1/6 iz igre, od toga jedan lay up iscurio van, jedan cisti sut po obrucu i iscuri van, jedno zakucavanje nije uslozlatniljiljan je napisao/la:joj westbrooka jbm mu familiju i njemu i njegovom asistiranju

a meni jos fali 19 koseva

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
1/6 iz igre, od toga jedan lay up iscurio van, jedan cisti sut po obrucu i iscuri van, jedno zakucavanje nije uslozlatniljiljan je napisao/la:joj westbrooka jbm mu familiju i njemu i njegovom asistiranju
zivota mi mog na moj tiket vise necePlanB je napisao/la:1/6 iz igre, od toga jedan lay up iscurio van, jedan cisti sut po obrucu i iscuri van, jedno zakucavanje nije uslozlatniljiljan je napisao/la:joj westbrooka jbm mu familiju i njemu i njegovom asistiranju![]()
a meni jos fali 19 koseva
kakav majstor.EmirTM87 je napisao/la:bravo Kevineee
Gasol overBelieve je napisao/la:Valjda ubace 35 Thunderi u drugom da se čeka Gasol
Nisam baš siguran za Paulasudac92 je napisao/la:Gasol overBelieve je napisao/la:Valjda ubace 35 Thunderi u drugom da se čeka Gasol
Paul over
Šanse??
Jeste.plavetniloo je napisao/la:ako se neko kladi u Formuli, pa kod ovih koševa igrača je li 1 under, a 2 over ko u svim ostalim kladionicama?
eto ti over a meni promasaj zato sto slusam svacije analize :/ sve vecem neki znalciEmirTM87 je napisao/la:i naravno sad ce nekad durant izaci i nema overa
Believe je napisao/la:Jeste.plavetniloo je napisao/la:ako se neko kladi u Formuli, pa kod ovih koševa igrača je li 1 under, a 2 over ko u svim ostalim kladionicama?
pa sta su fulili, znas li ti sta je under a sta over ?plavetniloo je napisao/la:Believe je napisao/la:Jeste.plavetniloo je napisao/la:ako se neko kladi u Formuli, pa kod ovih koševa igrača je li 1 under, a 2 over ko u svim ostalim kladionicama?
onda su nesto fulili
under je ispod, a ja sam igrao johsnon ispod 17, i noah ispod 11, a oni ubacili 12 i 10 ili sam ja nesto fulio?EmirTM87 je napisao/la:pa sta su fulili, znas li ti sta je under a sta over ?plavetniloo je napisao/la:Believe je napisao/la: Jeste.
onda su nesto fulili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.