Houston Rockets
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Houston Rockets
Spursi naredni.. povrede cine svoje, zijanimo glupo u dosta utakmica ali valjda cemo moci dobiti Spurse, imam osjecaj da ce DW opet da ubija 

Sumnjan da cemo dobiti SA 2 put u SA. Ali nikad se ne zna
U onoj prvoj utakmici smo jedno vrijeme imali i +25 ako se ne varam,ali večeras teško da će se to ponoviti. Tipujem na Spurse jer su domaćini, ali ne bi bilo iznenađujuće ni da Rocketsi opet uzmu. Dobra vijest je da će Harden ipak igrati.
Ludi Manu, samo što je ušao ubaci nam dvije trice. Parsons nije ni izišao na njega. Ali dobar je i on u napadu, već je na 6 poena. Dobro nam ide šut za početak. Evo i Lin upisao blokadu.
Samo neka nastave ovako.
edit: opet previše ofanzivnih rebounda im dopuštamo, def. najveći problem u odbrani...
Samo neka nastave ovako.
edit: opet previše ofanzivnih rebounda im dopuštamo, def. najveći problem u odbrani...
timovi uzimaju previse jumpera jer ne idu u paint radi Dwighta, tako da dobijaju duge rebounde.Arbeloa17 je napisao/la:Ludi Manu, samo što je ušao ubaci nam dvije trice. Parsons nije ni izišao na njega. Ali dobar je i on u napadu, već je na 6 poena. Dobro nam ide šut za početak. Evo i Lin upisao blokadu.
Samo neka nastave ovako.
Ovaj SA ne moze trcati s nama, jedino se bojim sudija
Parsons 

Vec sudije pocinju da seru
Klupa nam je slaba pa su uspjeli ovaj comeback napraviti
Klupa nam je slaba pa su uspjeli ovaj comeback napraviti
Opet nas jebu slobodna, pa koji nam je **** vise, ovo su svi poeni koji nas mogu kostat
Howarda izgleda treba silovati da dobije faul, ovo je stvarno smijesno vise
14 faula naspram 0 za Spurse, ne mos kupiti faul
Howard 5 faula pa ovo je smijesno,
Ali ko moze sta Hardenu KO?
Redovno guzi i sudije i ovaj SA
Howard 5 faula pa ovo je smijesno,
Ali ko moze sta Hardenu KO?
Redovno guzi i sudije i ovaj SA
Jaooo Hardena
Ubica.

Ubica.
I pobjeda, tako se igra, SA redovna musterija, ni jednom nisu vodili u ovoj tekmi, Harden opet podero SA, 16 poena u zadnjoj cetvrtini.
Howard opet sve fizike poderane, ko ono rece da nije najbolji C lige

Howard opet sve fizike poderane, ko ono rece da nije najbolji C lige

28 poena Hardena, i večeras je bio fenomenalan. Trica stopostotna. Superman opet double-double, večeras čak 20 rebounda. Definitivno u samom vrhu što se tiče njegove pozicije.
Zabrinjavaju slobodna bacanja, opet smo na 50%...
Ma nea boljeg u ligi i to nije ni blizu sto se tice Howarda, svakog C je izdominiro ove godine, 20-i double double ako se ne varam ove godine, zadnjih ne znam vise koliko tekmi ima prosjek 22 poena i 15 skokova. Ubica lik ziva, ne smije niko u paint zbog njeg. Jos ga sudije jebu konstatnoArbeloa17 je napisao/la:28 poena Hardena, i večeras je bio fenomenalan. Trica stopostotna. Superman opet double-double, večeras čak 20 rebounda. Definitivno u samom vrhu što se tiče njegove pozicije.
Harden vazda dere SA, svaku tekmu.
E svaka im cast na ovoj pobjedi, jos bez Beverlija, i back up C. Jones i Parsons isto extra tekme, LIn me odusevio takodje, extra je vodio napad, samo 1 TO cini mi se, svaka cast.
Samo da jos popravimo slobodna
alemsa je napisao/la:Ma nea boljeg u ligi i to nije ni blizu sto se tice Howarda, svakog C je izdominiro ove godine, 20-i double double ako se ne varam ove godine, zadnjih ne znam vise koliko tekmi ima prosjek 22 poena i 15 skokova. Ubica lik ziva, ne smije niko u paint zbog njeg. Jos ga sudije jebu konstatnoArbeloa17 je napisao/la:28 poena Hardena, i večeras je bio fenomenalan. Trica stopostotna. Superman opet double-double, večeras čak 20 rebounda. Definitivno u samom vrhu što se tiče njegove pozicije.
Harden vazda dere SA, svaku tekmu.
E svaka im cast na ovoj pobjedi, jos bez Beverlija, i back up C. Jones i Parsons isto extra tekme, LIn me odusevio takodje, extra je vodio napad, samo 1 TO cini mi se, svaka cast.
Samo da jos popravimo slobodna
Sinoc nije ni imao protivnika,a u ligi nikad manje dobrih Centara...Ja sam prije sezone rekao, da idete u finale ,a tada dolazi ekipa bez Centra i nastaju problemi

Harden na kraju siluje UVIJEK ZNACI.
Jednostavno tada je u MVP naletu i dere svaki sut, tako hladno, rutinski...
Imao sam neki filing da bismo mogli dobiti Spurse 2-0 protiv njih ove sezone
Jednostavno tada je u MVP naletu i dere svaki sut, tako hladno, rutinski...
Imao sam neki filing da bismo mogli dobiti Spurse 2-0 protiv njih ove sezone

Lose poluvrijeme skroz, nista zivo ne upada, slab effort skroz, i Howard u problemima sa fulima, nista novo 3 faula u prvom poluvremenu, znam da je b2b tekma ali brate treba zapet, opet nije toliko losa razlika koliko lose igramo. Valjda ce drugo poluvrijeme biti bolje.
Katastrofa ste u odbrani,Grizliji su imali bruku otvorenih suteva al ne mogu ni bazen pogodit.
Lin odlican u cetvrtoj.
Lin odlican u cetvrtoj.
pa vidis da nea ko igrati brate, ne znam ni sam kako smo dobili ovu tekmu, Howard nije skoro nikako ni igrao, Brooks se povrijedio, sinoc se potrosli. Ovo je jedna od onih tekmi kad te nista zivo ne ide, a dobijes. I ruzne pobjede su pobjede.Dzoni je napisao/la:Katastrofa ste u odbrani,Grizliji su imali bruku otvorenih suteva al ne mogu ni bazen pogodit.
Lin odlican u cetvrtoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.