Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Sejad Salihovic
sejo majstore veceras zelim jedan ovakav slobodnjak...[youtube][/youtube]...hocu da je but ili koo vec samo isprati ....pa jedva cekamm.....hajmoo momciii
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
hvala!Ponos Torina je napisao/la:ima prenos na eurosportu 2
Evo Salihovic dobio 4 utakmice zabrane zbog crvenog kartona protiv Portugala.
Ovo je stvarno sramotna odluka i van pameti.
UEFA i FIFA stvarno jesu kurve velikim fudbalskim drzavama.
Ovo je stvarno sramotna odluka i van pameti.

UEFA i FIFA stvarno jesu kurve velikim fudbalskim drzavama.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Principatus
- Kontakt:
Ko da je sudiju na dva dijela rascjepao.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Ovo nije normalno, 4 utakmice 

It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
ODMAH SE ZALITI!
Samo nasi nemaju muda, prihvatice to zdravo za gotovo...
E sudbo kleta
Primjer da se moze barem malo smanjiti
Samo nasi nemaju muda, prihvatice to zdravo za gotovo...
E sudbo kleta
Primjer da se moze barem malo smanjiti
Fifina komisija za žalbe uvažila je prigovor Hrvatskog nogometnog saveza te prvotnu odluku o četiri utakmice neigranja Robertu Kovaču smanjila na tri, što znači da će hrvatski reprezentativac konkurirati za utakmicu s Ukrajinom u Zagrebu, piše u priopćenju HNS-a.
Zbog starta na Joeu Coleu Kovač je prvo kažnjen s 10 tisuća švicarskih franaka i četiri utakmice neigranja, no Komisija za žalbe uvažila je prigovor HNS-a te je Robertu Kovaču kazna smanjena za jednu utakmicu.
Zadnja izmjena: biskitt, dana/u 27 jan 2010, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Pa stvarno vise, ne znam vise je li ovo za smijeh ili za suze ! Poigravaju se s nama kako hoce 

I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
Balkanci smo pa nam mogu radit to
šta će se žalit kome???
Odluka komisije disciplinske tako je.Bolje nek šuti nažalost

Znaci nemao Seju 4. utakmice kvalifikacija za Euro 2012

× Plava krv ispod koze ×
Je li ovo vazi i za prijateljske, ili ce morati odraditi kaznu u kvalifikacijama?
Po tome je onda bolje i da se ne igra nikako.Jer se kraj prije pocetka vec zna.bambina je napisao/la:Balkanci smo pa nam mogu radit tošta će se žalit kome???
Glupost.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
E jesu supci ovi iz FIFE i UEFE...stavrano supcine one prave, ovo nigdje nema, cuj ovakvu kaznu za igraca, pa ovo je dozla da ga je zguzio na terenu, a ne sto mu je **** mater 

mB!
Novinari zovite savez, neka se zale, ne moze ovo ovako proci!
tetku im pokvarenu... fakat se izivljavaju nad nasima
-
- Kontakt:
TO SE ZOVE LOBI...koji mi na zalost u UEFI nemamo!!! Ne ocekujete valjda da ce Usanovic nesto da uradi?!
Cuj 4 utakmice....to je stvarno uzasno smijesno...ne pamtim tako visoku kaznu ni za gore slucajeve!! Na ovo se mora reagovati i to ujedinjeno....cijela BiH....od novinara nasih fudbalera pa na dalje!!

Cuj 4 utakmice....to je stvarno uzasno smijesno...ne pamtim tako visoku kaznu ni za gore slucajeve!! Na ovo se mora reagovati i to ujedinjeno....cijela BiH....od novinara nasih fudbalera pa na dalje!!

Bolje da je slomio nos sudiji dobio bi samo 2 utakmice zabrane ... Stvarno ovo da nije zalosno bilo bi smjesno !!!
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Najveća glupot, hem ne daju nam vize kao i Albancima, hem nas j... gdje i kako stignu. Čuj 4 utakmice, pa ljudi moji, onda su pojedinci doživotno trebali dobijati suspenzije. Sejo nije ništa veliko uradio a 4 utakmice, dok pojedinci simuliraju i dobiju blaže kazne. Žalosno je sve to, ali na kraju smo ipak mi ona mala jadna BiH što svako radi s njom kako želi i može.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
e pa da je npr.portugalac slomio nos tom istom sudiji dobio bi najvise jednu utakmicu,ali ipak je on "samo obicni" Bosanac i Hercegovacseha je napisao/la:Bolje da je slomio nos sudiji dobio bi samo 2 utakmice zabrane ... Stvarno ovo da nije zalosno bilo bi smjesno !!!

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!