Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

emir_tr
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la emir_tr » 26 dec 2013, 19:06

slika

Sretno svima veceras!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 dec 2013, 19:08

imam jos irvinga over. Sta mislite? :?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 26 dec 2013, 20:10

AJmo NBA, pocnite s razradom :D

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 26 dec 2013, 20:48

Evolution87 je napisao/la:imam jos irvinga over. Sta mislite? :?
90% raje ce igrati njega preko pa ti vidi :D neku noc na pol. 19 na kraju ispod 21,5 isao :lol: :lol: jbga realno jedno 25+ poena veceras :) ...

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 26 dec 2013, 20:51

Irwing (22,5) +
Prosle godine im je dao 28 i 33 poena. Neki dan za poluvrijeme dade 19 i stade na 21. Veceras ga ocekujem na 25 +
Aldridge ( 22,5 ) +
Igraju protiv LAC, Jordan i Griffin ga nece moc cuvat, sinoc im je Lee dao 23 tako da ocekujem i Aldridgea da lagano prebaci ovo, tvrda utakmica, bez blowout-a.
Harden (25) -
S bradonjom se nikad ne zna, upao je u losu formu ( sem sinoc ) al je bio i povrijedjen .Ovo je cisto na osjecaj :)

Jos bi dodao pobjedu San Antonia protiv Dallasa. Stara druzina je sjajna ove godine i vidilo se da i bez Parkera i Duncana imaju sjajan kolektiv.

Nek je sa srecom ko isprati!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 26 dec 2013, 21:21

emir_tr je napisao/la:slika

Sretno svima veceras!
Zadnje 2 km sam s depozita uplatio na ovo,valjda me obraduju :)

Manijakxxx
Kontakt:

Post Postao/la Manijakxxx » 26 dec 2013, 21:26

Jao svi Irvinga igrali, svi cemo vcrs njeg past!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 dec 2013, 21:30

Manijakxxx je napisao/la:Jao svi Irvinga igrali, svi cemo vcrs njeg past!
Ja ga vise ne igram, Cavsi su taraba, pa prema tome zbog cesceg BO i on se ne forsira mnogo...
Ici ce on dosta puta kuci preko 20p, sretno mu ;) ja ga ne diram :lol:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 26 dec 2013, 21:31

Manijakxxx je napisao/la:Jao svi Irvinga igrali, svi cemo vcrs njeg past!
Nije nam prvi put heheh

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 dec 2013, 21:42

bob je napisao/la:
90% raje ce igrati njega preko pa ti vidi :D neku noc na pol. 19 na kraju ispod 21,5 isao :lol: :lol: jbga realno jedno 25+ poena veceras :) ...
ma padam sigurno, kad svi trpaju na njega :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Manijakxxx
Kontakt:

Post Postao/la Manijakxxx » 26 dec 2013, 21:48

Evolution87 je napisao/la:
bob je napisao/la:
ma padam sigurno, kad svi trpaju na njega :lol:
ma to je 100% tako svaki put bude.

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 26 dec 2013, 21:52

Nowitzki preko ?
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

Manijakxxx
Kontakt:

Post Postao/la Manijakxxx » 26 dec 2013, 21:55

TimeLine je napisao/la:Nowitzki preko ?
no.

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 26 dec 2013, 22:00

Manijakxxx je napisao/la:
no.
Why?

ulra
Kontakt:

Post Postao/la ulra » 26 dec 2013, 22:07

copy / paste

Houston – Memphis (+7,5) hendikep 1 (1,85)

Rocketsi ove godine imaju jako dobu petorku koja cilja visoko, dok s druge strane Mamphis ni slika ni prilika ekipe od prošle godine koja je igrala finale zapada. Obrana nije na razini kao prošle godine i prije ozljede Gasola igrali su lošije nego prošle godine u tom segmentu a nakon njegove ozljede obrana je postala još gora. Jedina dva igrača koja valja spomenuti u Memphisa ove sezone su Randolph i play Conley no i on je bio ozljeđen i propustio je dvije utakmice i nakon što je se vratio pokazao je blijede igre. Klupa Memphisa je jako slaba jedna od najgorih u ligi te nema igrača koji iskače po nekoj kvaliteti. Za današnju utakmicu Prtince je upitan no ni on nije u nekoj formi pa i njegovo eventualno igranje neće puno pomoći Memphisu. Harden je sinoć pokazao koliko znači za Rocketse i ja se nadam da će biti aspreman za igrati, no ako kojim slučajem nebude igrao Rocketsi su opet veliki favoriti protiv Memphisa. Howard je u sjajnoj formi i igra odlično, Parsons je također postao važna karika i igra jako dobro u napadu dok je Lin najviše ove sezone napredovao od bilo kojeg igrača u Rocketsim. Čovjek je nenormalno popravio svoj šut, to se naročito odnosi na šut za 3 poena, dok su mu ulazci pod koš također postali znatno bolji. Razlog ovakvo niskog hendikepa vjerovatno leži u činjenici da je Memphis posljednje dvije tekme dobio Knickse i Utahu no to su dvije ekipe koje igraju jako loše i njih kantaju svi, dok je se Houstona ajmo reći malo „mučio“ i doživo poraz od Dallasa koji je jako dobra ekipa ali u tom susretu nije igrao Harden, no on je se jučer vratio i Rocketsi su odmah druga ekipa. Igrao on večeras ili ne ja ću ovo po ovakvo nisko hendikepu sigurno odigrati, jer su Rocketsi puno kvalitetnija ekipa od Memphisa imaju jako solidnu klupu i igraju doma gdje mogu pobjediti svakoga a naročito ove godine slabi Memphis sa 8+ razlikom.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 dec 2013, 22:17

TimeLine je napisao/la:
Manijakxxx je napisao/la:
no.
Why?
otprilike, statisticki,

Dallas je izgubio 9 od 11 posljednjih susreta protiv Spursa a Dirk u tim suretima protiv Spursa ima prosjek oko 13,6 poena (zadnje dvije sezone).
Ispada da Spursi znaju formulu kako da Dirka limitiraju, u tome leze razlozi njihovih pobjeda protiv Mavsa.
slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 26 dec 2013, 22:23

Hvala momak. Mene vuče Dirk preko, morat ću do odigrati, pa nek padnem u pm. :shock:

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 26 dec 2013, 23:19

fixator je napisao/la:16:00 Manchester City-Liverpool Oba daju i 3+ DA 1 @ 1.85

Najefikasnija ekipa lige dočekat će trenutnog prvaka.I dok ja i očekujem pobjedu domaćih ,razmišljam o utakmici sa oba daju i tri plus.Otvoreno će igrati domaći kao i do sada a u toj otvorenoj igri oni će davati ali nešto će i primiti.Ali više od toga što ja mislim kaže statistika igre manchestera na domaćem terenu,8-0-0,gol razlika 35:5.
Nije Liverpool toliko dobar u gostima koliko je City stroj na domaćem terenu.Teško je pronaći utakmicu kada je posljednji put City odigrao sa manje od tri gola na utakmici.Danas je vrlo lako moguće da se ostvari staro pravilo vezano uz Premiership...tko na Boxing day bude prvi da ostane prvak... Za to danas imaju priliku igrači Citya da pobjedom zauzmu prvo mjesto te ga ne puštaju do kraja sezone. Sigurno da se Zubonja Suarez i ekipa neće s time složiti i njima je jasno da doma iz Manchesetera mogu sa pozitivnom rezultatom ako zabiju gol. Obje ekipe teže postizanju golova o čemu najbolje govote njihovi posljendji rezultati.... vrlo često njihove tekme idu i preko 3,5 gola....

Manchester City (Moguće, 4-2-3-1): Hart, Clichy, Kompany, Demichelis, Kolarov, Fernandinho, Touré, Navas, Silva, Nasri, Negredo.
Out: Agüero, Nastasic (oba tele), Richards, Zabaleta (obje tetive koljena).
Test: Jovetic (bolest).
Liverpool (Moguće, 4-3-3): Mignolet, Johnson, Sakho, Skrtel, Flanagan, Allen, Lucas, Henderson, Coutinho, Suárez, Sterling.
Out: Gerrard (tetive koljena), Sturridge (gležanj), Enrique, Coates (oba koljena).
Test: Flanagan (tetive koljena).
Sudija: Phil Dowd.

16:00 West Ham - Arsenal pik 2 @ 1.50

Veliki gradski derbi igra se danas u Londonu. Čekičari dočekuju doma Topnike. Situacija u ekipama je potpuno suprotna... domačin se bori za opstanak i nije u dobroj formi na domačem terenu. Ima samo jednu pobjedu u posljednjih 5 tekmi ali bitnon je da je obje tekme sa jakim ekipama doma glatko izguubio. isto očekujem i danas.
14.12.13 PRE West Ham Sunderland 0 : 0
30.11.13 PRE West Ham Fulham 3 : 0
23.11.13 PRE West Ham Chelsea 0 : 3
02.11.13 PRE West Ham Aston Villa 0 : 0
19.10.13 PRE West Ham Manchester City 1 : 3
Arsenal je puno jača ekipa , nisu u savršenoj formi ali vjerujem kako će riješiti pitanje prolaska ovog picka već do poluvremena.Naime oni su prošlo kolo odigrali samo 0-0 sa Chelseaom a prije toga 2 tekme izgubili, u jednoj teško stradali od Citya a u drugoj od Napolia..... Bilo kako bilo vjerujem da će danas ponovo na pobjedničke staze...
pratim doktora 8-) :

23:55 AldridgeL(-21,5+) više 2 @ 1.85

"malo je čovjek popustio u zadnje 2 utakmice. zabio je 18 i 15, ali uz katastrofalan šut od 7-22 odnosno 8-24. danas u goste blazersima dolaze clippersi koji su sinoć imali tešku utakmicu u oaklandu protiv warriorsa. glavni razlog zašto igram aldridgea je evidentan propuh u reketu clippersa jer je očito da jordan i griffin još nisu upili svo obrambeno znanje od riversa. david lee, koji igra na istoj poziciji kao i aldridge, je jučer ubacio 23 clippersima uz šut 10-20, a budite uvjereni da će aldridge uzet i preko 20 šuteva i ja ga naprosto nikako ne vidim u underu na ovoj utakmici."
Semper Fidelis

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 26 dec 2013, 23:23

Evo nesto NBA za veceras :

Portland - LA Clipepers (104,5) UNDER

Znaci na utakmici izmedju Portlanda i Clippersa tipujemo da gosti nece postici 105 poena..U svojih posljednjih 11 gostijucih meceva Clippersi su samo jednom postigli vise od ponudjene margine, a kada su isli na noge Portlandu u posljednjih 30 utakmica nisu prelazili ovu marginu..Ljudi u ovom milenijumu na gostovanju protiv Portlanda nisu prebacili ovu granicu, pa se nadam da nece ni veceras !

Aldridge -23,5+ OVER

Meni licno najdrazi kosarkas za kladjenje, covjek je masina.. Veceras njegovi Blazersi igraju protv Clippersa, koji su ocajni iz reketa..Griffina i Jordana puni ko stigne, a igrac kalibra kao sto je Aldridge bi vrlo lako trebao da iskoristi ocajnu odbranu koju spomenuti dvojac igra..Aldridge u prosjeku ispali 20 lopti i iznudi 5 slobodnih bacanja,a zadnje dvije utakmice je ostao ispod ove margine i sada je nakon ove krace pauze dobio zasluzeni odmor i sigurno ce veceras biti odlicno raspolozen da kao prva napdacka opcija svoje ekipe, napuni do vrha kos ocajnih Clippersa..

Parker -18,5+ OVER

Dugo sam se dvoumio za treci par, najvise zbog toga, sto sam, sam sebe zajebao, pa nisam listic na vrijeme odigrao i nisam stigao da uplatim Howarda..Tako da sam se odlucio za Tony Parkera..Nakon sinocnje ocajne njegove partije i poraza protiv Houstona, sigurno je da Popovica ne bi oraspolozio identicni scenario kao sinoc..Parker je prosle sezone u tri meca protiv Dallasa, dvaput vrlo lako prelazio ponudjenu granicu a treci put je postigao tacno 18 poena..Nadam se da ce veceras biti na svom nivou i onda nikakvih problema ne bi trebalo biti za ovaj par..Siguran sam da los kao sinoc sigurno nece biti..

To mi je za sada prvi listic, ako jos sta odigram, postavit cu ovdje.. sretno svima veceras !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 dec 2013, 23:28

Na glavni listic stavi

Portland-Clipers under 213
Alridge over
Randolph under(cisto sto su smecari iz premiera stavili 1,95 na under)
1946

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.