FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

junuz23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la junuz23 » 27 dec 2013, 12:15

I kod nas ima bogatih i poslovnih ljudi koji su htjeli ulagati u naše klubove, ali su uvijek nailazili na probleme. Ustvari nikada nisu dočekivani raširenih ruku, dok strance eto dočekujemo i dajemo im doznanja da mogu raditi kako žele
Eto dokle ovo ide :lol:
Svaki nas bogati biznismen je imao sansu prije Tana da otkupi upravljacke uloge, al' jok!!! Nece Sener to ni spomenuti, niti bilo ko drugi. Bitno je pljuvati i minimizirati maximalno, pa cak i ako se radi o necemu na sto drugi timovi, pa i u ovom dijelu Evrope, mogu samo da bale i da se cude. Nema mene tu i odmah ne valja :lol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 dec 2013, 12:22

Senereeeeeeee jesi napravio zube
1946

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 dec 2013, 12:30

junuz23 je napisao/la:
„Sport se razvija zbog novca. Svako ulaganje je dobro došlo, ali se naravno mora ispitati pod kojim okolnostima se ulaže i šta se tim ulaganjem dobija, a šta gubi.“
Evo Greda se zalaze da se detaljno ispitaju ulaganja u FKS, sumnjivo covjeku :lol:
Sto ti je priuceni ekonomista, glupan se bavi pravnim pitanjima umjesto da ga objese za mhuda sto apsolutno nista nije pokrenuo u svom klubu, niti ima namjeru ocito. Sjedi suti, pametuj i primaj platu za to :lol:
:lol: :lol: e kako si ti skont'o da se Greda zalaže za detaljno ispitivanje ulaganja u FKS iz ove njegove izjave , to je prosto nevjerovatno :o
ingeniozan zakljucak :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 dec 2013, 12:32

Ne bi ja bio toliko oduševljen prodajom kluba ovom šarlatanu.

slika
slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 27 dec 2013, 12:34

Saurman je napisao/la:Ne bi ja bio toliko oduševljen prodajom kluba ovom šarlatanu.

slika
slika

Ama Cardiff i FKS se ne mogu porediti, njima je promjenio sve bitno u klubu, nama neće i ne može.

Manijaci, odlepršajte jednom sa ove teme, brinite se vi za svoj klub.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 dec 2013, 12:35

Ja se nadam da ce otici iz Cardiffa i fokusirati se samo na FKS. :mrgreen:
1946

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 27 dec 2013, 12:36

Head je napisao/la:Ja se nadam da ce otici iz Cardiffa i fokusirati se samo na FKS. :mrgreen:
http://www.kurir-info.rs/privatizacija- ... ak-1154443" onclick="window.open(this.href);return false;

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 dec 2013, 12:39

skile je napisao/la:

Ama Cardiff i FKS se ne mogu porediti, njima je promjenio sve bitno u klubu, nama neće i ne može.

dragi moj Skile, ni sam ne vjeruješ u to pišeš....pa nije niko lud da u ovom vaktu dođe iz Malezije u BiH , da placa necije milionske dugove, da kupuje klub . a da se pri tome ništa ne pita....cuj nece i ne može :lol: :lol: a hoce i može vam placati milionske dugove jel de :mrgreen: de ba uozbilji se

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 dec 2013, 12:47

pabizo je napisao/la:
Head je napisao/la:Ja se nadam da ce otici iz Cardiffa i fokusirati se samo na FKS. :mrgreen:
http://www.kurir-info.rs/privatizacija- ... ak-1154443" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno,nije on potreban potrebna nam je ona.
slika
:lol:
1946

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 27 dec 2013, 12:49

pabizo je napisao/la:
Nije mi žao što se vi u Srbiji morate navikavati da i mi iz BiH možemo postavljati neke standarde. Danas Sarajevo, sutra Željo, Velež ili Borac.

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 27 dec 2013, 12:51

Al kad vam promijeni ime kluba u TANAJEVO :-D
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 dec 2013, 12:55

Saurman je napisao/la:Ne bi ja bio toliko oduševljen prodajom kluba ovom šarlatanu.
Ne bih ni ja bio odusevljen da je kupio Zelju. Ali s obzirom da je situacija obrnuta, a prave boje davno odredjene, ne vidim kakvu bi stetu mogao donijeti.
Isto tako, naravno da je u interesu i Sarajevu da Tan svoje odnose sa navijacima popravi, ali isto tako to nije kljucni faktor za nas uspjeh.
#divovi

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 27 dec 2013, 12:58

Šta ovo piše,Vincent Tan će na godišnjem nivou u FK Sarajevo ulagati tri miliona eura, ??? Koliko se ovdje raja raspisala zbog 3 miliona godišnje... Pa Dinamo dobija 5 miliona svake godine samo od grada Zagreba... Nema tu nikakve bajke,3 miliona su premalo... Kao što sam nekad ranije i napisao,minimalno za sezonu trebaju 2 miliona,da se može ploviti koliko toliko mirno,da se ima topla voda i plata za igrače... Tan će dodati malo više ali ništa spektakularno... I dalje je to daleko i od Dinama i Partizana a o Europi da ne pričamo,realno...

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 dec 2013, 12:58

Jao kolika kolicina ljubomore od strane onih koji su do juce govorili "da nas hoce kakav seik ili rus kupiti". :o
Sad su odjednom svi protiv privatizacije i stranih ulagaca. OK, vi i dalje budite protiv, mi cemo ovako i svi sretni.
Dobro vi i sami znate sta znace 3 miliona eura godisnje za ovu nasu ligu ;)

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 27 dec 2013, 13:01

let3 je napisao/la:
skile je napisao/la:

dragi moj Skile, ni sam ne vjeruješ u to pišeš....pa nije niko lud da u ovom vaktu dođe iz Malezije u BiH , da placa necije milionske dugove, da kupuje klub . a da se pri tome ništa ne pita....cuj nece i ne može :lol: :lol: a hoce i može vam placati milionske dugove jel de :mrgreen: de ba uozbilji se
Čelnici kluba, kao i sam Tan (prije par mjeseci u intervju) su potvrdili da se ove stvari neće mijenjati. Isto to stoji u ugovoru između Tana i kluba. Izgleda da je potrebno da se ugovor skenira pa da se prestane pričati oko ovih promjena, na forumu i po portalima.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 27 dec 2013, 13:03

pisac je napisao/la:Jao kolika kolicina ljubomore od strane onih koji su do juce govorili "da nas hoce kakav seik ili rus kupiti". :o
Sad su odjednom svi protiv privatizacije i stranih ulagaca. OK, vi i dalje budite protiv, mi cemo ovako i svi sretni.
Dobro vi i sami znate sta znace 3 miliona eura godisnje za ovu nasu ligu ;)
Pa znače za našu ligu,al isto tako treba biti realan i reći da je to malo za neke veće domete,ja sam se nadao da će 10-tak uložiti,al eto... ako ništa bar će klub biti stabilan... Al daleko je to od onog šta pojedinci na forumu pišu,kakvo ti možeš dovest mega pojačanje kad ti je cijeli budžet 3 miliona eura,možeš dovesti iz naše lige ono što ''valja'' i opet ti to nije neki garant za uspjeh,kod nas od 1 do 10 mjesta na tabeli razlika u kvaliteti je minimalna... svako svakog može mlatnut...
Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 27 dec 2013, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 27 dec 2013, 13:03

jesu dosadni sa ovim clancima o Tanu sto je promijenio boje kluba. Nema dana a da ne ponove jedno te isto :roll:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 dec 2013, 13:03

19risha88 je napisao/la:Šta ovo piše,Vincent Tan će na godišnjem nivou u FK Sarajevo ulagati tri miliona eura, ??? Koliko se ovdje raja raspisala zbog 3 miliona godišnje... Pa Dinamo dobija 5 miliona svake godine samo od grada Zagreba... Nema tu nikakve bajke,3 miliona su premalo... Kao što sam nekad ranije i napisao,minimalno za sezonu trebaju 2 miliona,da se može ploviti koliko toliko mirno,da se ima topla voda i plata za igrače... Tan će dodati malo više ali ništa spektakularno... I dalje je to daleko i od Dinama i Partizana a o Europi da ne pričamo,realno...
Ko je i rekao da se mozemo porediti sa Dinamom i Patizanom?
To je nerealno i predaleko je u ovom trenutku. Mozda cemo i moci, ali za jedno 10 godina ako sve bude kako bi trebalo biti.
A ta tri miliona eura (sest miliona maraka) plus ostali sponzori, prodaja ulaznica i ostale stvari koje donose novac, dovoljni su za dugogodisnju dominaciju u ovoj smijesnoj ligi i za nadanje da sad postoji sansa doci do grupne faze lige evrope.
Pa Zeljo je zivio i dominirao u ovoj nasoj ligi sa 2 miliona maraka od Dzekinog transfera.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 dec 2013, 13:05

moustapha je napisao/la:
Ne bih ni ja bio odusevljen da je kupio Zelju. Ali s obzirom da je situacija obrnuta, a prave boje davno odredjene, ne vidim kakvu bi stetu mogao donijeti.
Isto tako, naravno da je u interesu i Sarajevu da Tan svoje odnose sa navijacima popravi, ali isto tako to nije kljucni faktor za nas uspjeh.
Ne vjerujem da bi Želju mogao kupiti, ne iz razloga što nema para nego što ljudi iz uprave kluba to ne bi dopustili.Uništavnje istorije jednog kluba nema cijenu to sad znaju navijači Cardiffa a uskoro će i navijači FKS saznati ko je Tan.

Tana ne zanima FKS ili Caridiff njega zanima samo profit i on će na ovaj ili onaj način doći do njega ne birajući sredstva koja bi mogla loša biti po klubove.

On je čovjek koji se uopšte ne razumije u fudbal i ono što isti predstavlja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 27 dec 2013, 13:08

pisac je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:Šta ovo piše,Vincent Tan će na godišnjem nivou u FK Sarajevo ulagati tri miliona eura, ??? Koliko se ovdje raja raspisala zbog 3 miliona godišnje... Pa Dinamo dobija 5 miliona svake godine samo od grada Zagreba... Nema tu nikakve bajke,3 miliona su premalo... Kao što sam nekad ranije i napisao,minimalno za sezonu trebaju 2 miliona,da se može ploviti koliko toliko mirno,da se ima topla voda i plata za igrače... Tan će dodati malo više ali ništa spektakularno... I dalje je to daleko i od Dinama i Partizana a o Europi da ne pričamo,realno...
Ko je i rekao da se mozemo porediti sa Dinamom i Patizanom?
To je nerealno i predaleko je u ovom trenutku. Mozda cemo i moci, ali za jedno 10 godina ako sve bude kako bi trebalo biti.
A ta tri miliona eura (sest miliona maraka) plus ostali sponzori, prodaja ulaznica i ostale stvari koje donose novac, dovoljni su za dugogodisnju dominaciju u ovoj smijesnoj ligi i za nadanje da sad postoji sansa doci do grupne faze lige evrope.
Pa Zeljo je zivio i dominirao u ovoj nasoj ligi sa 2 miliona maraka od Dzekinog transfera.
Ma ne znam samo o kakvim ti sponzorima pišeš,strani sponzori ti ovamo neće dolazit,a domaće firme mogu dati od 20 hiljada do 50 maksimalno,al i to je teško... Da su Sarajevo ili Željo imali sponzore ne bi bili tu gdje jesu... Da se Tan nije pojavio ničim izazvan,isto bi rasulo bilo i na Koševu ko i na Grbavici... Sponzore u našoj državi možete zaboraviti,kad klub koji je šampion ne može privući sponzora i biti bar jednu stepenicu iznad ostalih u ligi,onda se tu nema šta filozofirat...
Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 27 dec 2013, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 32 gosta.