Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

inacefindecko
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la inacefindecko » 25 dec 2013, 00:29

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 25 dec 2013, 19:32

Mike Tyson: “I have spent a lot of time in Manchester and I have never heard of City”
:lol: :lol: :lol: :lol:

Inace protiv Liverpoola nisam pametan. Oni su uvijek bili mesari Skrtel i ostali, a tek sad kad se bore za titulu. Najgrublja ekipa. Bolje bi bilo da pocne samo Negredo ionako igra za **** bez Aguera. I kad ga skrsi Skrtel onda ga zamjene i Dzeko da gol i jos da na kraju City izgubi. To bi bilo to, amerikaaa :)
Ali se bojim da ce Pellegrini pocet za Dzeksonom da ga zavara da ne predje u Inter, Arsenal.

Sto se tice Joje covjek OPET povrjedjen. Niko me nemoze ubjedit da nije vidio da se zajebo i sad takticki, da ispadne sklon povredama a City ko fol dobro da smo se ga rijesili. Covjek ne igra pola godine a nije imao NI JEDNU tezu povredu ?? I uz to normanlo trenirao. Juce normalno trenira danas povreda :) I tako vec zadnjih 10 tak tekmi.
Zajebat ce ih sve Jojo na kraju , a i ima dobro agenta onog Ramadanija.
http://www.telegraf.rs/sport/714501-ram ... iz-italije" onclick="window.open(this.href);return false; ( i ode covjek iz Italije ) :)
http://www.svet.rs/sport/fali-ramadani- ... -u-italiju" onclick="window.open(this.href);return false; ( i covjek ce se vratit u Italiju ) :)
Uf da je Dzeki ovaj Ramadani, da odradi prljavi posao za njega. :( :(

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 dec 2013, 19:47

Eto mu (vam) Ramadani, al' neka povede sa sobom i Toleta i kompaniju... :D ;) Posle nece nista da vam FaLji... :mrgreen:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 25 dec 2013, 19:58

marconato je napisao/la:Eto mu (vam) Ramadani, al' neka povede sa sobom i Toleta i kompaniju... :D ;) Posle nece nista da vam FaLji... :mrgreen:
Ma bolji je svaki od ovog sadasnjeg agenta.
Dzeku trazili Bayern, Dortmund, Juventus pa onda Chelsea, Inter, Tottenham ,Napoli pa sad opet Dortmund, Inter, Arsenal a Dzekson ce ostat u Cityu.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 dec 2013, 20:45

Drugi menadžeri su bolji nama, ne Džeki. Da njemu Irfa smeta, davno bi ga se kutarisao.

Inače je svojim igrama i Irfinim zastupanjem dobio bogovski ugovor koji ce, svakako da odradi do kraja. Nego, mene zanima ... gdje je to Džeks izjavio da hoce ići ? Libo ga.

Kaplje mu na račun, uhljebio se dobro, i neka je, i ja bih prvo gled'o svoju guz.icu pa tek onda interes nacije., što je i logično.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 25 dec 2013, 21:01

sutra će da buši Mignoleta :D mogao bi Liverpool doživjeti hlađenje kao Man Utd i Arsenal :D nema od njih ništa bez Suareza, njega ako uspiju zaustaviti, gotovo je .. a Man City je strašan na Etihadu i nisu ovisni samo o Agueru recimo

Negredo, David Silva, Fernandinho, Toure, Nasri, Džeko, Jesus Navas, Milner, itd

po mom skromnom mišljenju, uzima to Man City laganice :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 26 dec 2013, 11:56

zizu1991 je napisao/la:Drugi menadžeri su bolji nama, ne Džeki. Da njemu Irfa smeta, davno bi ga se kutarisao.

Inače je svojim igrama i Irfinim zastupanjem dobio bogovski ugovor koji ce, svakako da odradi do kraja. Nego, mene zanima ... gdje je to Džeks izjavio da hoce ići ? Libo ga.

Kaplje mu na račun, uhljebio se dobro, i neka je, i ja bih prvo gled'o svoju guz.icu pa tek onda interes nacije., što je i logično.
To stoji ali Balotelli je pristao na manji ugovor u Milanu jer mu se igra. Tevez je smanjio platu skoro duplo. U City-u je imao skoro 250.000 EUR/sedmicno. Adebayor nije igrao pola godine. Za "nagradu" ga City jos placa i on otisao u jedan Real Madrid ( gdje je cak kao posudjen igrac igrao ), pa Tottenham.
A Dzeko ceka li ceka. Na kraju ce zaradjivat 3 mil. EUR godisnje ako i to !!
Ja da sam na njegovom ( kao i preko 90 % nas ovdje ) mjestu izabrao bi naravno da igram u nekom drugom velikom klubu ( Inter, Arsenal ) i da me navijaci obozavaju. Nije da covjek nije dosad dovoljno zaradio.
Vidi Mandze duplo manja plata, tehnicki losiji igrac ali ima OVO: ( ko je bio u pravu )
slika
A nekad bilo OVAKO: ( bila mu cast mjenjat Dzeksona )
slika

Jednostavno kad te trazi Bayern to se ne odbija. Dzeko je odbio Bayern prije. Isto tako je odbio Juventus prije Shitiya. Dali ce zaigrat IKAD za te klubove vise ??

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 dec 2013, 12:44

Dobro nije baš da je Džeko odbio Bayern, istina da je klub iz Minhena bio zainteresovan ali nikad nije stigla zvanična ponuda na adresu Wolfsburga.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 dec 2013, 12:52

ima li kakvih sastava, hoće li večeras startati

Edit: 90% da neće :?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 26 dec 2013, 13:13

Pošto će početi protiv Palacea u gostima, danas dobija max 20-25 minuta i to u zavisnosti od rezultata.
Mes Que Un Club

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 26 dec 2013, 13:39

Saurman je napisao/la:Dobro nije baš da je Džeko odbio Bayern, istina da je klub iz Minhena bio zainteresovan ali nikad nije stigla zvanična ponuda na adresu Wolfsburga.
Njega su htjeli Bayern i na ljeto 2012., kada su City pobjedili Premiership. Ali na kraju nije htio pristat na manju platu. Ko fol voli BiH, ali ima jedna domovina koja mu je puno draza - njegova draga Novcanica:

slika

Ako ne predje sada u Januaru, onda ce postat fudbalska verzija neke lijepe plavuse koja se udala za nekog milijardera pa se onda opustila, udebljala i gleda TV cijeli dan po kuci.

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 26 dec 2013, 14:15

Mislim da je to stvarno nisko i neposteno prema Dzeki koliko god ti mislio da si duhovit sa ovom slikom i predocavanjem Dzekinih prioriteta u karijeri. Sad da objavi da nikad vise nece zaigrati za BiH ja bih mu halalio jer definitivno ga ova zemlja ne zasluzuje. A dao joj je vise nego ona njemu, daleko vise!
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 26 dec 2013, 14:51

lolcina je napisao/la:Mislim da je to stvarno nisko i neposteno prema Dzeki koliko god ti mislio da si duhovit sa ovom slikom i predocavanjem Dzekinih prioriteta u karijeri. Sad da objavi da nikad vise nece zaigrati za BiH ja bih mu halalio jer definitivno ga ova zemlja ne zasluzuje. A dao joj je vise nego ona njemu, daleko vise!
Al zato Zgembu zaslužuje, i mi zajedno sa njom Zgembu i zgembiće takođe zaslužujemo

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 dec 2013, 14:54

Nemoj da kenjate sa ovakvim slikama, još u dresu repke. Kakvi mazlumi...

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 26 dec 2013, 14:56

Saurman je napisao/la:Dobro nije baš da je Džeko odbio Bayern, istina da je klub iz Minhena bio zainteresovan ali nikad nije stigla zvanična ponuda na adresu Wolfsburga.
Njega je htio Bayern 2012 prije Mandze. Nudili mu 100 000 EUR/sedmicno a Mandzi 65.000 EUR/sedmicno. Mandzu su prodala 3 gola na evropskom. Ali PRVA zelja je bio Dzeko. I cekao se njegov odgovor, kao i Mandzo je cekao u redu. Klubovi su vec dogovorili odstetu 20 mil. EUR. ( Bayern/City ).Tek kad je Dzeko odbio, Bayern krece po plan B Mandzu. Bilo na bilde.de, ****, 100 % potvrdjeno u engleskim medijima.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bayern- ... nhen/81372" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 26 dec 2013, 15:07, ukupno mijenjano 2 puta.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 26 dec 2013, 15:01

Kakav Džeko više su ovi forumaši predstavili BiH u svijetu nego sam on :x
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 26 dec 2013, 15:25

jao ovog, on zna bolje šta se događalo u pregovorima nego sam edin :lol:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 dec 2013, 15:58

ZgemboAdislic je napisao/la: slika
Ova slika je totalna budalastina, svi znao da edin prima platu u funtama a ne u eurima :D

Sad salu na stranu, covjek se sam borio za sebe, otiso od kuce sa kolko ono bi 17-18 godina otiso u Cesku borio se, dokazo se otiso u njemacku i tamo se borio i izborio i zasluzio sve ove pare, otiso u city jer je on to htio, moze mu se i sad uziva, njemu da je ruzno nebi on bio jos uvjek u city-u...

Najvise na ovoj temi me nerviraju balavcki koji ni na skolskom nemaju mjesta u ekipi a ovde nesto glume.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 dec 2013, 16:02

Sto se tice Dzeke i transfera u Bayern ja mislim da on nije odbio nego da je Wolfsburg dizao cijenu i da je Bayern zbog toga i odustao od ovog transfera,mislim bilo bi glupo s Edinove strane da je odbio Bayern....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 dec 2013, 16:26

Koji je ljubomorni smrad napravio ovu sliku?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kobayashi i 17 gostiju.