FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

junuz23
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la junuz23 » 26 dec 2013, 21:28

super je napisao/la:pa ljudi zamislite kakav oni kompleks od nas imaju godinama da mora doci covjek iz malezije s parama da bi im podigao samopouzdanje :lol: :lol: :lol: :lol:
A vama ga skrsio do balcaka :lol: :lol: :lol:

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 26 dec 2013, 21:38

aleksandar_veliki je napisao/la:Jamak za 80.000 eura moze u Sarajevo. Eto provjeren info :)
Jamak je realno izgubio mjesto u prvoj postavi Želje a posebno sa povratkom Zolotića. Sa vezom koju imamo neznam ni da li ima mjesta i na klupi. Po meni su ispred njega Zolotič, Tomić, Hasanović.Svraka pa i mali Sadiković a i Hodžić je u vezi bolji od njega tako da bi se nama itekako isplatilo kad bi otišao a još i dobili neke pare. Što se mene lično tiče poslije izjave o eventualnom odlasku kod njanjara otjero bi ga i bez para.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 26 dec 2013, 21:40

E tako je to bilo uvijek kroz historiju... Neko dobija pomoć države, dobija pare, diže se u nebesa, pokušava napakostiti komšiji ali eto uvijek ih nešto "zaj.ebe". Joško Domorocki, Zuban i mnogi drugi. Dok su se neki pripremali po "egzotičnim" destinacijama u najtežim vremenima ti si se Željo patio, kao i uvijek, sklapao jedva kraj sa krajem al eto pobijedio si.I neka si, da je bilo drugačije sigurno bih danas imao sasvim drugi pogled na život i bio uvjeren da Boga i pravde nema.Al ti se mi razuvjerio i hvala ti na tome.Poslije jednog lijepog perioda opet patnja i opet su neki uživali u tome al eto njima na dušu, takvi su šta ćeš im nema tu pomoći.Sa našim Amarom koji je opet izdigao Želju iz pepela ja nemam razloga da strahujem.I ovu smo eto polusezonu završili na prvom mjestu mada se niko tome nije nadao.Naravno sad nam slijede teške utakmice, psihološki najviše ali momci se sigurno znaju nositi sa tim jer ipak smo mi šampioni i u vrhu smo već duži period na žalost nekih al hajd' nije im lako znam ja to. Ja u ovu mladost vjerujem i uvijek ću vjerovati, Stana (za kojeg se već može reći da je jedan od iskusnijih), Zola, Čola,Baja,Ara,Sadiković,Kvesa,Hasanović,Hasanhodžić... Većina njih Željina djeca, prošla kroz brojne selekcije u omladinskom pogonu.Ovo je pravi put za naš klub, ulaganje u omladinski pogon i priključivanje što više igrača u prvi tim.Počelo je potpisivanjem ugovora sa kadetima a nadam se da na tome neće stati.Kad uz ovu mladost dodamo još i ove iskusnije igrače titula ne bi trebala doći u pitanje uz eventualno jednu ili dvije prinove. A tanovci? Za njih me baš boli briga,mogu navući još 100 sponzora,dobiti milione eura ne zanima me.Nisu vrijedni pažnje, za mene postoji samo jedan klub a to je FK ŽELJEZNIČAR.Kakav je takav je, bez nekog velikog novca,zvučnih pojačanja al opet naš, radnički, uvijek bio i ostat će.I opet uz sve to kroz historiju pa do dana današnjeg trn u oku mnogima. S toga vas molim da ne idete na njihovu temu i provocirate, ovi njihovi miševi po našoj temi će nestati,imaju o čemu da pričaju sa istomišljenicima.Milioni,zvučna imena? sve je to lijepo ali nikada, zapamtite nikada nećete imati ovo što Željo ima. ;)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 26 dec 2013, 21:49

JosipBukal je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Jamak za 80.000 eura moze u Sarajevo. Eto provjeren info :)
Jamak je realno izgubio mjesto u prvoj postavi Želje a posebno sa povratkom Zolotića. Sa vezom koju imamo neznam ni da li ima mjesta i na klupi. Po meni su ispred njega Zolotič, Tomić, Hasanović.Svraka pa i mali Sadiković a i Hodžić je u vezi bolji od njega tako da bi se nama itekako isplatilo kad bi otišao a još i dobili neke pare. Što se mene lično tiče poslije izjave o eventualnom odlasku kod njanjara otjero bi ga i bez para.
:lol: :lol: Ti nemaš pojma o fudbalu, jamak je kreativac, ove što si nabrojao su destruktivci dakle igraju zadnje vezne, orjentisani na 80% vremena na terenu na odbranu!Jamak je najbolji igrač Željezničara u polusezoni uz Tomića, po ovome sam zaključio da nisi utakmice pogledao ove godine!
Grbavica naš je Hram!!!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 26 dec 2013, 21:51

Sa nedobronamjernim posjetiocima na temi FK Zeljeznicar se ne treba prepucavati njihovim jezikom i frazama, koje razotkrivaju nepismenost i primitivizam. To je karakteristicno za ljude koji nemaju argumenata. Mi imamo argumente,nasi argumenti su SEST titula prvaka BiH,naspram DVIJE titule prvaka BiH.
Nakon niza godina bezuspjesnih pokusaja od strane FKS da nam pariraju,konacno misle da su pronasli recept za to.To je, naravno, njihovo pravo da tako misle i vjeruju u to. Da li ce se sta promjeniti,vidjecemo.Za sad se nista nije promijenilo,ni blizu.Ne moze se promijeniti bitno ni za vise godina.Jer,iako se bude sta mijenjalio,razlika izmedju ova dva kluba je ogromna,u nasu korist.Ogromna,znaci tri puta vise titula za FK Zelju.
Dakle,FK Zeljo je i dalje apsolutno najbolji klub u BiH,i u ovom momentu smo najbolji,ne zato sto to mi ,navijaci Zelje kazemo vec zato sto smo u proteklom dijelu prvenstva osvojili najvise bodova.E upravo broj osvojenih bodova pokazuje ko je najbolji.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 26 dec 2013, 21:56

A ja nemam namjeru da se raspravljam sa takvima kao što si ti.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 26 dec 2013, 21:58

RiverPlate je napisao/la:
JosipBukal je napisao/la:
:lol: :lol: Ti nemaš pojma o fudbalu, jamak je kreativac, ove što si nabrojao su destruktivci dakle igraju zadnje vezne, orjentisani na 80% vremena na terenu na odbranu!Jamak je najbolji igrač Željezničara u polusezoni uz Tomića, po ovome sam zaključio da nisi utakmice pogledao ove godine!
Jok eto ti si pogledo, usporavao sve akcije preseljen na klupu, da nije Svraka morao na krilo tu bi i ostao. Tomić bolji u ofanzivi od njega a i sa Hasanovičem puno brža igra. Nemaš ti pojma o fudbalu ostane li, neče imat sigurno mjesta u prvoj postavi a vidi se koliki si Željovac kad ti je njegova izjava za svemirce normalna.

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 26 dec 2013, 22:02

A ja nemam namjeru da se raspravljam sa takvima kao što si ti.
Ma vasa mitomanija je postala odvratna, nije ni smijesna vise. Nama dosao milijarder, a vi o svojoj masinbravarskoj istoriji :roll: I Zasto ne kazes da FKS ima trenutno mladje klince u prvoj ekipi od tih vasih, i mladju ekipu uopste, ako se vec razmeces tim stvarima. I perspektivnije u svakom slucaju, pred kojima je PL Engleske na dlanu...
Zadnja izmjena: junuz23, dana/u 26 dec 2013, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 26 dec 2013, 22:02

Jok eto ti si pogledo, usporavao sve akcije preseljen na klupu, da nije Svraka morao na krilo tu bi i ostao. Tomić bolji u ofanzivi od njega a i sa Hasanovičem puno brža igra. Nemaš ti pojma o fudbalu ostane li, neče imat sigurno mjesta u prvoj postavi a vidi se koliki si Željovac kad ti je njegova izjava za svemirce normalna.
:shock: :lol: KREATIVAC, KO JE KREATIVAC U EKIPI OSIM JAMAKA?Ako Tomić igra ofanzivno sa pozicije zadnjeg veznog, ne znači da je kreativac, da li znaš šta je kreativac uopšte?Jamak ako ode kod jufki, neka ode, on nije Željezničar, ali to ne mjenja činjenicu da je lik najbolji igrač bio polusezone uz Tomića!
Grbavica naš je Hram!!!

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 26 dec 2013, 22:05

junuz23 je napisao/la:Opet istorija istorija istorija i istorija :roll:
Ima li imalo buducnosti u tim vasim izvlakusama majke vam. I ako moze malo objasnjenje, nije mi jasno o kakvoj vrijednosti se zapravo radi, ako moze u dvije recenice molim te jer ljubavne romane nemam namjeru da citam
sve je to lijepo ali nikada, zapamtite nikada nećete imati ovo što Željo ima.
Recenica prva: Zeljo je radnicki klub, osnovan od naroda, nikada nije imao pare niti ce ih ikada imati, ali ima ono sto pare ne kupuju, DUSU.
Recenica druga:Pokusavali su da nas ugase toliko puta, dok je neki klub iz istog grada dobijao sve, ali opet je Zeljo opstajao, nije to samo sport, jer taj klub je simbol obicnog naroda, simbol inata, on i danas postoji sto znaci da pritisci politike, policije, vojske, agresije, paljenje stadiona, uzimanje igraca, urote nisu zaustavile ponos obicnog covjeka.

Naravno da ti neces sve ovo shvatiti, ali umjetni klubovi koji su stvoreni da prave ravnotezu medju bolesnim nacionalnim ideologijama, nece imati strast koju ima jedan klub koji je pokazatelj da i oobicni covjek moze opstati bez obzira na pritiske. To nam svima danas mnogo treba, ali "ljudi" poput tebe kolo vode, dok LJUDI sute.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 26 dec 2013, 22:12

junuz23 je napisao/la:Zasto se brisu postovi?

Pitao sam gospodina ko vam je dao stadion? Je li ti isti sto su imali zelju da vas ugase? Ako ne oni, onda o kome se radi?
Hajde molim te prestani!
Grbavica naš je Hram!!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 26 dec 2013, 22:14

Pa ova izjava jamaka ,ako je on ovo rekao onda nek i ide..i za Zebu se mislilo propast cemo pa ne propadosmo.
Željeznicar za život cijeli !

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 26 dec 2013, 22:22

SAHM: Druženje sa Eldarom Hasanovićem u 18 sati

http://fkzeljeznicar.ba/sahm-druzenje-s ... sati/7605/" onclick="window.open(this.href);return false;

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 dec 2013, 22:25

likusa je napisao/la:Pa ova izjava jamaka ,ako je on ovo rekao onda nek i ide..i za Zebu se mislilo propast cemo pa ne propadosmo.
gdje ima dima tu ima i vatre. Sigurno da svakog covjeka mame novci, treba biti svjestan situacije i vremena. Moguce da ne bude nista od toga i na kraju bi samo bezveze popljuvali momka koji igra polusezonu karijere. Sacekajmo svi da vidimo konacni rasplet... Ja kao navijac FKS nesto ne vjerujem da ce se to desiti, ali eto...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 26 dec 2013, 22:30

Cuj Jamak ne valja, ma vama ljudi niko udovoljiti ne moze..da mi je samo doziviti da vi nekog pohvalite..
kad se samo sjetim sta ste jamaku, stani , svraki a i eldaru govorili i koliko su oni bili dno dna u vasim ocima a momcima svaka cast na prikazanoj IGRI a o borbenosti za plavi dres da ne pricam..
Slavite sto su nam djeca prva u ligi i uzivajte u ovoj pauzi...izadjite na svjez zrak dok nema ove magle...
Volim te Željo :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 26 dec 2013, 22:32

junuz23 je napisao/la:Da li to onda znaci da ce tema o mom klubu biti oslobodjena vasih gluposti?
Tema tvog kluba me ne interesuje, ne pišem tamo nikad, žali se moderaciji ako je uopšte ima i prijavljuj postove!
Grbavica naš je Hram!!!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 26 dec 2013, 22:35

Ni jedan igrac niej iznad kluba, tako da sto se mene tice, a vjerovatno i vecine navijaca, moze odma ici nakon ove izjave.
FKŽ !

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 26 dec 2013, 22:44

govorilo se i za amara da napusta i ide kod komsinica... nisu pare sve... zeljo ima kontinuitet osvajanja svake godine barem jednog od dva znacajna trofeja, i jamaku je sigurno cilj da tako i ostane... cisto sumnjam da ce otici iz zelje zbog eto 80.000 eura... a druga stvar sto bi njegov transfer bio pocetak dissovanja preko medija i sa jedne i sa druge strane, pa bi se stvorila neugodna atmosfera u gradu...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 dec 2013, 23:36

DooVe je napisao/la:E tako je to bilo uvijek kroz historiju... Neko dobija pomoć države, dobija pare, diže se u nebesa, pokušava napakostiti komšiji ali eto uvijek ih nešto "zaj.ebe". Joško Domorocki, Zuban i mnogi drugi. Dok su se neki pripremali po "egzotičnim" destinacijama u najtežim vremenima ti si se Željo patio, kao i uvijek, sklapao jedva kraj sa krajem al eto pobijedio si.I neka si, da je bilo drugačije sigurno bih danas imao sasvim drugi pogled na život i bio uvjeren da Boga i pravde nema.Al ti se mi razuvjerio i hvala ti na tome.Poslije jednog lijepog perioda opet patnja i opet su neki uživali u tome al eto njima na dušu, takvi su šta ćeš im nema tu pomoći.Sa našim Amarom koji je opet izdigao Želju iz pepela ja nemam razloga da strahujem.I ovu smo eto polusezonu završili na prvom mjestu mada se niko tome nije nadao.Naravno sad nam slijede teške utakmice, psihološki najviše ali momci se sigurno znaju nositi sa tim jer ipak smo mi šampioni i u vrhu smo već duži period na žalost nekih al hajd' nije im lako znam ja to. Ja u ovu mladost vjerujem i uvijek ću vjerovati, Stana (za kojeg se već može reći da je jedan od iskusnijih), Zola, Čola,Baja,Ara,Sadiković,Kvesa,Hasanović,Hasanhodžić... Većina njih Željina djeca, prošla kroz brojne selekcije u omladinskom pogonu.Ovo je pravi put za naš klub, ulaganje u omladinski pogon i priključivanje što više igrača u prvi tim.Počelo je potpisivanjem ugovora sa kadetima a nadam se da na tome neće stati.Kad uz ovu mladost dodamo još i ove iskusnije igrače titula ne bi trebala doći u pitanje uz eventualno jednu ili dvije prinove. A tanovci? Za njih me baš boli briga,mogu navući još 100 sponzora,dobiti milione eura ne zanima me.Nisu vrijedni pažnje, za mene postoji samo jedan klub a to je FK ŽELJEZNIČAR.Kakav je takav je, bez nekog velikog novca,zvučnih pojačanja al opet naš, radnički, uvijek bio i ostat će.I opet uz sve to kroz historiju pa do dana današnjeg trn u oku mnogima. S toga vas molim da ne idete na njihovu temu i provocirate, ovi njihovi miševi po našoj temi će nestati,imaju o čemu da pričaju sa istomišljenicima.Milioni,zvučna imena? sve je to lijepo ali nikada, zapamtite nikada nećete imati ovo što Željo ima. ;)
Aferim!

Ma pogledam samo tabelu, pa premotam film i sve mi je jasno. Historija se ponavlja i neka u ovom slucaju, bice samo sladje. :mrgreen: :mrgreen: Mi moramo sebe gledati i zavisimo od nasih igara.
Sport je lijek za tijelo i duh.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 dec 2013, 23:53

Ne znam iskreno sta se tako lako palite na izjave igraca. Sta je on to lose rekao?
Sta sutra dode ponuda za njega, od ovi gore i klub odluci da ga proda? (Aco je postavio provjerenu cifru) Ko ce onda biti krivac?

Misljenja sam, ako ga zele, neke ponude, a onda je klubu da odluci jer ovaj ima jos godinu i pol ugovora. Gotova stvar. Ja istu ne volim ovakve stvari, ali u business-u niko te ne pita sta volis ili ne volis, vec koliko mozes da zaradis.

Nama je takva sitvacija, da nam je potrebna svaka para, jer smo radili greske u proslosti. Kada smo trebali zaraditi, nismo znali kako treba i evo nas opet tu negdje na pocetku. Boze moj, covjek uci dok je ziv. Mi smo imali takoder 3.5 mil KM na budzegu pocetkom 2011/12, a, ali Boze moj, nismo znali unovciti. Zato, sada znamo pravi cilj, jer da nismo pokusali ne bi nikada ni naucili.

EDIT: za post iznad, koliko imamo titula? :mrgreen:

slika

Ova iz sezone 45/46 bice priznata, samo je pitanje vremena kada ce nasi malo aktivnije to da pritisnu. Dakle, jos dvije titule pa zvijezda na grb! :mrgreen:

Po meni titula za sezonu 2013/14 je prekretnica za nas. Kontinuitet igraja u najacem rangu evropskog takmicenja moramo nastaviti. Ogromna je razlika izmedu LP i EL, prema tome, nasim momcima je potrebna ogromna podrska. Proljece nikad zanimljivije nece biti jer imamo tu prvenstveno Sirokog kao najveceg konkurenta, kako za ligu tako za kup, Zrinjski, Olimpic koji dolaza iz sjene, pa tek vice sampioncice koji evo godinama slave svoju titulu u Maju. Tako, ocekujem da nasi pripreme dobar marketing za ovo proljece, nije primoranje, ali zaista ce biti potreba i ako treba, neka riskiraju malo sa finansijama po pitanju toga...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 26 dec 2013, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.