FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ne vjerujem da bi Želju mogao kupiti, ne iz razloga što nema para nego što ljudi iz uprave kluba to ne bi dopustili.Uništavnje istorije jednog kluba nema cijenu to sad znaju navijači Cardiffa a uskoro će i navijači FKS saznati ko je Tan.Saurman je napisao/la:moustapha je napisao/la:Saurman je napisao/la:Ne bi ja bio toliko oduševljen prodajom kluba ovom šarlatanu.Ne bih ni ja bio odusevljen da je kupio Zelju. Ali s obzirom da je situacija obrnuta, a prave boje davno odredjene, ne vidim kakvu bi stetu mogao donijeti.
Isto tako, naravno da je u interesu i Sarajevu da Tan svoje odnose sa navijacima popravi, ali isto tako to nije kljucni faktor za nas uspjeh.
Tana ne zanima FKS ili Caridiff njega zanima samo profit i on će na ovaj ili onaj način doći do njega ne birajući sredstva koja bi mogla loša biti po klubove.
Da, zato su isli po Sloveniji i prosili.
Pa kako vas nije stid takve gluposti vise pricati?
Ne vidim da Chelsea, PSG, Monaco, City, MU se zale sto su im dosli stranci. Ne vidim ni da se Interovi navijaci zale sto ih kupuje singapurac. Ahh da, Zeljo ima vecu tradiciju

DO JUCE JE SVAKI NAVIJAC ZELJE, CELIKA, VELEZA, PARTIZANA, HAJDUKA.... SANJAO DA IH KUPI KAKAV SEIK ILI RUS.
On je čovjek koji se uopšte ne razumije u fudbal i ono što isti predstavlja.
Zadnja izmjena: pisac, dana/u 27 dec 2013, 13:25, ukupno mijenjano 3 puta.
pa nemoa mjenjati boje dovoljno je da hordama zatvori sjever a nesto o tome je dino jesenas pricaoskile je napisao/la:Čelnici kluba, kao i sam Tan (prije par mjeseci u intervju) su potvrdili da se ove stvari neće mijenjati. Isto to stoji u ugovoru između Tana i kluba. Izgleda da je potrebno da se ugovor skenira pa da se prestane pričati oko ovih promjena, na forumu i po portalima.let3 je napisao/la:dragi moj Skile, ni sam ne vjeruješ u to pišeš....pa nije niko lud da u ovom vaktu dođe iz Malezije u BiH , da placa necije milionske dugove, da kupuje klub . a da se pri tome ništa ne pita....cuj nece i ne možeskile je napisao/la:
Ama Cardiff i FKS se ne mogu porediti, njima je promjenio sve bitno u klubu, nama neće i ne može.
Manijaci, odlepršajte jednom sa ove teme, brinite se vi za svoj klub.![]()
a hoce i može vam placati milionske dugove jel de
de ba uozbilji se
- moustapha
- Kontakt:
Ako se kaze da ce godisnje ulagati 3 miliona, mada je to za sada spekulacija i ne znam sta je od toga sve tacno, to ne znaci da je to budzet za cijelu godinu. Sredstva za budzet i dalje cine prihodi od ulaznica, prodaje u fan shopu, neki uspjeh u Evropi, koji bi sada realno trebao biti dosta veci, isto tako cemo postati interesantniji za druge sponzore, a i transferi igraca bi trebali biti znacajniji. Naravno da ovo sve nece doci odmah u prvoj sezoni, ali dugorocno gledano, tesko je predvidjeti koliko daleko se moze dogurati sa Tanom. Mozes imati srece pa da se u akademiji pojave vrhunski talenti za koje mozes uzeti dobru lovu, a isto tako moze se desiti da to sve bude neznatno i zanemarivo.19risha88 je napisao/la: Al daleko je to od onog šta pojedinci na forumu pišu,kakvo ti možeš dovest mega pojačanje kad ti je cijeli budžet 3 miliona eura,možeš dovesti iz naše lige ono što ''valja'' i opet ti to nije neki garant za uspjeh,kod nas od 1 do 10 mjesta na tabeli razlika u kvaliteti je minimalna... svako svakog može mlatnut...
Mislim, da ko god u ovom trenutku pise neke konacne prognoze nema mnogo uporista za takve price, bez obzira da li one bile pozitivne ili negativne. Treba ici korak po korak, jer do jucer smo kukali kako bi se valjalo rijesiti starih dugova i sad kad smo docekali da sklonimo to breme odjednom se i kod navijaca povecavaju apetiti.
@Saurman,
Da nije te silne price oko izgradnje Grbavice i mnogih pokusaja prodaje mozda bih ti i povjerovao u tu pricu, ali ovako je ta prica licemjerna i smijesna. S druge strane, da li se Tan razumije u fudbal ili ne, uopste me ne zanima. Znamo da to nije kljucni faktor, to pokazuje i praksa svugdje u svijetu.
#divovi
Sta i da zatvori?
U sustini, trebao se sjever i ove sezone zatvoriti par utakmica da pojedinci se dozovu i dodju pameti.
Ne kontam zaista sta zelis reci.
Vi na silu pokusavate naci mane u svemu ovome, a istina je jedna, mi nemamo vise dugovanja i za slijedecu sezonu imamo obezbjedjeno minimum 6 miliona maraka.
U sustini, trebao se sjever i ove sezone zatvoriti par utakmica da pojedinci se dozovu i dodju pameti.
Ne kontam zaista sta zelis reci.
Vi na silu pokusavate naci mane u svemu ovome, a istina je jedna, mi nemamo vise dugovanja i za slijedecu sezonu imamo obezbjedjeno minimum 6 miliona maraka.
pa ko im ne bi promijenio odvratnu plavu bojuEvolution87 je napisao/la:jesu dosadni sa ovim clancima o Tanu sto je promijenio boje kluba. Nema dana a da ne ponove jedno te isto

O tome sam pisao juče mislim. Sad listam ove postove i pročitah uložit će u akademiju 600.000KM. S tim novcem neka mi napiše neko od normalnih navijača Sarajeva šta može uraditi, napraviti, bilo šta ? Ovi skakavci okole nek ne repliciraju.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
-
- Kontakt:
Riskantan potez, ali moze biti da izdobri.
Sve naj, u svakom slucaju.
Sve naj, u svakom slucaju.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
timeline, ajd zadnji put u zivotu cu ti odg na ovo, a i na neke stvari... isto jer sam čovjek...
-600.00 je cifra napisana od strane lista koji je u sarajevo doveo Luku Tonija i da ne nabrajam dalje... toliko o toj cifri, jedino ako ta cifra se ne odnosi na zemljiste
- Taan sutra da kaze ja ODUSTAJEM, mi smo vratili ddug i imamo ciste racune sto nema niko
-600.00 je cifra napisana od strane lista koji je u sarajevo doveo Luku Tonija i da ne nabrajam dalje... toliko o toj cifri, jedino ako ta cifra se ne odnosi na zemljiste

- Taan sutra da kaze ja ODUSTAJEM, mi smo vratili ddug i imamo ciste racune sto nema niko
Prava prica i pitanja jesu: Šta Tan hoce od FKS-a ? kakve su njegove interesne sfere? kako konta izvuci vec uložene pare iz tog kluba? koji su njegovi planovi za dalje? itd
Jasno je svima, da nije uložio tolike milione "na lijepe oci", da nije platio tuđe milionske dugove tek tako i da nije je lud za FKS-om, da nije oduvijek bio njihov fan
kako znaju reci igraci kad pređu u neki tim
Znaci, mora biti neka prava prica u pozadini
Sve ovo sad je zakukuljeno, fino medijski upakovano, ali još se nisu pokazale njegove prave namjere i pravo lice.
Jasno je svima, da nije uložio tolike milione "na lijepe oci", da nije platio tuđe milionske dugove tek tako i da nije je lud za FKS-om, da nije oduvijek bio njihov fan

Sve ovo sad je zakukuljeno, fino medijski upakovano, ali još se nisu pokazale njegove prave namjere i pravo lice.
Pa zašto onda klub ne izađe transparentno s cifrom koja će biti utrošena za "akademiju". Nego tamo neki sport mora nagađati, a vi se ovdje gađate nekim ciframa, onda se samo provaljujete bezveze. Hoću reći nema te pojma ni vi, a ni ovi iz novina.vincenttan je napisao/la:timeline, ajd zadnji put u zivotu cu ti odg na ovo, a i na neke stvari... isto jer sam čovjek...
Zašto onda potežete neke priče u šta će se ulagati i kako, a niko ne zna cifru, to me baš zanima ?

Edit: za ovog iznad skakavca, odgovor je :

Ma dao nam Tan na kredit 3 miliona vraticemo mu 100 miliona za 24 mjeseca. Nadam se da sam pomogao i olaksao tvoju dusu.let3 je napisao/la:Prava prica i pitanja jesu: Šta Tan hoce od FKS-a ? kakve su njegove interesne sfere? kako konta izvuci vec uložene pare iz tog kluba? koji su njegovi planovi za dalje? itd
Jasno je svima, da nije uložio tolike milione "na lijepe oci", da nije platio tuđe milionske dugove tek tako i da nije je lud za FKS-om, da nije oduvijek bio njihov fankako znaju reci igraci kad pređu u neki tim
@ TimeLine
Ma klub bas razmislja da kaze cifru radi tebe da ti bude lakse. Ne sikiraj se u tih 600 hiljada je planirano da kupimo zemlju, napravimo kompleks i sve ... ma sta ti je jos ce nam ostati 100 hiljada od toga da platimo Brajlovicu da narednih godinu dana vrsi brzu dostavu hrane za nase mlade talente.
Klub vam na dresu nema ni obicnog sponzora i vi nasli pljuvati bilo kakav rad uprave FK Sarajevo.
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 27 dec 2013, 14:18, ukupno mijenjano 2 puta.
ako sam dobro pročitao negdje u ugovoru stoji da se ne mjenjau boje,grb i još nešto u klubu..odličan vam je ovo potez i sigurno ćete jaaaaaaako uznapredovat kako sa finansijama tako i sa igračkim kadrom 
I nama kad je došao "amerikanac" Azmir stvari su krenule uzlaznom putanjom
Pozdrav iz Tuzle.

I nama kad je došao "amerikanac" Azmir stvari su krenule uzlaznom putanjom

Pozdrav iz Tuzle.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- moustapha
- Kontakt:
Zato sto je klub sada u privatnim rukama i taj koji je ulozio pare zeli da cifra ostane povjerljiva. Nama navijacima to uopste ne smeta, a ti bi da znas.TimeLine je napisao/la: Pa zašto onda klub ne izađe transparentno s cifrom koja će biti utrošena za "akademiju". Nego tamo neki sport mora nagađati, a vi se ovdje gađate nekim ciframa, onda se samo provaljujete bezveze. Hoću reći nema te pojma ni vi, a ni ovi iz novina.

#divovi
Za 600.000 kupiti zemljište i napraviti kompleks ?
Lp

Lp
-
- Kontakt:
a vidim poceo si normalno pisatiTimeLine je napisao/la:Pa zašto onda klub ne izađe transparentno s cifrom koja će biti utrošena za "akademiju". Nego tamo neki sport mora nagađati, a vi se ovdje gađate nekim ciframa, onda se samo provaljujete bezveze. Hoću reći nema te pojma ni vi, a ni ovi iz novina.vincenttan je napisao/la:timeline, ajd zadnji put u zivotu cu ti odg na ovo, a i na neke stvari... isto jer sam čovjek...
Zašto onda potežete neke priče u šta će se ulagati i kako, a niko ne zna cifru, to me baš zanima ?![]()
Edit: za ovog iznad skakavca, odgovor je :.

zato sto ne zele izlaziti u javnost s tim.. odes u privatnu firmu i pitaj direktora "KOLIKO ZARAĐUJEŠ MJESECNO" pa ce ti uručiti radnu knjizicu i pokazati vrata... ono sto se MORA znati to se i zna... posovne tajne... ici ce tender za radove, naci ce se najpovoljniji izvođači raadova, zato se ne pominje cifra, jer ako se kaze ulozit ce 5 000 000 KM (lupam) na tenderima ce se "ograditi" tom cifrom ... ako se ne zna "kolicina novca" tenderi ce ponuditi najbolje sto imaju

cifru ne znam , al sam vidio izgled i vidio zemljiste, imogu reci da sam ponosan i da ne mogu docekati da se projekat javno predstavi.. toliko
ps. vidim lupas.. 600.000 je lupanje, moguce da je to negdje cifra blizu cijene zemljista.. MOGUCE
- molotovljev
Ovo si dobro rekao, nemamo mi pojma, a ni ovi iz novina, kao što nemaš ni ti pojma kao ni tvoji istomišljenici.TimeLine je napisao/la:Pa zašto onda klub ne izađe transparentno s cifrom koja će biti utrošena za "akademiju". Nego tamo neki sport mora nagađati, a vi se ovdje gađate nekim ciframa, onda se samo provaljujete bezveze. Hoću reći nema te pojma ni vi, a ni ovi iz novina.vincenttan je napisao/la:timeline, ajd zadnji put u zivotu cu ti odg na ovo, a i na neke stvari... isto jer sam čovjek...
Zašto onda potežete neke priče u šta će se ulagati i kako, a niko ne zna cifru, to me baš zanima ?![]()
Edit: za ovog iznad skakavca, odgovor je :.
Znači svi skupa nagađamo, e sad, svi imaju svoje razloge zašto to rade.
Mene lično zaboli uvo koliko će biti uloženo u Akademiju i slično. Ono što mene interesuje su rezultati,
prije svega rezultati na evropskoj sceni, pa tek onda ovi na lokalnom nivou.
Možete još malo mahalati... Koševo će biti malo da primi sve svoje navijače i buduće simpatizere...
F.K.SARAJEVO
- tarikhordas
- Kontakt:
Zna neko u koliko se igra na hasetovom turniru Sarajevo-Zeljo ? I koliko je karta
?

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, broj6, MaroonBjelave, napoleon72, NeSamSafetee, Pena, Stanceski, Vanja8 i 62 gosta.