Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Tooooooooooo.. Preokretttttttttt....... Samo da je sacuvati tri boda..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
No one, no one does it better than Man. United 

Obrazom ga momački zakuca.
Vezni red ozivio kada je izasao Flec. Treba njemu jos dosta vremena da uhvati pravu formu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Mislim da ćemo ovo lijepo privesti kraju, samo da nam ovi mesari koga ne polome i bit će odlično!
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!
it's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know!!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Jao Valencie idiota. 

Bože dragi, samo da se odbraniti...
Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Ovo suđenje je sprdnja tokom čitavog meča! Toliko bitnih stvari se "nije" vidjelo da je to sramota! FUJ!!!
- red devil88
- Kontakt:
Pretesko gostovanje. Nisam gledao prvo pol, al u drugom sam vidio ekipu Uniteda koja ima karakter. Nenormalno vazna pobjeda..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Jes' Valensia mogao kostati Junajted bodova. Idiotski totalno.
Kada se vraca RvP?
Kada se vraca RvP?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
vama Hull City teško gostovanje?trxel je napisao/la:Pretesko gostovanje. Nisam gledao prvo pol, al u drugom sam vidio ekipu Uniteda koja ima karakter. Nenormalno vazna pobjeda..

A.F.C. Bournemouth!
Pa meni je normalno da neko pukne poslije ovakvih idiotskih odluka sudije! Ne opravdavam njegov postupak (tim prije svega) ali bar ga donekle razumijem. *eb'o im Hull mater svima zajedno sa ostalim krkanskim ekipama, treba toj bagri zabraniti takmičenja! FUJValencia je napisao/la:Jes' Valensia mogao kostati Junajted bodova. Idiotski totalno.
Kada se vraca RvP?
Izuzetno tesko gostovanje, uhhhhhh ovo je veliki plus za Moyesa i ekipu jer su kod jako tvrde i nezgodne ekipe Hulla uspjeli preokrenuti 2:0 i uzeti sva 3 boda.
Ali igra je na momente bila kriminalna, Small i Evans u paru nadam se vise NIKADA.
Valenciu zbog onog debilizma sa napucavanjem lopte u zadnjim minutama gdje se grcevito branis da sacuvas prednost, + znao je da ima zuti karton, treba zestoko kazniti! Kakva glupost majko draga, jos ne mogu da vjerujem.
Napadacki dio tima je usao u formi, 9 golova na zadnje 3 utakmice je dobra stvar. Odbrana je danas bila komicna. Nadam se da Jones i Rafael nisu teze povrijedjeni, pogotovo ovaj prvi.
Ali igra je na momente bila kriminalna, Small i Evans u paru nadam se vise NIKADA.
Valenciu zbog onog debilizma sa napucavanjem lopte u zadnjim minutama gdje se grcevito branis da sacuvas prednost, + znao je da ima zuti karton, treba zestoko kazniti! Kakva glupost majko draga, jos ne mogu da vjerujem.
Napadacki dio tima je usao u formi, 9 golova na zadnje 3 utakmice je dobra stvar. Odbrana je danas bila komicna. Nadam se da Jones i Rafael nisu teze povrijedjeni, pogotovo ovaj prvi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Kakva patnja u finišu. Glup potez Valencie. Inače, De Gea je bio kritičan cijeli meč, ali je napravio krucijalnu intervenciju na samom kraju, kod one šanse Chestera. Jako bitna pobjeda, treba nastavit ovaj niz. Vidić i RvP bi trebali biti velika pojačanja u sljedećim mečevima. Valjda budu spremni što prije. Svaki sljedeći meč je presudan za United, nema tu velike filozofije. Btw, dobra stvar što je karakter pokazan. Dečki pokazali da nisu zaboravili pravit preokrete.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Utakmica za infarkta. De Gea je skoro zayebao, ali nas spasi na kraju.
Valenciu treba dobro kaznit, moronski potez. I Rooney je vrlo lako mogao dobit crveni, simulira sa zutim kartonom. Da je manje ime, i dobio bi crveni. Idemo dalje.
Valenciu treba dobro kaznit, moronski potez. I Rooney je vrlo lako mogao dobit crveni, simulira sa zutim kartonom. Da je manje ime, i dobio bi crveni. Idemo dalje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Valjda Valencia nece morat pauzirat 3 utakmice zbog ove gluposti
-5, nije lose

-5, nije lose

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Drugi žuti je bio, znači jedna utakmica pauze.BoBo89 je napisao/la:Valjda Valencia nece morat pauzirat 3 utakmice zbog ove gluposti![]()
-5, nije lose
Ali je već sa prvim kartonom trebao propustiti iduću tekmu, pa sad ne znam da li ovo povećava tu kaznu?DukeOfWellington je napisao/la:Drugi žuti je bio, znači jedna utakmica pauze.BoBo89 je napisao/la:Valjda Valencia nece morat pauzirat 3 utakmice zbog ove gluposti![]()
-5, nije lose
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.