Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la Cartman » 24 dec 2013, 15:17

Eto napusta Elche. Momak ne igra nogomet godinu dana ustvari, tako da ce mu bit tesko gdje god ode. Mozda je najpametnije nazad u Srbiju. Vojvodina, Partizan ili CZ.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 24 dec 2013, 15:20

Cartman je napisao/la:Eto napusta Elche. Momak ne igra nogomet godinu dana ustvari, tako da ce mu bit tesko gdje god ode. Mozda je najpametnije nazad u Srbiju. Vojvodina, Partizan ili CZ.
Ili FK Sarajevo. :mrgreen:

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 24 dec 2013, 15:37

Nek ode u Hajduk, zagarantovano mjesto u repki.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 dec 2013, 15:54

hule_barca je napisao/la:Zaista ne kontam šta nije uredu s njim. Talent ima, mislim da uvijek daje sve od sebe, jezik mu nije barijera, ne znam stvarno.
Ako ne može izboriti prvih 11 u Elcheu to potvrđuje samo jednu stvar a to je da momak nema blage veze.

Neminovan je povratak u Jelen ligu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 24 dec 2013, 16:23

Saurman je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:Zaista ne kontam šta nije uredu s njim. Talent ima, mislim da uvijek daje sve od sebe, jezik mu nije barijera, ne znam stvarno.
Ako ne može izboriti prvih 11 u Elcheu to potvrđuje samo jednu stvar a to je da momak nema blage veze.

8-)

Pametnom dosta.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 dec 2013, 16:52

Nemojte blatiti momka, pa pokazao je nekoliko puta u dresu mlade repke i u dresu A selekcije da se radi o potencijalu i velikom radniku.
Veoma je brz a mi nazalost takvih igraca imamo vrlo malo.
Ja se nadam da ce naci ekipu u kojoj ce igrati i u kojoj ce se razvijati iako je u zadnje vrijeme malo stagnirao ali nije nista propalo, buducnost je pred njim.

Kamo srece da se ugura u Bundesligu. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 24 dec 2013, 16:55

Ni Voša ni Hajduk vala nisu socijalne ustanove,a Stevi idalje želim svu sreću i dobro,nek' zapne i poradi na sebi,ako idalje ima reprezentativne ambicije !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 24 dec 2013, 19:02

Saurman je napisao/la:

Momak koji je 2012. pružao onako sjajne partije za A-reprezentaciju, a godinama prije toga i za sve mlađe selekcije da nema blage veze? Ne znam zašto dolaziš uopšte na ovu temu ako ti je cilj samo da ga blatiš.
Ako je neminovan povratak u JSL, ja nemam ništa protiv, jer dok je ranije tamo igrao kidao je u reprezentaciji.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 24 dec 2013, 19:14

Pogresio je on sto je otisao u Spansku ligu, ipak je to prevelik zalogaj za njega, kamo srece da je u eredivision otisao, oni znaju s mladjim igracima radit..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 24 dec 2013, 19:23

Da je bas kidao u reprezentaciji i nije. Vidjecemo sta ce biti u buducnosti, trenutno nije ni za siri spisak.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 dec 2013, 11:12

SalePD je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Momak koji je 2012. pružao onako sjajne partije za A-reprezentaciju, a godinama prije toga i za sve mlađe selekcije da nema blage veze? Ne znam zašto dolaziš uopšte na ovu temu ako ti je cilj samo da ga blatiš.
Ako je neminovan povratak u JSL, ja nemam ništa protiv, jer dok je ranije tamo igrao kidao je u reprezentaciji.
Kad je on pružao sjajne partije za repku baš bi volio znati.Činjenica je da on nikad i nije bio kalibar za repku,nego je preko svojih menadžera došao u našu A selekciju samo da bi se prodao.To je i ostvario ali evo sad se pokazuje koliki je ustvari kvalitet.

Ja ga ovdje ne blatim nego realno gledam na stvari.Jer ako te neće jedan Elche onda to nije zbog položaja planeta ili klime u Španiji nego jednostavno manjak kvaliteta.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 dec 2013, 11:24

Saurman je napisao/la:
SalePD je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Kad je on pružao sjajne partije za repku baš bi volio znati.Činjenica je da on nikad i nije bio kalibar za repku,nego je preko svojih menadžera došao u našu A selekciju samo da bi se prodao.To je i ostvario ali evo sad se pokazuje koliki je ustvari kvalitet.

Ja ga ovdje ne blatim nego realno gledam na stvari.Jer ako te neće jedan Elche onda to nije zbog položaja planeta ili klime u Španiji nego jednostavno manjak kvaliteta.
Nemoj vise svega ti. Decko je unistio Vels, raznio po strani. Jednu U21 Njemacku devastirao, Stevo je kapitalac, samo mu se nije dalo u Spaniji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 dec 2013, 11:30

bhsport je napisao/la:samo mu se nije dalo u Spaniji.
Neoboriv argument.

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 25 dec 2013, 11:58

sagitarius je napisao/la:Pogresio je on sto je otisao u Spansku ligu, ipak je to prevelik zalogaj za njega, kamo srece da je u eredivision otisao, oni znaju s mladjim igracima radit..
A u Spaniji je znaju mladjim igracima raditi :?

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Miroslav Stevanović

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 25 dec 2013, 15:10

Gumenix je napisao/la:
sagitarius je napisao/la:Pogresio je on sto je otisao u Spansku ligu, ipak je to prevelik zalogaj za njega, kamo srece da je u eredivision otisao, oni znaju s mladjim igracima radit..
Ukoliko nisu spanci - ne znaju/ne zele. Uvijek daju prednost svojima ispred stranaca!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 25 dec 2013, 15:11

Saurman je napisao/la: Kad je on pružao sjajne partije za repku baš bi volio znati.Činjenica je da on nikad i nije bio kalibar za repku,nego je preko svojih menadžera došao u našu A selekciju samo da bi se prodao.To je i ostvario ali evo sad se pokazuje koliki je ustvari kvalitet.

Evo kad, na debiju protiv Irske je bio jedan od 3,4 igrača koji su jedini bili vrijedni spomena u našem timu, protiv Velsa i Alžira razvaljivao po strani, oba puta bio igrač utakmice, sa 1 golom i 2 asistencije.
A ovo što si napisao da su ga menadžeri progurali do reprezentacije je jedna od najvećih gluposti koje sam pročitao na ovom forumu od kad sam registrovan.
Ti očigledno nisi nikad pratio naše mlađe selekcije. Stevanović je igrao dobro za U-17 i U-19 timove, a u utakmicama U-21 tima je blistao, na 17 utakmica, zabio 6 golova i imao 8 asistencija. Igrama za mladi tim se nametnuo selektoru Sušiću i apsolutno je zaslužio poziv prošle godine, a u prvih 5 utakmica ga je i potpuno opravdao.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 dec 2013, 15:34

Golemo je to kako ga napljuva, samo nek' je kontra.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 25 dec 2013, 16:49

Saurman je napisao/la:

Joj jarane, da mogu tebi bih dao 100 bodova u izboru za kantu godine :)

Gumenix
Kontakt:

Re: AW: Miroslav Stevanović

Post Postao/la Gumenix » 25 dec 2013, 16:53

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Gumenix je napisao/la:
Ukoliko nisu spanci - ne znaju/ne zele. Uvijek daju prednost svojima ispred stranaca!
:lol:

Trebao je onda otici u npr. Betis ha ya kako onom Cedricu ili kako se vec zove.. non-stop igra frajer iz africki donji zemalja, dosao iz Numancije za 2 $.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 dec 2013, 16:05

Ma nema Stevo pojma, to su ga Nijemci samo pustili da ih onako siluje. I ovi iz Welsa isto. Itd. :roll:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rimes87 i 40 gostiju.