FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TeaM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TeaM87 » 26 dec 2013, 14:33

moze li neko postaviti Stanicev intervju od prije neki dan ?
FKŽ !

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 26 dec 2013, 15:04

A onda Željin stadion gledam...
slika
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 26 dec 2013, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

blu

Post Postao/la blu » 26 dec 2013, 15:04

Nermin Jamak: Prelazak u Sarajevo? Željin sam vojnik, ali nikad ne govorim 'nikad'...
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 15:06

blu je napisao/la:Nermin Jamak: Prelazak u Sarajevo? Željin sam vojnik, ali nikad ne govorim 'nikad'...
:lol: :lol: ma bacamo mi suplje,samo je fazon sto smo ga odbili,sto rece Osim na rostilju onom,idu ljudi gdje ima vise para,takvo vrijeme doslo! Nemoze on sad familiju izdrzavati sa tim parama koje mu Zeljo daje! Nego ovaj Gojak najbolji junior Zelje,jestel potpisali sa njim? Cujem i Tomic je na ljeto slobodan?

blu

Post Postao/la blu » 26 dec 2013, 15:12

bacelonafan je napisao/la:
blu je napisao/la:Nermin Jamak: Prelazak u Sarajevo? Željin sam vojnik, ali nikad ne govorim 'nikad'...
:lol: :lol: ma bacamo mi suplje,samo je fazon sto smo ga odbili,sto rece Osim na rostilju onom,idu ljudi gdje ima vise para,takvo vrijeme doslo! Nemoze on sad familiju izdrzavati sa tim parama koje mu Zeljo daje! Nego ovaj Gojak najbolji junior Zelje,jestel potpisali sa njim?
Cuj vi ga odbili :lol: sta to Jamk dosao u titovu i ponudio se jarniju
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 dec 2013, 15:13

zasto se raspravljati sa osobom koja ne zna ni ime najveceg kluba na svijetu napisati.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 15:14

terabajt je napisao/la:zasto se raspravljati sa osobom koja ne zna ni ime najveceg kluba na sviejtu napisati.
mislis svijetu :lol: :lol: znam napisati,al ovo ime sam zelio da napisem a ne baRcelona :lol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 dec 2013, 15:16

terabajt je napisao/la:zasto se raspravljati sa osobom koja ne zna ni ime najveceg kluba na sviejtu napisati.
mislis svijetu :lol: :lol: znam napisati,al ovo ime sam zelio da napisem a ne baRcelona :lol:
U tome i jest problem sto si ti tako zelio :? , potrazi stručnu pomoć.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 26 dec 2013, 15:19

Fakat cete nas sve otjerati sa ovog foruma...sta vam je vise
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 15:19

terabajt je napisao/la:
U tome i jest problem sto si ti tako zelio :? , potrazi stručnu pomoć.
ajde da ne trolam temu upravu si nisam pismen,nemam 2 razreda osnovne i iz Foce sam!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 dec 2013, 15:23

terabajt je napisao/la:zasto se raspravljati sa osobom koja ne zna ni ime najveceg kluba na svijetu napisati.
Samo da znas, da nikada nece biti veci klub od Reala. :mrgreen:

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 26 dec 2013, 15:27

Daj prestanite spominjat yebene DIVOVE na ovoj temi, eno imas svoju temu nepismeni stvoru i tamo dalje nastavi.A i ovi nasi katastrofa, pogotov onaj aldin - sadasnji timeline ja mislim.Mislit ce jufkice da nas zanimaju..

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 dec 2013, 15:28

InatSilanBosanski je napisao/la:Daj prestanite spominjat yebene DIVOVE na ovoj temi, eno imas svoju temu nepismeni stvoru i tamo dalje nastavi.A i ovi nasi katastrofa, pogotov onaj aldin - sadasnji timeline ja mislim.Mislit ce jufkice da nas zanimaju..
Ma nadigli se momci, valjda misle da su postali kakva konkurencije, pa se raspricali kao mlada pred metak. :lol: :lol:

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 15:30

DzoleZeljo je napisao/la:
InatSilanBosanski je napisao/la:Daj prestanite spominjat yebene DIVOVE na ovoj temi, eno imas svoju temu nepismeni stvoru i tamo dalje nastavi.A i ovi nasi katastrofa, pogotov onaj aldin - sadasnji timeline ja mislim.Mislit ce jufkice da nas zanimaju..
Ma nadigli se momci, valjda misle da su postali kakva konkurencije, pa se raspricali kao mlada pred metak. :lol: :lol:
ocigledno niste pratili nasu temu,i ko se raspricao,ovdje par postova nasih,a kod nas opsada vasih "strucnjaka" i analiza :lol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 dec 2013, 15:52

Sve zbog 2-3 krelca.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 dec 2013, 16:26

boccaccio je napisao/la:Fakat cete nas sve otjerati sa ovog foruma...sta vam je vise
E moj bokaco i ja se javim jednom mjesecno ovdje, ne moze covjek od ove balavurdije doci na red.
Sport je lijek za tijelo i duh.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 26 dec 2013, 16:43

storm_raider je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Fakat cete nas sve otjerati sa ovog foruma...sta vam je vise
E moj bokaco i ja se javim jednom mjesecno ovdje, ne moze covjek od ove balavurdije doci na red.
Ma za ovo su po meni najvise krivi moderatori sto ih jednostavno ne sklone i ne dozvole ponovnu registraciju sa tih ip adresa.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 dec 2013, 16:48

dino lj je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Ma za ovo su po meni najvise krivi moderatori sto ih jednostavno ne sklone i ne dozvole ponovnu registraciju sa tih ip adresa.
Ma nisi staticne IP adrese, u tome je i problem. Vjerovatno bi ovi davno bili odstranjeni. Cim ugasis PC pa opet upalis, tvoja se IP mijenja osim ako nije namjestena na staticnu, sto cisto sumljam.

Ma nisu oni problem, problem smo svi mi sto jednostavno ne okrenemo temu ka drugoj strani price.

Evo recimo, kada nasi krecu na pripreme?

Moze li neko postaviti listu igraca i duljinu trajanja njihovih ugovora. Hvala

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 dec 2013, 17:09

18. prozivka, prvi dio treninga ce biti u Sarajevu, drugi u Medjugorju i finalni u Rovinj.
NO PYRO NO PARTY

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 dec 2013, 17:15

Buu je napisao/la:18. prozivka, prvi dio treninga ce biti u Sarajevu, drugi u Medjugorju i finalni u Rovinj.
Hoce li biti kakvih prelazaka na relaciji juniori-prvi tim?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Orvel i 58 gostiju.