Ne znam jel bilo al sam oplako

Ima dobrih fori na njegov racun sto jes jes.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma znam al' sam okacio sliku odmah ovi nasi DzekoooIdimidodjimi je napisao/la:Ta pichka je fun Shitty-a u globalu a ne samo Edina Dzeke..... to se da zakljucit iz njenih komentara. Ocito da je onaj dio gdje je ona imala posebne impresije prosle godine prema njemu je samo dio onoga kada je i on pruzao nezaboravne momente kada udje sa klupe i zabije gol za par minuta. Cura to podrzala maximalno, neki fb lik slucajno iskopao nju a novinar to samo dobro uklopio u pricu i krenula invazija Bosanaca i Hercegovaca na njen profil. U to je pretvorise u fana Edina Dzeke striktno a odavde se vidi da se ona bas i ne dira dole kada pomisli na Dzeku nego je cisto fan cijele ekipe Man Shitty-a.
statističar de nađi koliko su ovi napadači igrali minutaZgemboAdislic je napisao/la:Upropasteni ziceri kostaju...
Ali nisam ocekivao da je Giroud ovako los. Ipak, on ima puno asistencija i predasistencija.
Svaka cast Mozambik to si 100 % upravuMozambik je napisao/la:Mnogo vise nego tebi.pisac je napisao/la:
Jarane, koliko ti je godina?
Ali fakat te pitam.
Znas li od kad je ovaj golman na radaru i od kad se o njemu zna?
Jos dok je u Sint Truideunu igrao.
OK, razumijem da ne znas ni iz koje je drzave taj klub, ali si mogao bar pratiti Premier Ligu i znati da je on proslih sezona u Sundarlandu bio ponajbolji golman lige.
Fakat je smijesno u opste sto ti repliciram na ovu glupost.
To sto si otisao na Wikipediu i ukucao Simon Mignolet da vidis gdje je branio prije Sunderlanda samo dodatno potvrdjuje sumnju u tvoje neznanje. Ni jedan bosanskohercegovacki gradjanin ne zna bez Wikipedie reci ime Mignoletovog prvog kluba
Pominjanjem Sint Truidenua sam si sebe diskvalificirao
Dortmund, Schalke 04, Inter, Roma, Arsenal, Tottenham jesu vrhunski klubovi. I Dzeko bi se preporodio u njima. Cak i u ovom sadasnjem Chelsea-u kojem fali napadac bi se naigrao da je poslusao Mourinha prije 6 mjeseci. Torres je ocajan u zadnje dvije godine. Da o drugoj dvojici nepricam. Tamo nema klanova. Jednostavno ko je u najboljoj poziciji ljudi mu dodaju. Ba kad je god odkriven u dobroj prilici ljudi mu dodaju. A Dzeko mase li mase rukama a dobije svaku desetu loptu.viKK je napisao/la:jel ti ibra dođe neki rođak?
koliko gluposti sam pročitao sad u tvom postu nije normalno. mogao je ibra raditi šta hoće, jer je znao da će poslije svega opet imati mjesta u mnogim top europskim klubovima. džeko nije igrač zlatanovih kvaliteta i on se ne može glupirati i praviti se neki babo, psovati trenerima i izigravati nekog opasnog momka, jer nema on tolike slobode.. igrač koji dokazano nema kvalitete ibrahimovića , u 27 godini sjedi na klupi cityja i već sam zna da nije za vrhunske europske klubove. takvim glupavim potezima bi se samo mogao srozati još više.
Nadji mi jedan relevantan dokaz da iti jedan od tih klubova zeli Edina.Romanista10 je napisao/la:Dortmund, Schalke 04, Inter, Roma, Arsenal, Tottenham jesu vrhunski klubovi. I Dzeko bi se preporodio u njima. Cak i u ovom sadasnjem Chelsea-u kojem fali napadac bi se naigrao da je poslusao Mourinha prije 6 mjeseci. Torres je ocajan u zadnje dvije godine. Da o drugoj dvojici nepricam. Tamo nema klanova. Jednostavno ko je u najboljoj poziciji ljudi mu dodaju. Ba kad je god odkriven u dobroj prilici ljudi mu dodaju. A Dzeko mase li mase rukama a dobije svaku desetu loptu.viKK je napisao/la:jel ti ibra dođe neki rođak?
koliko gluposti sam pročitao sad u tvom postu nije normalno. mogao je ibra raditi šta hoće, jer je znao da će poslije svega opet imati mjesta u mnogim top europskim klubovima. džeko nije igrač zlatanovih kvaliteta i on se ne može glupirati i praviti se neki babo, psovati trenerima i izigravati nekog opasnog momka, jer nema on tolike slobode.. igrač koji dokazano nema kvalitete ibrahimovića , u 27 godini sjedi na klupi cityja i već sam zna da nije za vrhunske europske klubove. takvim glupavim potezima bi se samo mogao srozati još više.
Ma Dzeki je dobro. Ako ode u drugi klub primanja ce mu vrtoglavo pasti. On to dobro zna i zato ce ostati u M.C..pisac je napisao/la:Nadji mi jedan relevantan dokaz da iti jedan od tih klubova zeli Edina.Romanista10 je napisao/la:Dortmund, Schalke 04, Inter, Roma, Arsenal, Tottenham jesu vrhunski klubovi. I Dzeko bi se preporodio u njima. Cak i u ovom sadasnjem Chelsea-u kojem fali napadac bi se naigrao da je poslusao Mourinha prije 6 mjeseci. Torres je ocajan u zadnje dvije godine. Da o drugoj dvojici nepricam. Tamo nema klanova. Jednostavno ko je u najboljoj poziciji ljudi mu dodaju. Ba kad je god odkriven u dobroj prilici ljudi mu dodaju. A Dzeko mase li mase rukama a dobije svaku desetu loptu.viKK je napisao/la:jel ti ibra dođe neki rođak?
To je kao prvo.
Kao drugo, mislis da je Edin lud da izmice sam sebi stolicu na kojoj sjedi?
Sta mislis koliku mu platu jedna Roma moze ponuditi? Max 3 miliona. Mislis da bi se on odreka ta 4 miliona razlike i otisao u ligu koja propada iz godine u godinu?
Bilo je par znacajnih momenata, ali individualno, nije ni sjena onog igraca sto je bio u Wolfsburgu, stoga individualno nije uspio.Consigliere je napisao/la:Po cemu nije uspio, prvaci i FA Cup za vrijeme dok je igrao. I da dodam da bez njegovog gola nikad ne bi vidjeli pehar prvaka.
Eto i novih glasina, navodno je prva zelja novog vlasnika Valencie.
http://www.soccerclips.net/videos/wolfs ... real-dzekoautogol je napisao/la:Najljepsi gol dok je bio u Wolfsburgu
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, atomac123, Google Adsense [Bot], Jas63Ko, L-Train, Quartararo, rukometubih23, zastitaIdentiteta i 37 gostiju.