Koliko kontrirati??? predlozi
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
plus jedandusseldorf je napisao/la:Ata je mala maca.money menadzment je cudo.tiket nazalost nije uplacen.cuj treci par za uslov i padas
I Rangersi naravno moraju primit u 94., a dobar tiket i analiza, nema šta.Idimidodjimi je napisao/la:SVAKA CAST , KAPA DOLE MAJSTORE!Crank je napisao/la:
Misljenja sam da su ova dva para poklon pred novogodisnje praznike (Rangers na tiketu samo zbog uslova ''Min 3''). Istrazujte, izvagajte isplatili se - imate dva dana za to.
Ni ja jos nisam uplatio, ali treba to uraditi najkasnije sutra, obzirom da ce u cetvrtak vec biti kasno. Mislim, nece bukvalno, ali ce kvote vjerovatno naglo pasti.
(Mozda jos uzeti Kilmarnock u gostima protiv Heartsa umjesto Rangersa, i to u glavu po kvoti 2,35 ali na manji ulog. Ova kombinacija trenutno daje kvotu 6,17. Ali vjeujem da ce na Kilmarnock kvota pasti i do 1,6-1,7 obzirom da Hearts grca u svim mogucim vrstama problema i imaju samo 14 igraca na raspolaganju.)
Sretno, odlucite sta je najpametnije za Vas
EDIT: Cak dok je Hearts bio iole ozbiljan klub, Kilmarnock ih je dobio u posljednjih 5 susreta na njihovom terenu:
Imas muuda nema sta!!!!
PS: nevjerovatno me potsjecas na Atu!
šta je to ostalo da će city dobiti sa max 1 razlike?mancity je napisao/la:![]()
Koliko kontrirati??? predlozi
Ja vjerujem da je ipak odigrao Kilmarnock. Barem mi je bilo logicnije. Ne znam. Mozda se javi pa nam kazeCarli je napisao/la:E ne mogu da vjerujem da ga Rendžers obori, gluho bilo.
**** ti Kardif i sunce u **** ne mogu bod na svom terenu izvuć' a mančesteru dadnu dva gola.
uopće nije bitno kako je odigrao, dokazao je samo još jednom da zna znanje a poznavajući ga siguran sam da je u plusu, ako je netko iskoristio zo znanje super a za njega ne brinite šta je i kako je igrao, majstor je majstor spreman na sveIdimidodjimi je napisao/la:Ja vjerujem da je ipak odigrao Kilmarnock. Barem mi je bilo logicnije. Ne znam. Mozda se javi. Al' zna lik nema sta!Carli je napisao/la:E ne mogu da vjerujem da ga Rendžers obori, gluho bilo.
**** ti Kardif i sunce u **** ne mogu bod na svom terenu izvuć' a mančesteru dadnu dva gola.
Ja vjerujem da nije ni jedno ni drugo.evo ako se javi i postavi ovaj tiket i da se vidi da je gubitni ja se odjavljujem sa foruma.casna rijec.Idimidodjimi je napisao/la:Ja vjerujem da je ipak odigrao Kilmarnock. Barem mi je bilo logicnije. Ne znam. Mozda se javi pa nam kazeCarli je napisao/la:E ne mogu da vjerujem da ga Rendžers obori, gluho bilo.
**** ti Kardif i sunce u **** ne mogu bod na svom terenu izvuć' a mančesteru dadnu dva gola.. Al' zna lik nema sta!
Pobjeda City bilo koja,zgmiky je napisao/la:
šta je to ostalo da će city dobiti sa max 1 razlike?
jwl ti kvota 1 ako bude X?mancity je napisao/la:Pobjeda City bilo koja,zgmiky je napisao/la:
dusseldorf je napisao/la:Ja vjerujem da nije ni jedno ni drugo.evo ako se javi i postavi ovaj tiket i da se vidi da je gubitni ja se odjavljujem sa foruma.casna rijec.Idimidodjimi je napisao/la:Ja vjerujem da je ipak odigrao Kilmarnock. Barem mi je bilo logicnije. Ne znam. Mozda se javi pa nam kazeCarli je napisao/la:E ne mogu da vjerujem da ga Rendžers obori, gluho bilo.
**** ti Kardif i sunce u **** ne mogu bod na svom terenu izvuć' a mančesteru dadnu dva gola.. Al' zna lik nema sta!
Nije, X2 je gubitan, znaci to moram kontrirat. Uplatio sam 50 sad, pa cu vidjeti LIVE ako City povede.zgmiky je napisao/la:jwl ti kvota 1 ako bude X?mancity je napisao/la:Pobjeda City bilo koja,zgmiky je napisao/la:
to je na 50 110 il koliko već a ako bude 1 onda je 490?mancity je napisao/la:
Nije, X2 je gubitan, znaci to moram kontrirat. Uplatio sam 50 sad, pa cu vidjeti LIVE ako City povede.
Nije, Zato sto je kvota1 na Hull-Man.United. Znaci ako bude 1 Dobitak je 261zgmiky je napisao/la:to je na 50 110 il koliko već a ako bude 1 onda je 490?mancity je napisao/la:
Nije, X2 je gubitan, znaci to moram kontrirat. Uplatio sam 50 sad, pa cu vidjeti LIVE ako City povede.
onda staviš pola dobitka pa te boli patka kako će završiti
al ok može i live kad vidiš malo kako stoje, u svakom slučaju sretno
Jesil siguran da ti je kvota 1.ne igram u toj kladionici ali kontam da si pogodio.po meni si igrao da hull nece izgubiti 2 razlikemancity je napisao/la:Nije, Zato sto je kvota1 na Hull-Man.United. Znaci ako bude 1 Dobitak je 261zgmiky je napisao/la:to je na 50 110 il koliko već a ako bude 1 onda je 490?mancity je napisao/la:
onda staviš pola dobitka pa te boli patka kako će završiti
al ok može i live kad vidiš malo kako stoje, u svakom slučaju sretno
Znaci pogodim pola engleske lige i ostanu mi City i Siena, reko uzimam pare, kad et vidi sta se desavaEmirTM87 je napisao/la:Pa moze li me neko ubjediti da ovo nije namjesten mec: Siena - Caserta![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.