FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 26 dec 2013, 17:23

Sigurno nece, mozda ovi sto su nedavno potpisali da odu na pripreme sa prvim timom
NO PYRO NO PARTY

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 dec 2013, 17:24

Buu je napisao/la:Sigurno nece, mozda ovi sto su nedavno potpisali da odu na pripreme sa prvim timom
Ima li nekih potencijalnih imena, koja mi mogla eventualno na ljetu u prvi tim uskociti?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 dec 2013, 17:42

e jbg sad
NO PYRO NO PARTY

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 26 dec 2013, 17:45

Pustite vi divove. Svoj gigantizam i to "divovi" dokazuju kroz to što su im u ustima sve više igrači našeg Želje, što znači da vrijede toliko da ih i oni žele potajno. :) Čista zavist, aha dobili smo lovu, sad možemo sve, pokupiti najbolje jer jedino tako možemo biti bolji od prosjeka ;)

"A ....pehari su tu" 8-)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Kera1133
Kontakt:

Post Postao/la Kera1133 » 26 dec 2013, 17:48

Jedno pitanje ovako ne baš vezano za Želju. Čitam Partizan treba da dovede igrača iz River Plate i to za 0e. Da li je stvarno tolika razlika između Želje i Partizana ili samo mi nemamo dovoljno pametne ili snalažljive, nazovite ih kako hoćete, ljude da tako nešto urade?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 dec 2013, 17:51

Kera1133 je napisao/la:Jedno pitanje ovako ne baš vezano za Želju. Čitam Partizan treba da dovede igrača iz River Plate i to za 0e. Da li je stvarno tolika razlika između Želje i Partizana ili samo mi nemamo dovoljno pametne ili snalažljive, nazovite ih kako hoćete, ljude da tako nešto urade?
Dovesti ce ga za o e a koliku ce mu platu dati.

Kera1133
Kontakt:

Post Postao/la Kera1133 » 26 dec 2013, 17:55

terabajt je napisao/la:
Kera1133 je napisao/la:Jedno pitanje ovako ne baš vezano za Želju. Čitam Partizan treba da dovede igrača iz River Plate i to za 0e. Da li je stvarno tolika razlika između Želje i Partizana ili samo mi nemamo dovoljno pametne ili snalažljive, nazovite ih kako hoćete, ljude da tako nešto urade?
Da to se i ja pitam, ali zar stvarno oni imaju mogućnost da toliko plaćaju igrače i da im jedan Djemba Djemba bude u drugom planu?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 dec 2013, 17:57

Naravno da imaju oni prodaju svoje igrače po 10 mil eura.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 26 dec 2013, 17:57

Kera1133 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Da to se i ja pitam, ali zar stvarno oni imaju mogućnost da toliko plaćaju igrače i da im jedan Djemba Djemba bude u drugom planu?
iskreno brate da ti kažem ovaj Djemba Djemba bi i kod nas sjedio na klupi,igrač koji je taraba teška,a koji ima platu od koje ti se vrti u glavi..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 26 dec 2013, 17:59

@kera
Očigledno da imaju.. Partizan je drugi svijet u odnosu na sve ostale klubove u regiji izuzev Dinama i donekle Maribora.. Par puta učesnici LP a znaš koliko love to takmičenje donosi, plus nekoliko transfera od preko 10mil.. Da ne spominjemo da ih gura pola Srbije..

Bilo kakva komparacija Zelje i Partizana je nemoguća u ovom momentu..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 26 dec 2013, 18:05, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 dec 2013, 18:01

Nalazost, mi smo trenutno na novio malo bolje iz 2009 godine. Zasto je to tako?, splet okolnosti..

Jbg, nama ja sam najbitnije da osvojimo titulu. Cisto da nastavimo sa kontinuitetom izlaska u najbolji rang takmicenja...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 dec 2013, 18:03

Samo se radi o sposobnosti ljudi koji rade u upravi kluba i za sta si zaduzeni, kad bi mi imali takve sigurno bi se nasao i generalni sponzor i pojacanja kao i poboljsale druge stvari. Ali tako nam je kako nam je, sad reci da je OK e pa nije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kera1133
Kontakt:

Post Postao/la Kera1133 » 26 dec 2013, 18:06

DzoleZeljo je napisao/la:Nalazost, mi smo trenutno na novio malo bolje iz 2009 godine. Zasto je to tako?, splet okolnosti..

Jbg, nama ja sam najbitnije da osvojimo titulu. Cisto da nastavimo sa kontinuitetom izlaska u najbolji rang takmicenja...
Eh dijelimo isto mišljenje. Ukoliko bi osvojili titulu i uz malo sreće izvukli remi ili pobjedu postoji mogućnost da dogodine budemo nosioci, tako da je iz velike važnosti osvojiti titulu!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 dec 2013, 18:08

Elegant je napisao/la:Samo se radi o sposobnosti ljudi koji rade u upravi kluba i za sta si zaduzeni, kad bi mi imali takve sigurno bi se nasao i generalni sponzor i pojacanja kao i poboljsale druge stvari. Ali tako nam je kako nam je, sad reci da je OK e pa nije.
Ma nije samo to, jer mozes ti imati super pametne ljude, ako nemaju ispred kluba sta ponuditi ili ako nemaju sredstava u klubu za projekte, dzaba tebi svi genijalci ovoga svijeta.

Evo ti cisti primjer. Imas Amara, koji Zelju dize iz pepela 2009. Sada evo nas na ulasku u 2014, a mi malo bolji od nivao 2009 godine. A pogledaj, sta smo sve uradili zadnjih pet godina.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 26 dec 2013, 18:10

Je li Nermina Jamaka kontaktirao neko iz Titove 38b?

''Mene niko nije direktno kontaktirao. Da li je bilo razgovora između klubova, zaista ne znam. A pitanje prelaska na Koševo zaista je teško, ne znam, mogu reći da o tome ne želim pričati, da nema šanse, da nikada u životu ne bih mogao igrati za drugi klub osim svog Željezničara, ali... Čudni su putevi fudbalskih profesionalaca, nikad ne znate šta nosi novi dan... Kako kaže narod, 'nikad ne reci nikad', ali ponavljam, Željin sam igrač, odrastao sam u ovom klubu i tako se ponašam'', dodaje Jamak.

champions1921

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 26 dec 2013, 18:16

HzSM je napisao/la:Je li Nermina Jamaka kontaktirao neko iz Titove 38b?

''Mene niko nije direktno kontaktirao. Da li je bilo razgovora između klubova, zaista ne znam. A pitanje prelaska na Koševo zaista je teško, ne znam, mogu reći da o tome ne želim pričati, da nema šanse, da nikada u životu ne bih mogao igrati za drugi klub osim svog Željezničara, ali... Čudni su putevi fudbalskih profesionalaca, nikad ne znate šta nosi novi dan... Kako kaže narod, 'nikad ne reci nikad', ali ponavljam, Željin sam igrač, odrastao sam u ovom klubu i tako se ponašam'', dodaje Jamak.
I sta ti nije jasno???
BUDI ŽELJO !!!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 26 dec 2013, 18:18

champions1921 je napisao/la:

I sta ti nije jasno???
Vidim vas se nakotilo na nasoj temi pa u jednom trenutku pomislih da cete mozda uskoro poceti navijati za Sarajevo,ali onda pomislih da je to glupost.Medjutim,kad' vidim kako Jamak ne odbija mogucnost da zaigra za nas klub tako vjerovatno ni vi ne odbijate da pocnete navijati. :mrgreen:

Kera1133
Kontakt:

Post Postao/la Kera1133 » 26 dec 2013, 18:19

Pokušaj provokacije i unošenja nemira na našu temu, neće moći ove noći! Odlepršaj u svoje gnijezdo.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 26 dec 2013, 18:23

Svoj ti pos'o!!
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 26 dec 2013, 18:27

HzSM je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:

I sta ti nije jasno???
Vidim vas se nakotilo na nasoj temi pa u jednom trenutku pomislih da cete mozda uskoro poceti navijati za Sarajevo,ali onda pomislih da je to glupost.Medjutim,kad' vidim kako Jamak ne odbija mogucnost da zaigra za nas klub tako vjerovatno ni vi ne odbijate da pocnete navijati. :mrgreen:
Pa igrali su i mnogi vasi za Zelju.. Opet ne kontam sta ti nije jasno.. Jedan jeftin pokušaj provokacije.. Mogao si to i bolje osmisliti..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 44 gosta.