Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

fixator
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la fixator » 26 dec 2013, 23:32

Zaboravio sam napisati da ce Lilarda cuvati Chris Paul sto u startu znaci malo koseva za Lillarda a vise sanse za Aldridga...sretno svima 2najt.
Semper Fidelis

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 26 dec 2013, 23:32

C.Parsons -17,5+ sta mislite jel moze preko
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Iskodee
Kontakt:

Post Postao/la Iskodee » 26 dec 2013, 23:33

Na 2 markice pa sta bude :)

Nowitzki over
Millsap over
Randolph over
Iowa - rockfort (-5+) 1 (manje)
Milwaukee - grand rapids 2
Manch.mon. - Portland 1
Binghamton - Hershey (-5+) 2 (vise)
Worcester - Providence (-5+) 2 (vise)
Springfield - Adirondack 1

Kv. u premieru je 258.37

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 26 dec 2013, 23:36

fixator je napisao/la:
fixator je napisao/la:16:00 Manchester City-Liverpool Oba daju i 3+ DA 1 @ 1.85

Najefikasnija ekipa lige dočekat će trenutnog prvaka.I dok ja i očekujem pobjedu domaćih ,razmišljam o utakmici sa oba daju i tri plus.Otvoreno će igrati domaći kao i do sada a u toj otvorenoj igri oni će davati ali nešto će i primiti.Ali više od toga što ja mislim kaže statistika igre manchestera na domaćem terenu,8-0-0,gol razlika 35:5.
Nije Liverpool toliko dobar u gostima koliko je City stroj na domaćem terenu.Teško je pronaći utakmicu kada je posljednji put City odigrao sa manje od tri gola na utakmici.Danas je vrlo lako moguće da se ostvari staro pravilo vezano uz Premiership...tko na Boxing day bude prvi da ostane prvak... Za to danas imaju priliku igrači Citya da pobjedom zauzmu prvo mjesto te ga ne puštaju do kraja sezone. Sigurno da se Zubonja Suarez i ekipa neće s time složiti i njima je jasno da doma iz Manchesetera mogu sa pozitivnom rezultatom ako zabiju gol. Obje ekipe teže postizanju golova o čemu najbolje govote njihovi posljendji rezultati.... vrlo često njihove tekme idu i preko 3,5 gola....

Manchester City (Moguće, 4-2-3-1): Hart, Clichy, Kompany, Demichelis, Kolarov, Fernandinho, Touré, Navas, Silva, Nasri, Negredo.
Out: Agüero, Nastasic (oba tele), Richards, Zabaleta (obje tetive koljena).
Test: Jovetic (bolest).
Liverpool (Moguće, 4-3-3): Mignolet, Johnson, Sakho, Skrtel, Flanagan, Allen, Lucas, Henderson, Coutinho, Suárez, Sterling.
Out: Gerrard (tetive koljena), Sturridge (gležanj), Enrique, Coates (oba koljena).
Test: Flanagan (tetive koljena).
Sudija: Phil Dowd.
Izvini, gdje je bila ovolika kvota na gg3+?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 26 dec 2013, 23:39

Prisoner je napisao/la:
fixator je napisao/la:
fixator je napisao/la:16:00 Manchester City-Liverpool Oba daju i 3+ DA 1 @ 1.85

Najefikasnija ekipa lige dočekat će trenutnog prvaka.I dok ja i očekujem pobjedu domaćih ,razmišljam o utakmici sa oba daju i tri plus.Otvoreno će igrati domaći kao i do sada a u toj otvorenoj igri oni će davati ali nešto će i primiti.Ali više od toga što ja mislim kaže statistika igre manchestera na domaćem terenu,8-0-0,gol razlika 35:5.
Nije Liverpool toliko dobar u gostima koliko je City stroj na domaćem terenu.Teško je pronaći utakmicu kada je posljednji put City odigrao sa manje od tri gola na utakmici.Danas je vrlo lako moguće da se ostvari staro pravilo vezano uz Premiership...tko na Boxing day bude prvi da ostane prvak... Za to danas imaju priliku igrači Citya da pobjedom zauzmu prvo mjesto te ga ne puštaju do kraja sezone. Sigurno da se Zubonja Suarez i ekipa neće s time složiti i njima je jasno da doma iz Manchesetera mogu sa pozitivnom rezultatom ako zabiju gol. Obje ekipe teže postizanju golova o čemu najbolje govote njihovi posljendji rezultati.... vrlo često njihove tekme idu i preko 3,5 gola....

Manchester City (Moguće, 4-2-3-1): Hart, Clichy, Kompany, Demichelis, Kolarov, Fernandinho, Touré, Navas, Silva, Nasri, Negredo.
Out: Agüero, Nastasic (oba tele), Richards, Zabaleta (obje tetive koljena).
Test: Jovetic (bolest).
Liverpool (Moguće, 4-3-3): Mignolet, Johnson, Sakho, Skrtel, Flanagan, Allen, Lucas, Henderson, Coutinho, Suárez, Sterling.
Out: Gerrard (tetive koljena), Sturridge (gležanj), Enrique, Coates (oba koljena).
Test: Flanagan (tetive koljena).
Sudija: Phil Dowd.
Izvini, gdje je bila ovolika kvota na gg3+?
Hrvatska Lutrija
Semper Fidelis

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 26 dec 2013, 23:42

Guarin14 je napisao/la:Evo nesto NBA za veceras :

Portland - LA Clipepers (104,5) UNDER

Znaci na utakmici izmedju Portlanda i Clippersa tipujemo da gosti nece postici 105 poena..U svojih posljednjih 11 gostijucih meceva Clippersi su samo jednom postigli vise od ponudjene margine, a kada su isli na noge Portlandu u posljednjih 30 utakmica nisu prelazili ovu marginu..Ljudi u ovom milenijumu na gostovanju protiv Portlanda nisu prebacili ovu granicu, pa se nadam da nece ni veceras !

Aldridge -23,5+ OVER

Meni licno najdrazi kosarkas za kladjenje, covjek je masina.. Veceras njegovi Blazersi igraju protv Clippersa, koji su ocajni iz reketa..Griffina i Jordana puni ko stigne, a igrac kalibra kao sto je Aldridge bi vrlo lako trebao da iskoristi ocajnu odbranu koju spomenuti dvojac igra..Aldridge u prosjeku ispali 20 lopti i iznudi 5 slobodnih bacanja,a zadnje dvije utakmice je ostao ispod ove margine i sada je nakon ove krace pauze dobio zasluzeni odmor i sigurno ce veceras biti odlicno raspolozen da kao prva napdacka opcija svoje ekipe, napuni do vrha kos ocajnih Clippersa..

Parker -18,5+ OVER

Dugo sam se dvoumio za treci par, najvise zbog toga, sto sam, sam sebe zajebao, pa nisam listic na vrijeme odigrao i nisam stigao da uplatim Howarda..Tako da sam se odlucio za Tony Parkera..Nakon sinocnje ocajne njegove partije i poraza protiv Houstona, sigurno je da Popovica ne bi oraspolozio identicni scenario kao sinoc..Parker je prosle sezone u tri meca protiv Dallasa, dvaput vrlo lako prelazio ponudjenu granicu a treci put je postigao tacno 18 poena..Nadam se da ce veceras biti na svom nivou i onda nikakvih problema ne bi trebalo biti za ovaj par..Siguran sam da los kao sinoc sigurno nece biti..

To mi je za sada prvi listic, ako jos sta odigram, postavit cu ovdje.. sretno svima veceras !
Odigrao sam jos jedan listic i to ce biti to za veceras..Uz listice u MaxBetu i ova dva u Premieru, fino sam se uvalio veceras, pa bolje da prodje sta :D

Dallas - San Antonio KP2
Houston - Memphis KP1
Portland - LA Clippers KP1
Conley-15,5 Vise Vratio se nakon povede i odigrao dvije ocajne utakmice, ali bolju priliku za boljom utakmicom od meca sa ocajnom defanzivnom ekipom kao sto su Rocketsi sigurno nece imati..Granica mu je manja nego inace i grehota bi bilo ovakav par ne ispratit, pa makar i ne prosao
Millsap -16,5 Vise Ove godine mnogo bolje igra u gostima gdje je na prosjeku od 18,5 poena po utakmici, igra u odlicnoj formi i mislim da ne bi trebao imati problema vcs da Clevelandu, utrpa 17 poena..

Jos jednom puno srece svima

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 27 dec 2013, 00:02

fixator je napisao/la: Hrvatska Lutrija
Zicer je.beni, naša gov.na 1.6 kvotu postavili.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 27 dec 2013, 00:27

Irving 23+
Aldridge 23+
Clippersi under 104.5

6.33

Conley 18+
Houston h1 7.5
Nowitzki under 21.5
SAS 2
Portland 1

17.25

valjda bar jedan prođe
You'll never walk alone.

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 27 dec 2013, 00:29

Nadam se :

slika

ovaj sam dao u humanitarne svrhe :

slika
BHF Bosanska Krajina!

edo1X2
Kontakt:

Post Postao/la edo1X2 » 27 dec 2013, 07:11

slika

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 27 dec 2013, 07:34

Guarin14 je napisao/la:Evo nesto NBA za veceras :

Portland - LA Clipepers (104,5) UNDER

Znaci na utakmici izmedju Portlanda i Clippersa tipujemo da gosti nece postici 105 poena..U svojih posljednjih 11 gostijucih meceva Clippersi su samo jednom postigli vise od ponudjene margine, a kada su isli na noge Portlandu u posljednjih 30 utakmica nisu prelazili ovu marginu..Ljudi u ovom milenijumu na gostovanju protiv Portlanda nisu prebacili ovu granicu, pa se nadam da nece ni veceras !

Aldridge -23,5+ OVER

Meni licno najdrazi kosarkas za kladjenje, covjek je masina.. Veceras njegovi Blazersi igraju protv Clippersa, koji su ocajni iz reketa..Griffina i Jordana puni ko stigne, a igrac kalibra kao sto je Aldridge bi vrlo lako trebao da iskoristi ocajnu odbranu koju spomenuti dvojac igra..Aldridge u prosjeku ispali 20 lopti i iznudi 5 slobodnih bacanja,a zadnje dvije utakmice je ostao ispod ove margine i sada je nakon ove krace pauze dobio zasluzeni odmor i sigurno ce veceras biti odlicno raspolozen da kao prva napdacka opcija svoje ekipe, napuni do vrha kos ocajnih Clippersa..

Parker -18,5+ OVER

Dugo sam se dvoumio za treci par, najvise zbog toga, sto sam, sam sebe zajebao, pa nisam listic na vrijeme odigrao i nisam stigao da uplatim Howarda..Tako da sam se odlucio za Tony Parkera..Nakon sinocnje ocajne njegove partije i poraza protiv Houstona, sigurno je da Popovica ne bi oraspolozio identicni scenario kao sinoc..Parker je prosle sezone u tri meca protiv Dallasa, dvaput vrlo lako prelazio ponudjenu granicu a treci put je postigao tacno 18 poena..Nadam se da ce veceras biti na svom nivou i onda nikakvih problema ne bi trebalo biti za ovaj par..Siguran sam da los kao sinoc sigurno nece biti..

To mi je za sada prvi listic, ako jos sta odigram, postavit cu ovdje.. sretno svima veceras !
Prosao listic, (valjda je neko ispratio) jos od 4 utakmice dvije zavrsile nerijeseno, plus listic u MaxBetu sto je prosao, divna noc veceras, divna :mrgreen:

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 27 dec 2013, 09:34

Believe je napisao/la:Irving 23+
Aldridge 23+
Clippersi under 104.5

6.33

Conley 18+
Houston h1 7.5
Nowitzki under 21.5
SAS 2
Portland 1

17.25

valjda bar jedan prođe
Not bad :D
You'll never walk alone.

reus3
Kontakt:

Post Postao/la reus3 » 27 dec 2013, 09:42

može li neko postaviti ranije za danas?
4-5 kvota
u velikom sa sranju, ne smijem više ništa sam da odigram :(

zokyy
Kontakt:

Post Postao/la zokyy » 27 dec 2013, 09:43

reus3 je napisao/la:može li neko postaviti ranije za danas?
4-5 kvota
u velikom sa sranju, ne smijem više ništa sam da odigram :(
Ako je veliko sranje sačekaj do sutra. ;)

Kladioholicar
Kontakt:

Post Postao/la Kladioholicar » 27 dec 2013, 09:57

Torres_9 je napisao/la:
steta pasa odigrao sam potpuni isti 3 glave dobitak :P ,
siti liverpul bi trebalo doci samo hyde zeznu :D
Stvarno steta... na nepuna dva evra uloga (200 dinara) izlaz 120 evra...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 dec 2013, 10:36

Odigrao malo špance da se ima sta pratiti,gledao statistiku i na osjecaj odigrao
slika

Crank
Kontakt:

Post Postao/la Crank » 27 dec 2013, 10:52

Chamonix - Rouen 2 @ 1,65 (Premier)

Ovo zaista ne razumijem, po meni PREVELIKA kvota na Zmajeve. Misljenja sam da ce Rouen ovo uzeti i u hendikepu od nekoliko golova razlike. Zvuci glupo, ali pratim ovu ekipu od prosle godine kada su mi donijeli ogromne dobitke. I ove sezone su se na mom tiketu nasli preko 20 puta, i svaki put su prosli (ove godine imaju poraz samo u Liga kupu, ali nije bilo u ponudi).

Posmatrajmo situaciju laicki:

U 15 odigranih prvenstvenih kola, Zmajevi ubiljezili svih 15 pobjeda (samo jedna nakon produzetaka).

slika

Sa druge strane Chamonix igra bolje u gostima nego kod kuce, gdje u ovoj sezoni imaju 7 nastupa i svih 7 poraza (2 poraza nakon produzetka). Bez obzira gdje se igra, Chamonix je totalni autsajder, a izgubili su svih 6 domacih susreta protiv Rouena. Gubili su redom: -1, -1, -3, -3, -4, -4. Danas je red mozda i za -5 ;)

slika

Rouen je prerastao Francusku ligu u kojoj su prvaci posljednje 4 godine i nemaju konkurenciju. Od slijedece ce se vjerovatno pridruziti nekoj jacoj udruzenoj ligi, mislim da ce to vjerovatno biti Austrijska EBEL.

Kao sto rekoh, Zmajevi nemaju konkurenta u Ligi, ali su sebi postavili cilj da prvenstvo zavrse bez poraza, bas kao sto su to ucinili u sezoni 2005/06.

Ja prvi zelim da u tome i uspiju, obzirom da ce se uvijek naci na mom tiketu. Posmatrajuci samo proslu i tekucu sezonu, zasluzili su da ih ispostujem svaki put, a vec sada im halalim za prvi poraz/pad koji ce uslijediti kad-tad.

Kad-tad, ali ne veceras ;)

Sretno, odlucite sta je najpametnije za Vas, a ja cu svoj glavni tiket traziti u slijedecih 10 parova:

slika

(Prva tri para ce 99% na tiket, za preostala 2-3 para cu se odluciti kasnije. Trenutno su favoriti da se nadju na tiketu Lugi i Bietigheim, sto daje 5 parova i kvotu 4,01.)

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 27 dec 2013, 11:09

Crank je napisao/la:Chamonix - Rouen 2 @ 1,65 (Premier)

Ovo zaista ne razumijem, po meni PREVELIKA kvota na Zmajeve. Misljenja sam da ce Rouen ovo uzeti i u hendikepu od nekoliko golova razlike. Zvuci glupo, ali pratim ovu ekipu od prosle godine kada su mi donijeli ogromne dobitke. I ove sezone su se na mom tiketu nasli preko 20 puta, i svaki put su prosli (ove godine imaju poraz samo u Liga kupu, ali nije bilo u ponudi).

Posmatrajmo situaciju laicki:

U 15 odigranih prvenstvenih kola, Zmajevi ubiljezili svih 15 pobjeda (samo jedna nakon produzetaka).

slika

Sa druge strane Chamonix igra bolje u gostima nego kod kuce, gdje u ovoj sezoni imaju 7 nastupa i svih 7 poraza (2 poraza nakon produzetka). Bez obzira gdje se igra, Chamonix je totalni autsajder, a izgubili su svih 6 domacih susreta protiv Rouena. Gubili su redom: -1, -1, -3, -3, -4, -4. Danas je red mozda i za -5 ;)

slika

Rouen je prerastao Francusku ligu u kojoj su prvaci posljednje 4 godine i nemaju konkurenciju. Od slijedece ce se vjerovatno pridruziti nekoj jacoj udruzenoj ligi, mislim da ce to vjerovatno biti Austrijska EBEL.

Kao sto rekoh, Zmajevi nemaju konkurenta u Ligi, ali su sebi postavili cilj da prvenstvo zavrse bez poraza, bas kao sto su to ucinili u sezoni 2005/06.

Ja prvi zelim da u tome i uspiju, obzirom da ce se uvijek naci na mom tiketu. Posmatrajuci samo proslu i tekucu sezonu, zasluzili su da ih ispostujem svaki put, a vec sada im halalim za prvi poraz/pad koji ce uslijediti kad-tad.

Kad-tad, ali ne veceras ;)

Sretno, odlucite sta je najpametnije za Vas, a ja cu svoj glavni tiket traziti u slijedecih 10 parova:

slika

(Prva tri para ce 99% na tiket, za preostala 2-3 para cu se odluciti kasnije. Trenutno su favoriti da se nadju na tiketu Lugi i Bietigheim, sto daje 5 parova i kvotu 4,01.)
money menadzment,jeli ovo za veci ulog,200-300 km da te ispratim,ili ti ovo postavljas tek tako ;)

reha87
Kontakt:

Post Postao/la reha87 » 27 dec 2013, 11:15

Alo dijaspora ajd **** od momka imbecilu.

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 27 dec 2013, 11:18

reha87 je napisao/la:Alo dijaspora ajd **** od momka imbecilu.
pitam samo jeli za veci ulog da se orijentisem po tome nista vise.obicno on stavi ulog pa da znam otprilike.nista ruzno.zivio

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.