Slušaj, Žara je dao 180 posto svojih mogućnosti i sam je sebe prevazišao, al brate Puzigaća je za njega Karlos, naš najbolji lijevi bek još od Jove Aranitovića...Schlager je napisao/la:Zanemarujući emocije prema njegovom ljetošnjem potezu,to je dobar potez uprave.Naravno,ako je tačno to što kažeš.Ipak je on za Žarića brzi voz,a i kad bude odlazio iz Borca biće obeštećenja.tatamata je napisao/la:Inace Puzigaca je potpisao cetvorogodisnji ugovor ja mislim...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Za ovo drugo sam siguran da ima!VB 1987 je napisao/la: Pa jel iko zna pouzdano dal je potpisao Vukelja i ima li obe noge?

Slazem se da je odlican igrac!Brz i dobar tehnicar.Sto se mene tice nek igra,ali o njemu kao covjeku mislim sve najgore,a i muka mi je kako izjavljuje po medijima da je "Borac jedini klub za koji mogu sad igrati u Premijer ligi"!Mislim dvolicnost samo takva,kad se sjetimo sta je govorio kad je odlazio...Schlager je napisao/la: Zanemarujući emocije prema njegovom ljetošnjem potezu,to je dobar potez uprave.Naravno,ako je tačno to što kažeš.Ipak je on za Žarića brzi voz,a i kad bude odlazio iz Borca biće obeštećenja.
Kako stvari stoje,još će nam on biti najveće pojačanje i pored svih bajki o nekim drugim potencijalnim pojačanjima kojih smo se naslušali.
Treci put castimo
Pitam jer je4 pročli put imao toliko problema sa tim koljenom da sam ja u najmanju ruku mislio da će mu morati amputirati nogu, al šta ćeš ima momak sposobnog menadžera, Branko Kukolj???tatamata je napisao/la:Za ovo drugo sam siguran da ima!VB 1987 je napisao/la: Pa jel iko zna pouzdano dal je potpisao Vukelja i ima li obe noge?Nije on jos sluzbeno potpisao,ali vjerujem da ce uskoro.Prosli put nije pokazao svoj talenat,pa se vraca na popravni!

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
toga se i ja bojim...da je zdrav i u punoj formi,ne bi se sigurno sam Borcu nudio...
Pa normalno,nece nama uprava dovoditi pojacanja...Ta rijec ne postoji kod nas.Dovode se samo "pojacanja" i to pod velikim navodnicima!Bojic,Peric,Vukelja...tri napadaca koja zajedno nisu odigrala 5 utakmica u zadnjih pola godine.Schlager je napisao/la:toga se i ja bojim...da je zdrav i u punoj formi,ne bi se sigurno sam Borcu nudio...
Treci put castimo
Ma nije to ništa, kad je Zvezda uvalila onog Drulića Špancima, čovjek imao keramičko koljeno, prodao ga Džaja na nosilima, ko zna zna, zato sam pitao jesu li mu ekstremiteti na broju...Schlager je napisao/la:toga se i ja bojim...da je zdrav i u punoj formi,ne bi se sigurno sam Borcu nudio...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
I mi bi trebali da im poslužimo kao mjesto za oporavak i povratak u formu,te bi nakon što se oporave otišli dalje nakon 6 mjeseci.
Upravo tako,tek kad se to promjeni,i igraci krenu da dolaze u Borac zato sto hoce da napreduju,onda mozemo pricati o "evropskom" Borcu.Schlager je napisao/la:I mi bi trebali da im poslužimo kao mjesto za oporavak i povratak u formu,te bi nakon što se oporave otišli dalje.
Treci put castimo
Naravno i još da im se plati za to, nemogu se ljudi oporavljati bez para, znaš da je Zotović postao vrhunska ustanova za rekonvalscente, pa tu se oporavljao i onaj Sikimić iz Partizana, čudi me da i on nije potpisao dok je bio tu u bolniciSchlager je napisao/la:I mi bi trebali da im poslužimo kao mjesto za oporavak i povratak u formu,te bi nakon što se oporave otišli dalje nakon 6 mjeseci.

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- The Prodigy
- Kontakt:
Schlager je napisao/la:I mi bi trebali da im poslužimo kao mjesto za oporavak i povratak u formu,te bi nakon što se oporave otišli dalje nakon 6 mjeseci.
To je nažalost surova realnost i sve dok ljudi koji vode naše klubove budu imali takvu politiku crnu nam se piše.
Haha ova je dobra, zna li ko sta je sa Maksimovicem vidim novine ga sele na Kipar.znaš da je Zotović postao vrhunska ustanova za rekonvalscente, pa tu se oporavljao i onaj Sikimić iz Partizana, čudi me da i on nije potpisao dok je bio tu u bolnici
-
- Kontakt:
puzi je potpisao na 3 godSchlager je napisao/la:Ma to ne znaju ni u FS Bih,ali iz iskustva znam da je to ili zadnji vikend u februaru ili prvi u martu,često i vremenske prilike utiču koji od ta dva datuma će biti.
Niko ne zna za Puzigaću je li potpisao i na koliko?

TREĆI PUT ČASTIMO
To im je zasad jedini dobar potez.
Ko bi rekao prije mjesec dana da će nam to biti najveće pojačanje,dok smo slušali ona silna obećanja.
Ko bi rekao prije mjesec dana da će nam to biti najveće pojačanje,dok smo slušali ona silna obećanja.
-
- Kontakt:
izvor?gavra je napisao/la:Haha ova je dobra, zna li ko sta je sa Maksimovicem vidim novine ga sele na Kipar.znaš da je Zotović postao vrhunska ustanova za rekonvalscente, pa tu se oporavljao i onaj Sikimić iz Partizana, čudi me da i on nije potpisao dok je bio tu u bolnici
TREĆI PUT ČASTIMO
Ne znam u nekim danasnjim novinama sam procitao, kao ima par dobrih ponuda sa Kipra gdje ce najvjerovatnije nastaviti karijeru,nisu ove rezimske novine, meni se cini da pise u Bosanskom sportu.Otkud to za Marka???
Ima logike.Njegov manager,Špica je igrao i bio trener dole po Grčkoj i Kipru tako da vjerovatno ima dobre kontakte tamo.
Ako se obistini,onda će nam otići skoro kompletan vezni red,Ljubojević,Vranješ i Maksimović,što je za ekipu koja ima neke ambicije nezamislivo.Ali kao što sam rekao da ne treba nagadjati o pojačanjima do zvanične promocije i potpisa tako ne treba ni o odlascima dok se definitivno ne dese.
Ako se obistini,onda će nam otići skoro kompletan vezni red,Ljubojević,Vranješ i Maksimović,što je za ekipu koja ima neke ambicije nezamislivo.Ali kao što sam rekao da ne treba nagadjati o pojačanjima do zvanične promocije i potpisa tako ne treba ni o odlascima dok se definitivno ne dese.
Ima veliki clanak sa Vuletom, razumijem da ga vezu dobre uspomene za Sarajevo i to, al trenira u Banja Luci i govori kako se nada da ce Sarajevo biti sampion.....
Njegov odlazak bi bilo jako teško nadoknaditi, to je igrač koji uvijek daje maksimum, ja bih radije da prodaju Vranješa, a da Marko ostane tu...Schlager je napisao/la:Ima logike.Njegov manager,Špica je igrao i bio trener dole po Grčkoj i Kipru tako da vjerovatno ima dobre kontakte tamo.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
i ja to msm...j*bo ga KiparVB 1987 je napisao/la:Njegov odlazak bi bilo jako teško nadoknaditi, to je igrač koji uvijek daje maksimum, ja bih radije da prodaju Vranješa, a da Marko ostane tu...Schlager je napisao/la:Ima logike.Njegov manager,Špica je igrao i bio trener dole po Grčkoj i Kipru tako da vjerovatno ima dobre kontakte tamo.

TREĆI PUT ČASTIMO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.