc nije bilo ni za žuti.

To je komedija i pominjati uopste, klasicni dueli, prljavi potezi kada sudija ne vidi, pa ne igramo balet pobogu.sonik24 je napisao/la:svi sominjete sudije kako su ostetile Liverpool, sta je duelima Škrtela i Kompanyja?
Suarez je odmah sklonio nogu, vidi se na usporenom, nije cak ni bilo kontakta, prestrogo za bilo kakav crveni.
Nemoj me bukvalno shvatat, covjek je obiljezen, covjek se lijeci i fakat da ima jos uvijek psihickih problema. Ne mogu se porediti startovi na loptu i startovi na Igraca. Namjeran start na igraca treba da bude uvijek crveni.nerkolfc je napisao/la:Da, takav je sudar bio da je umalo Hartu otkinuo nogu.Kad vidis zasto Mikel i Yaya nisu dobili crvene protiv Arsenala, ono sinoc nije bilo ni za žuti.
Shvatas li ti uopste sta pises? Pregledaj jos jednom i vidi reakciju suareza i vidi uopste jel tako Hartamancity je napisao/la:Nemoj me bukvalno shvatat, covjek je obiljezen, covjek se lijeci i fakat da ima jos uvijek psihickih problema. Ne mogu se porediti startovi na loptu i startovi na Igraca. Namjeran start na igraca treba da bude uvijek crveni.nerkolfc je napisao/la:Da, takav je sudar bio da je umalo Hartu otkinuo nogu.Kad vidis zasto Mikel i Yaya nisu dobili crvene protiv Arsenala, ono sinoc nije bilo ni za žuti.

Suarez podigao nogu prema lopti i kada je vidio Harta, odmah je pokušao spustiti i sreća pa nije zakačio golmana, a i da je zakačio, mogu garantovati da to ne bi bilo namjerno. Uzmite snimak pa pregledajte. Nemojte biti smiješni 

Ja te volim, volim Željo..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
GENERAL:
'Ponosan sam na svoje igrace, bili su sjajni. Igrali su jednu veoma dobru utakmicu protiv ekipe, koja je jednostavno sacinjena od najboljih Evropskih fudbalera.
Zaista smo razocarani sto ovo nismo pobijedili. Pokazali smo samopouzdanje i vjeru u ovaj tim, dali smo prelijep gol iz sjajne akcije, i mogli smo da damo jos. Moramo da naucimo neke stvari iz golova koje smo primili, koji su bili razocaravajuci.
Opet moram naglasiti da sam ponosan. Bio sam ovdje kad je Bayern gostovao i oni su jedini koji su igrali ovdje. Svaki ostali klub koji bi dosao, napunili bi im mrezu i nadigrali ih. Svi osjecaju da smo zasluzili makar bod danas, a mi smo razocarani sto nismo pobijedili.'
Iako je dosta hvalio svoje igrace, Rodgers je dosta pricao i o tome da postoji mnogo stvari koje jos treba da se srede, i unaprijede..
'Razocaran sam sa kornerom koji smo izveli, pa onda smo dopustili kontru, i tako su nam dali drugi gol, moramo da upravljamo utakmicom bolje, da kontrolisemo neke stvari koje su u nasim rukama. Nas entuzijazam i stav je da postizemo golove, ali kada imate 3 ili 4 minuta do kraja, jednostavno morate da iskontrolisete utakmicu, a mi smo pozurili, napravili gresku, i primili gol u nadoknadi vremena, koji je bio razocaravajuci za nas.
Ali generalno, nas stav i posvecenost danas je bio odlican, sjajno kretanje i pass igra, za mene je to sjajno da vidim, jer su to neke stvari koje radimo na treningu, i bitno ih je primijetiti, bilo je lijepih akcija. Izgubili smo ovu utakmicu, ali smo ohrabreni dobrom igrom, i izvuci cemo pouke iz ovoga.
Kada ljudi pomisle na nas, vjerovatno kazu da smo tim koji je kompententan da se bori. Nas glavni cilj je naravno TOP 4. To je ono cemu ovaj klub tezi evo vec nekoliko godina, pokazali smo konstantnost ove sezone, i nadamo se da cemo imati dobre sanse da to i ostvarimo ove sezone. Utakmice kao ova danas, i ona protiv Tottenhama su pokazale da smo sposobni da igramo protiv jakih timova. Danas nazalost, nismo uzeli bodove, ali oporavicemo se i spremno uci u sljedeci mec.'
Emir Čutahija dobio poziv sa Anfielda
Golman Željezničara odlazi u Liverpool
Piše: T. H.
Golman kateda Željezničara i kadetske reprezentacije BiH Emir Čutahija dobio je zvaničan poziv engleskog premijerligaša i višestrukog prvaka Evrope Liverpoola da trenira u kampu slavnog kluba.
Kako saznaje Dnevni Avaz u klubu s Grbavice, zvaničan poziv Liverpoola je stigao u Željezničar, a Čutahija bi već sredinom januara trebao da otputuje u kolijevku nogometa i priključi se treninzima u kampu “Reedsa”. To bi mu moglo otvoriti vrata eventualnog transfera u najjače lige svijeta.
Čutahija je odlične predispozicije i jak mentalni sklop spojio s golmanskim vještinama, koje je savladao uz pomoć trenera Esada Ese Ibrahimovića i danas slovi kao velika nada, koja će krenuti stopama Adnana Guše, Kenana Hasagića, Ibrahima Šehića…
Dobre partije u kadetskoj reprezentaciji i Željezničaru nisu promakle ni skautima inozemnih klubova, pa nije slučajno da je stigao poziv jednog velikog kluba kao što je Liverpool.
Početkom ovog mjeseca mladi golman je potpisao trogodišnji ugovor sa Željezničarom.

Ponos Pete gimnazije !
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.