FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A onda Željin stadion gledam...

Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 26 dec 2013, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Nermin Jamak: Prelazak u Sarajevo? Željin sam vojnik, ali nikad ne govorim 'nikad'...
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
-
- Kontakt:
blu je napisao/la:Nermin Jamak: Prelazak u Sarajevo? Željin sam vojnik, ali nikad ne govorim 'nikad'...

Cuj vi ga odbilibacelonafan je napisao/la:blu je napisao/la:Nermin Jamak: Prelazak u Sarajevo? Željin sam vojnik, ali nikad ne govorim 'nikad'...![]()
ma bacamo mi suplje,samo je fazon sto smo ga odbili,sto rece Osim na rostilju onom,idu ljudi gdje ima vise para,takvo vrijeme doslo! Nemoze on sad familiju izdrzavati sa tim parama koje mu Zeljo daje! Nego ovaj Gojak najbolji junior Zelje,jestel potpisali sa njim?

Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
zasto se raspravljati sa osobom koja ne zna ni ime najveceg kluba na svijetu napisati.
-
- Kontakt:
mislis svijetuterabajt je napisao/la:zasto se raspravljati sa osobom koja ne zna ni ime najveceg kluba na sviejtu napisati.

U tome i jest problem sto si ti tako zeliobacelonafan je napisao/la:mislis svijetuterabajt je napisao/la:zasto se raspravljati sa osobom koja ne zna ni ime najveceg kluba na sviejtu napisati.![]()
znam napisati,al ovo ime sam zelio da napisem a ne baRcelona

Fakat cete nas sve otjerati sa ovog foruma...sta vam je vise
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
ajde da ne trolam temu upravu si nisam pismen,nemam 2 razreda osnovne i iz Foce sam!terabajt je napisao/la:U tome i jest problem sto si ti tako zeliobacelonafan je napisao/la:mislis svijetuterabajt je napisao/la:zasto se raspravljati sa osobom koja ne zna ni ime najveceg kluba na sviejtu napisati.![]()
znam napisati,al ovo ime sam zelio da napisem a ne baRcelona
, potrazi stručnu pomoć.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Samo da znas, da nikada nece biti veci klub od Reala.terabajt je napisao/la:zasto se raspravljati sa osobom koja ne zna ni ime najveceg kluba na svijetu napisati.

-
- Kontakt:
Daj prestanite spominjat yebene DIVOVE na ovoj temi, eno imas svoju temu nepismeni stvoru i tamo dalje nastavi.A i ovi nasi katastrofa, pogotov onaj aldin - sadasnji timeline ja mislim.Mislit ce jufkice da nas zanimaju..
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma nadigli se momci, valjda misle da su postali kakva konkurencije, pa se raspricali kao mlada pred metak.InatSilanBosanski je napisao/la:Daj prestanite spominjat yebene DIVOVE na ovoj temi, eno imas svoju temu nepismeni stvoru i tamo dalje nastavi.A i ovi nasi katastrofa, pogotov onaj aldin - sadasnji timeline ja mislim.Mislit ce jufkice da nas zanimaju..

-
- Kontakt:
ocigledno niste pratili nasu temu,i ko se raspricao,ovdje par postova nasih,a kod nas opsada vasih "strucnjaka" i analizaDzoleZeljo je napisao/la:Ma nadigli se momci, valjda misle da su postali kakva konkurencije, pa se raspricali kao mlada pred metak.InatSilanBosanski je napisao/la:Daj prestanite spominjat yebene DIVOVE na ovoj temi, eno imas svoju temu nepismeni stvoru i tamo dalje nastavi.A i ovi nasi katastrofa, pogotov onaj aldin - sadasnji timeline ja mislim.Mislit ce jufkice da nas zanimaju..![]()

Sve zbog 2-3 krelca.
- storm_raider
- Kontakt:
E moj bokaco i ja se javim jednom mjesecno ovdje, ne moze covjek od ove balavurdije doci na red.boccaccio je napisao/la:Fakat cete nas sve otjerati sa ovog foruma...sta vam je vise
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ma za ovo su po meni najvise krivi moderatori sto ih jednostavno ne sklone i ne dozvole ponovnu registraciju sa tih ip adresa.storm_raider je napisao/la:E moj bokaco i ja se javim jednom mjesecno ovdje, ne moze covjek od ove balavurdije doci na red.boccaccio je napisao/la:Fakat cete nas sve otjerati sa ovog foruma...sta vam je vise
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma nisi staticne IP adrese, u tome je i problem. Vjerovatno bi ovi davno bili odstranjeni. Cim ugasis PC pa opet upalis, tvoja se IP mijenja osim ako nije namjestena na staticnu, sto cisto sumljam.dino lj je napisao/la:Ma za ovo su po meni najvise krivi moderatori sto ih jednostavno ne sklone i ne dozvole ponovnu registraciju sa tih ip adresa.storm_raider je napisao/la:E moj bokaco i ja se javim jednom mjesecno ovdje, ne moze covjek od ove balavurdije doci na red.boccaccio je napisao/la:Fakat cete nas sve otjerati sa ovog foruma...sta vam je vise
Ma nisu oni problem, problem smo svi mi sto jednostavno ne okrenemo temu ka drugoj strani price.
Evo recimo, kada nasi krecu na pripreme?
Moze li neko postaviti listu igraca i duljinu trajanja njihovih ugovora. Hvala
18. prozivka, prvi dio treninga ce biti u Sarajevu, drugi u Medjugorju i finalni u Rovinj.
NO PYRO NO PARTY
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Hoce li biti kakvih prelazaka na relaciji juniori-prvi tim?Buu je napisao/la:18. prozivka, prvi dio treninga ce biti u Sarajevu, drugi u Medjugorju i finalni u Rovinj.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Google Adsense [Bot], Hansestadt, Kajkutenjoyer, kulinban1189, Lokomotifa i 51 gost.