veceras se igra revans protiv derby-a u fa cupu. jedino je branic tony craig upitan sto se tice igraca millwalla, liam trotter koji je tek dosao na pozajmicu iz ipswicha nema dozvolu da igra kup. derby je izgubio 3 utakmice zaredom na svom terenu, iako millwall ima samo 3 gubitka u zadnji 19 utakmica, plavi su samo jednom uzeli puni pljen na gostovanju ove sezone. ovo ce biti neizvjesna utakmica, nadam se da moze millwall pruzit otpor.
millwall je danas oslobodjen svih optuzbi u vezi sranja sto se dogodilo na utakmici west h*m-millwall, spammersi moraju odgovarati za dvije optuzbe, vidjet cemo kako ce biti kaznjeni
Otkud tolika ''ljubav'' izmedju Millwalla i West H'm.Jel to iz komsijskih razloga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Otkud tolika ''ljubav'' izmedju Millwalla i West H'm.Jel to iz komsijskih razloga.
vole se ko Palestinci i Izraelci...
Ma o tome i govorim ali koji je ''rizon''
Ili ti u prevodu ''dje ba zapelo''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@harishp: sve je pocelo na lukama Royal(west h*m) i surrey(Millwall) prije 83 godine, tada je luka surrey prekinula strajk mornara i tada je pocelo sranje ili ti rivalstvo..
a danas vjerovatno zato sto imaju dvije najjace huliganske ekipe... ja mislim Bushwackers (Millwall) i Inter City Firm (Westham)... klali se ko ludi u 80-tim...
steve-o je napisao/la:@harishp: sve je pocelo na lukama Royal(west h*m) i surrey(Millwall) prije 83 godine, tada je luka surrey prekinula strajk mornara i tada je pocelo sranje ili ti rivalstvo..
Auh to je znaci iz regionalnih razloga
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
steve-o je napisao/la:i dan danas millwall ima poprilicno aktivan firm, dok su njihovi u akciji samo kad se igra protiv millwalla
Hahahahahahahha jao jao Prosle god Stoke away,pa totenham away,palermo prije par god,roma prije par god,napoli ove god i dodje pametnjakovic kaze prica kako se firma raspala
[youtube][/youtube]
Gledate u ledja ovoj ekipi 40 god znam kako ti jhe
steve-o je napisao/la:i dan danas millwall ima poprilicno aktivan firm, dok su njihovi u akciji samo kad se igra protiv millwalla
Hahahahahahahha jao jao Prosle god Stoke away,pa totenham away,palermo prije par god,roma prije par god,napoli ove god i dodje pametnjakovic kaze prica kako se firma raspala
[youtube][/youtube]
Gledate u ledja ovoj ekipi 40 god znam kako ti jhe
ma jak vam je bola ICF danas, dovoljno govori sve kako vam se onaj majmun cass pennant prodaje danny dyer-u i slicnim nebili sto zaradio jadnik, a firm full of soppy Paki cunts