al' pitanje je u šta ti vjeruješapocalyps je napisao/la:ja i dalje vjerujem.![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
al' pitanje je u šta ti vjeruješapocalyps je napisao/la:ja i dalje vjerujem.![]()
u engleze i oba daju,sad ce jos malo hahahahaBelieve je napisao/la: al' pitanje je u šta ti vjeruješ
ovo je išlo na amerov račun, čovjeku koji nam je svima puno pomogao, samo da znaš da je čovjek ovdje najveći znalac za košarku a da nisi tek neki dan došao na forum znao bi to i sam, prema tome ne plju po čovjeku koji ima preko 90% pogodaka na forumumarcelo12 je napisao/la:eto ti over a meni promasaj zato sto slusam svacije analize :/ sve vecem neki znalciEmirTM87 je napisao/la:i naravno sad ce nekad durant izaci i nema overa
MC zadnje tri godine kiksira... mozda se danas i nastavi mini tradicija.mancity je napisao/la:
Boxingday zadnje cetiri sezone, sudeci po ovome ne ocekuju nas utakmice sa puno golova.2009 nijedna preko 3, 2011 samo jedna. 2013 ?
Sretno ti, al drzim se ove tvoje:"Slušaj šta hodža kaže, al ne radi šta hodža radi !"hodža je napisao/la:Danas ce procepiti
Inace, ja sam odigrao sve 2+ u maxbetu, kvota 10,80
Usporedbe radi, u premieru je 4,7
Sve sam ofulo ja mislimNYKnicks Fan je napisao/la:Bargnani
Gasol
Bosh
Duncan
Parker
Griffin
Svi over.
hahaha oplaka :'DNYKnicks Fan je napisao/la:Sve sam ofulo ja mislimNYKnicks Fan je napisao/la:Bargnani
Gasol
Bosh
Duncan
Parker
Griffin
Svi over.
Liverpool. YNWA je napisao/la:hahaha oplaka :'DNYKnicks Fan je napisao/la:Sve sam ofulo ja mislimNYKnicks Fan je napisao/la:Bargnani
Gasol
Bosh
Duncan
Parker
Griffin
Svi over.
mogao bi i ti nekad nesto konstruktivno napisati.vjeciti kontras.ne moj ga igrati i ne navlaci peh nije ni krenuloLenBias je napisao/la:mogao bi united danas sve povaljati po ko zna koji put
dusseldorf je napisao/la:mogao bi i ti nekad nesto konstruktivno napisati.vjeciti kontras.ne moj ga igrati i ne navlaci peh nije ni krenuloLenBias je napisao/la:mogao bi united danas sve povaljati po ko zna koji put
smjesno nema sta.sta mislis da ja postavim ovde neki komentar za tebe sa teme kanta forumasLenBias je napisao/la:dusseldorf je napisao/la:mogao bi i ti nekad nesto konstruktivno napisati.vjeciti kontras.ne moj ga igrati i ne navlaci peh nije ni krenuloLenBias je napisao/la:mogao bi united danas sve povaljati po ko zna koji put
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.