FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TimeLine
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TimeLine » 26 dec 2013, 00:50

dimitrijevic je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Ovo stvarno nema vise nikakvog smisla,krajnje je vrijeme da Aco i ostali moderatori poduzmu nesto.Niti normalni navijaci Zelje mogu doci na nasu temu a isto tako niti normalni navijaci Sarajeva na svoju da procitaju i daju komentar o onome sto ih interesuje kada je njihov klub u pitanju od imbecilnih komentara sa jedne ili druge strane.
Pa nekoliko padobranaca sa obadvije strane upropastise obadvije teme, brate imate otvorenu temu Zeljeznicar-Sarajevo pa tamo laprdajde koliko hocete.U ova dva dana desetak ljudi je dalo 99% komentara na obadvije teme u kojima su samo neka glupa prepucavanja.
Aco i istali zavedite red ako Boga znate.
Stvarno vise,nisam procitao normalan post vec mjesec.Sve je vezano za komsije i neka djecija prepucavanja.
Moraš da shvatiš da se u klubu ništa ne dešava. Nema nekih pojačanja, nema materijala da se piše, tako da bilo ko šta napiše neće biti zadovoljeno. Rijetko ko ima informacije iz kluba, osim ponekad da bi možda neko mogao otiči i da je već otišao.
Logično je da je ova situacija od kad se prvenstvo završilo. Bolje nam je svima da posjetimo holidey market potrošimo nešto para što direktno pomaže klubu.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

Post Postao/la KogaBrigaZaNick » 26 dec 2013, 01:17

pintol_TM87 je napisao/la:https://docs.google.com/forms/d/1jhptOO ... A/viewform

Ako vam nije problem izdvojiti minutu za ovu anketu, treba mi za fakultet.
Hvala.
Anketa ispunjena :)...samo mali savjet za ona pitanja gdje se odgovaralo od upotpunosti zadovoljan, do upotpunosti nezadovoljan (ili nesto tako)...sljedeci put koristi Likert-skalu za onakav tip pitanja, znaci od 1 do 5...ljepse izgleda, lakse se snalazi, a i relevantnije je :)...lijep pozdrav

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 26 dec 2013, 07:37

Borisa Dežulovica za naseg potparola,koji je to kralj,obavezno procitajte danasnje oslobodjenje 11 str... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 26 dec 2013, 07:43

super je napisao/la:Borisa Dežulovica za naseg potparola,koji je to kralj,obavezno procitajte danasnje oslobodjenje 11 str... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Možeš li postaviti kako, ne čitam te novine :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 26 dec 2013, 09:02

Nadam se da će danas navratiti @BolanBolan i postaviti to.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 26 dec 2013, 09:57

Sinoć sam dobio poruku od FK Zeljeznicar, u kojoj se cestita nova godina i podsjeca da se još danas i sutra mogu uplatiti novogodisnji paketići.
Pretpostavljam da su to poslali svim članovima kluba.Odlicna stvar, nisam inače konto kupovati paketić, ali cijenim trud ljudi i odlucio sam uplatiti pet paketića i podijelicu ih djeci u familiji komsiluku.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 26 dec 2013, 12:51

Dnevni avaz 26.12.2013.

slika

slika

Oslobođenje 26.12.2013. - Traženi tekst, iako bi logičnije bilo postaviti ga na temu FKS. :mrgreen:

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 26 dec 2013, 13:06

BolanBolan je napisao/la:Dnevni avaz 26.12.2013.

slika

slika

Oslobođenje 26.12.2013. - Traženi tekst, iako bi logičnije bilo postaviti ga na temu FKS. :mrgreen:

slika
Hvala druže!Jači si od rio ferdija na ovom forumu!
Grbavica naš je Hram!!!

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 26 dec 2013, 13:07

Ovi tekstovi su jako smiješni, a pogotovo da se naši navijači raduju ovim šupljim pričama. Njima njihovo, nama naše, vrlo jednostavno. Malo provociranja s obje strane nije loše uopće, ali ovo nemoj te bar lijepiti na našoj temi, jer je potpuno nebitno. Izvinjenje ako je off.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 26 dec 2013, 13:14

Stvarno ljudi, prestanite više sa ovim glipostima vezanim za FKS.Stvarno tjerate navijače našeg kluba sa naše teme, sto nema nikakvog smisla.
Nek rade sta hoće, njihov klub, njihov problem.
Pišite o Želji ako imste sta, ako nemate ne pišite ništa, čekajte, pripreme, bice tema.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 26 dec 2013, 13:16

RiverPlate je napisao/la: Hvala druže!Jači si od rio ferdija na ovom forumu!
:lol: slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 dec 2013, 13:26

FKZ1921 je napisao/la:Stvarno ljudi, prestanite više sa ovim glipostima vezanim za FKS.Stvarno tjerate navijače našeg kluba sa naše teme, sto nema nikakvog smisla.
Pišite o Želji ako imste sta, ako nemate ne pišite ništa, čekajte, pripreme, bice tema.
Prepali se nasi, pa smorise pitarima
NO PYRO NO PARTY

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 26 dec 2013, 13:49

Raja hajmo se okrenuti nasem klubu..drugi klubovi netrebaju da nas zanimaju..na proljece startujemo sa prve pozicije ,imamo solidan raspored..samo zdravlje da posluzi nase momke,da dobijemo sve domace tekme i eto titule..al treba i da se nasi navijaci probude..bice jakih tekmi u Dolini ..hiljadu razloga imamo da budemo uz naseg Zelju.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 26 dec 2013, 13:50

Buu je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Stvarno ljudi, prestanite više sa ovim glipostima vezanim za FKS.Stvarno tjerate navijače našeg kluba sa naše teme, sto nema nikakvog smisla.
Kakav ba strah? Desila se velika stvar za bh nogomet i sta sad ne smije se to prokomentarisat?? Mene interesuje koji su njegovi uslovi? Sta on trazi za uzvrat?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 dec 2013, 13:52

zeljocity je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Kakav ba strah? Desila se velika stvar za bh nogomet i sta sad ne smije se to prokomentarisat?? Mene interesuje koji su njegovi uslovi? Sta on trazi za uzvrat?
Ma njegov primarni cilj je akademija, a ako ista bude radila kako treba, ne trebaju se vise sikirati za finansije, koje ce biti duplo vise u odnosu na druge BIH klubove. E sada, hoce li on ulagati u prvi tim, o tome niko jos nista ne pise, osim njihov zelja i nagadnja.

Opet, da li je ovo dobra stvar za BIH nogomet vidjet cemo kada prode odredeni vremenski period, ali pozitvna u ovom trenutko je svakako.

Ono za nas sto je veoma pozitvno, tj, da su se momci (vicesampioncici) pravo zaletili, a kako svi dobro znamo iz proslosti, kada su se god oni zaletili, ujedno su se nabili na neku stvar. ;)

Tako, samo opusteno, uostalom, glavno pitanje njima je, osvojili li se sta, ili se samo samostalno proglasamo najboljim, najvecim, itd...? ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 26 dec 2013, 13:58, ukupno mijenjano 2 puta.

VasaKisa
Kontakt:

Post Postao/la VasaKisa » 26 dec 2013, 13:53

zeljocity je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Mislim da su uslovi 18godišnjakinje i mlađe kad dođe posjetiti svoj novi klub :lol: :lol: :lol:

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 26 dec 2013, 14:00

super je napisao/la:Borisa Dežulovica za naseg potparola,koji je to kralj,obavezno procitajte danasnje oslobodjenje 11 str... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nece niko da radi dzaba :mrgreen:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 dec 2013, 14:09

zeljocity je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Ma jasta nego strah. Raja misli ako im je dosao brkati hobit da ce slijediti pitarska dominacija, sto je smijesno. Ali ako vec morate komentarisat, komentarisite na njihovu temu.
I njegovi uslovi su Malezija dalje nista, a ubrzo ces vidjeti sta ce se desiti sa grbom, bojom i politikom kluba.
NO PYRO NO PARTY

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 26 dec 2013, 14:12

Buu je napisao/la:
Dobro jbg sve je stvar kako ko shvata. Ja sam recimo napisao dva posta koja su u biti bila isto ovo što i Boris piše ali on kroz ironiju i šalu a ja direktno ekonomski. Nije to samo priča o Sarajevu to je priča o fudbalu generalno i nešto što možda čeka i našeg Želju. Rekao sam da mi je to negativno ali i da je pozitivno jer neko ulaže u BiH. Što je negativno? Zato jer to nije više naš klub nego igračka nekog milijardera. ISkreno meni više neće biti isti guuššt navijati za Želju ako ga kupi neki Vincent. Vjerujte mi neću više sigurno dolaziti svaku tekmu. Ovaj klub nastao narodski, on je naš (Mi smo Željini Željo je naš) i ako ima sport u kojem se može zaraditi i opstajati čak i na nivou DInama sa proizvodnjom vlastiih igrača ja nisam za Vincente pogotovo što on ovdje ne može ulagati lovu kao u Cardiff nego max do nivoa DInama jer mu se više ne isplati bar dok ne nastanu u fudbalu neke NBA lige. Do tog nivoa možemo i mi bez Vincenta a i imali smo ta tri miliona (DŽeko, Višća, Bekrić, doći će i Šehino) te tri puta po 600.000 od LP i jbg dođoše povrede i malo Amar zakasnio sa prodajom nekih igrača i sad kaskamo ali zato sad imamo 10 tak igrača u izlgou i oobrnuli smo priču tj sad se okrećemo još više mladima. Bili smo na liniji da pređemo na veći level ali povrede i malo nesretni ćelo (koji je izvalčio parove) su nas vratili nazad ali smo vidjeli da može i siguran sam da ćemo preći tu liniju. NE tješim se niti mi je vatra što je došao Tan nego je to stvarnost tj realnost. Nadam se da će se od sljedeće prodaje malo pametnije uložiti i da ćemo preći tu liniju. IStovremeno nam ne treba Tan nego par pametnijih ljudi u Upravi koji će uspjeti obezbjediti redovan priliv plata sa sponzorima za nekih 15 tak igrača koji će biti okosnica tj prosjek a i njih ćemo stvoriti kroz naš pogon a sva prodaja i zarada od uefe treba da ide za Željinu školu fudbala te u ulaganje u nove igrače koji će dići nivo ekipe i sa kojima ćemo možda skočiti stepenicu više u Evropi. MOže se vjerujte mi samo nek Željo bude naš. Kad tad a vjerujte bit će to ubrzo FIFA će zabraniti ulaganja milijardera i ići će fazon koliko zaradiš toliko možeš uložiti pa izvoli. Tad će biti pravi fudbal ponovo jer će se svi moći ravnopravno boriti bez obzira ko im je vlasnik. A vlasnici Želje bi volio da smo mi Željovci. MOžda sam ja previše sentimentalan ali takav je naš Željo. MI možemo zarađivati za sebe a ne za nekog tamo stranca.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 26 dec 2013, 14:22

Uozbiljite se koga interesuju jufke, ovo je tema Fudbalskog kluba Željezničar, zašto pišete o jufkama, ima li logike?
Grbavica naš je Hram!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.