Sretno svima veceras!
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
90% raje ce igrati njega preko pa ti vidiEvolution87 je napisao/la:imam jos irvinga over. Sta mislite?
Zadnje 2 km sam s depozita uplatio na ovo,valjda me obradujuemir_tr je napisao/la:
Sretno svima veceras!
Ja ga vise ne igram, Cavsi su taraba, pa prema tome zbog cesceg BO i on se ne forsira mnogo...Manijakxxx je napisao/la:Jao svi Irvinga igrali, svi cemo vcrs njeg past!
Nije nam prvi put hehehManijakxxx je napisao/la:Jao svi Irvinga igrali, svi cemo vcrs njeg past!
ma padam sigurno, kad svi trpaju na njegabob je napisao/la:90% raje ce igrati njega preko pa ti vidiEvolution87 je napisao/la:imam jos irvinga over. Sta mislite?neku noc na pol. 19 na kraju ispod 21,5 isao
![]()
jbga realno jedno 25+ poena veceras
...
ma to je 100% tako svaki put bude.Evolution87 je napisao/la:ma padam sigurno, kad svi trpaju na njegabob je napisao/la:90% raje ce igrati njega preko pa ti vidiEvolution87 je napisao/la:imam jos irvinga over. Sta mislite?neku noc na pol. 19 na kraju ispod 21,5 isao
![]()
jbga realno jedno 25+ poena veceras
...
no.TimeLine je napisao/la:Nowitzki preko ?
Why?Manijakxxx je napisao/la:no.TimeLine je napisao/la:Nowitzki preko ?
otprilike, statisticki,TimeLine je napisao/la:Why?Manijakxxx je napisao/la:no.TimeLine je napisao/la:Nowitzki preko ?
pratim doktorafixator je napisao/la:16:00 Manchester City-Liverpool Oba daju i 3+ DA 1 @ 1.85
Najefikasnija ekipa lige dočekat će trenutnog prvaka.I dok ja i očekujem pobjedu domaćih ,razmišljam o utakmici sa oba daju i tri plus.Otvoreno će igrati domaći kao i do sada a u toj otvorenoj igri oni će davati ali nešto će i primiti.Ali više od toga što ja mislim kaže statistika igre manchestera na domaćem terenu,8-0-0,gol razlika 35:5.
Nije Liverpool toliko dobar u gostima koliko je City stroj na domaćem terenu.Teško je pronaći utakmicu kada je posljednji put City odigrao sa manje od tri gola na utakmici.Danas je vrlo lako moguće da se ostvari staro pravilo vezano uz Premiership...tko na Boxing day bude prvi da ostane prvak... Za to danas imaju priliku igrači Citya da pobjedom zauzmu prvo mjesto te ga ne puštaju do kraja sezone. Sigurno da se Zubonja Suarez i ekipa neće s time složiti i njima je jasno da doma iz Manchesetera mogu sa pozitivnom rezultatom ako zabiju gol. Obje ekipe teže postizanju golova o čemu najbolje govote njihovi posljendji rezultati.... vrlo često njihove tekme idu i preko 3,5 gola....
Manchester City (Moguće, 4-2-3-1): Hart, Clichy, Kompany, Demichelis, Kolarov, Fernandinho, Touré, Navas, Silva, Nasri, Negredo.
Out: Agüero, Nastasic (oba tele), Richards, Zabaleta (obje tetive koljena).
Test: Jovetic (bolest).
Liverpool (Moguće, 4-3-3): Mignolet, Johnson, Sakho, Skrtel, Flanagan, Allen, Lucas, Henderson, Coutinho, Suárez, Sterling.
Out: Gerrard (tetive koljena), Sturridge (gležanj), Enrique, Coates (oba koljena).
Test: Flanagan (tetive koljena).
Sudija: Phil Dowd.
16:00 West Ham - Arsenal pik 2 @ 1.50
Veliki gradski derbi igra se danas u Londonu. Čekičari dočekuju doma Topnike. Situacija u ekipama je potpuno suprotna... domačin se bori za opstanak i nije u dobroj formi na domačem terenu. Ima samo jednu pobjedu u posljednjih 5 tekmi ali bitnon je da je obje tekme sa jakim ekipama doma glatko izguubio. isto očekujem i danas.
14.12.13 PRE West Ham Sunderland 0 : 0
30.11.13 PRE West Ham Fulham 3 : 0
23.11.13 PRE West Ham Chelsea 0 : 3
02.11.13 PRE West Ham Aston Villa 0 : 0
19.10.13 PRE West Ham Manchester City 1 : 3
Arsenal je puno jača ekipa , nisu u savršenoj formi ali vjerujem kako će riješiti pitanje prolaska ovog picka već do poluvremena.Naime oni su prošlo kolo odigrali samo 0-0 sa Chelseaom a prije toga 2 tekme izgubili, u jednoj teško stradali od Citya a u drugoj od Napolia..... Bilo kako bilo vjerujem da će danas ponovo na pobjedničke staze...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.