Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma bolji je svaki od ovog sadasnjeg agenta.marconato je napisao/la:Eto mu (vam) Ramadani, al' neka povede sa sobom i Toleta i kompaniju...![]()
Posle nece nista da vam FaLji...
To stoji ali Balotelli je pristao na manji ugovor u Milanu jer mu se igra. Tevez je smanjio platu skoro duplo. U City-u je imao skoro 250.000 EUR/sedmicno. Adebayor nije igrao pola godine. Za "nagradu" ga City jos placa i on otisao u jedan Real Madrid ( gdje je cak kao posudjen igrac igrao ), pa Tottenham.zizu1991 je napisao/la:Drugi menadžeri su bolji nama, ne Džeki. Da njemu Irfa smeta, davno bi ga se kutarisao.
Inače je svojim igrama i Irfinim zastupanjem dobio bogovski ugovor koji ce, svakako da odradi do kraja. Nego, mene zanima ... gdje je to Džeks izjavio da hoce ići ? Libo ga.
Kaplje mu na račun, uhljebio se dobro, i neka je, i ja bih prvo gled'o svoju guz.icu pa tek onda interes nacije., što je i logično.
Njega su htjeli Bayern i na ljeto 2012., kada su City pobjedili Premiership. Ali na kraju nije htio pristat na manju platu. Ko fol voli BiH, ali ima jedna domovina koja mu je puno draza - njegova draga Novcanica:Saurman je napisao/la:Dobro nije baš da je Džeko odbio Bayern, istina da je klub iz Minhena bio zainteresovan ali nikad nije stigla zvanična ponuda na adresu Wolfsburga.
Al zato Zgembu zaslužuje, i mi zajedno sa njom Zgembu i zgembiće takođe zaslužujemololcina je napisao/la:Mislim da je to stvarno nisko i neposteno prema Dzeki koliko god ti mislio da si duhovit sa ovom slikom i predocavanjem Dzekinih prioriteta u karijeri. Sad da objavi da nikad vise nece zaigrati za BiH ja bih mu halalio jer definitivno ga ova zemlja ne zasluzuje. A dao joj je vise nego ona njemu, daleko vise!
Njega je htio Bayern 2012 prije Mandze. Nudili mu 100 000 EUR/sedmicno a Mandzi 65.000 EUR/sedmicno. Mandzu su prodala 3 gola na evropskom. Ali PRVA zelja je bio Dzeko. I cekao se njegov odgovor, kao i Mandzo je cekao u redu. Klubovi su vec dogovorili odstetu 20 mil. EUR. ( Bayern/City ).Tek kad je Dzeko odbio, Bayern krece po plan B Mandzu. Bilo na bilde.de, ****, 100 % potvrdjeno u engleskim medijima.Saurman je napisao/la:Dobro nije baš da je Džeko odbio Bayern, istina da je klub iz Minhena bio zainteresovan ali nikad nije stigla zvanična ponuda na adresu Wolfsburga.
Ova slika je totalna budalastina, svi znao da edin prima platu u funtama a ne u eurimaZgemboAdislic je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.