Pa nema osobe koja je zakuhala sa svima. Čak je i admin dobar (sa moderacijom, doduše). Inače, ovdje haman ljudi zaboravljaju da je Greivis između redova vrijeđao navijače Bayerna postavljajući sliku nekog lika (nemam pojma o kome je riječ, poslije sam se uključio u tu "raspravu") i govorio kako mu se po ružnoj faci vidi da navija za Bayern i da je navijače Bayerna najlakše prepoznati.
Ono, kao što si ti dobar s njim i govoriš da je on dobar, postoje ljudi koji nisu i kojima nije dobar. Činjenica je da ni ti nećeš promijeniti njihovo mišljenje, niti će oni promijeniti tvoje. Stoga mi je čudno što uopće nešto objašnjavaš.
Rekoh, ja sam glasao za njega, jer zadaje najviše problema moderaciji. Najviše sam se vodio tom logikom. Dakle, onaj ko zadaje najviše posla je automatski najgori. Ne računam psovače i @Jackyja.

Usput, vidjeh da i dalje misliš kako si banovan zbog posta o avataru. Nisi. Banovan si jer si napravio dupli profil nakon što ti je onaj banovan na sedam dana. Eto zašto. Al', ako će tebi biti lakše - eto, banovan si jer si me "uvrijedio" na forumu.