FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

lovcen16
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la lovcen16 » 25 dec 2013, 22:04

vlakanje je napisao/la:da ne ispadne da samo ja pljujem stajica, pitaj ljude iz zenice sta misle o njemu.
0 od covjeka, igrac sa 2 lijeve, ima visoko misljenje o sebi, sa tehnikom je na vi! jedino sto moze da trci k'o konj, zato je u bl i dobio nadimak bijeljinski gonic! ima 31 godinu i ne bih ga pozelio nikome u ekipi! bjez'te od njega!

a sa nemanjom vidakovicem je druga prica! prvenstvena njegova kvaliteta je brzina. kod nas ga raja bas zagotivila dok je bio u bl. vise nego solidan igrac za plbh.
Kod nas se njih dvojca povezuju sa dolaskom novog trenera i pokusajem da se rijesi pitanje napadaca a izgleda da Bozicic bas vjeruje u njih dvojcu a viditi cemo kako ce se to zavrsiti!!!!!Inace je ovde kod nas pola Banjalucana sto se tice igraca(zive kod nas i izlaze kod nas)Puzigaca,Bilbija i Trivunovic, pa nek dodju i ova dva hajduka da i nama bude ljepse ovo proljece sto se tice najljepse sporedne stvari na svijetu!!!!!

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 27 dec 2013, 12:11

Joco Stokić sve dogovorio sa južnokoreancima :(

sportbal.net

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 29 dec 2013, 00:17

A šta je s Grahovcem, pričalo se početkom mjeseca da bi mogao u Belgiju...? Pod kakvim je ugovorom i kad ističe, za njega bi se trebao moći uzeti neki novac?

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 29 dec 2013, 08:44

Nista, u BL je trenutno. Ugovor ima do ljeta 2015.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 30 dec 2013, 11:26

Jel moguće da ste dužni preko 17 miliona ( tako je jučer pisalo u novinama ) i odakle toliki dugovi ako jeste, ipak mi se to čini baš previše.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 30 dec 2013, 18:46

Odakle dugovi? Vjeruj da mi forumasi iz BL nismo isli na ruckove, pravili letove i punili dzepove, da bi znali odakle i kako, da je mnogo, mnogo je, naravno ako se ne radio @patki@.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 03 jan 2014, 16:58

porez,doprinosi i dug za struju su najvece stavke u tom dugu. mada,od duga su gore kamate koje drzava odreze...jeb'o zelenase kako se ponasaju.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 19 jan 2014, 14:47

Fudbaleri banjalučkog Borca počeli su s pripremama za proljetni dio prvenstva. Ali i budućnost ovog kluba je na klimavim nogama. Prilikom podnošenja izvještaja o radu Upravnog odbora, predsjednik Borca u ostavci Srđan Šuput istakao je da se dug Borca kreće oko 17 miliona KM.

„Ima tu dosta poreskih obaveza, "Elektrokrajini"... U trenutku kada je sadašnji Upravni odbor došao u klub pa do danas Borac duguje sadašnjem i bivšem igračkom kadru, ali i stručnom štabu 585.000 KM. Blokada što od N/FS BiH, što po presudama sudova stizala je skoro svakih sedam dana. Činili smo sve što smo mogli kako bi izbjegli suspenziju i igrali utakmice“, kazao je Šuput.

Strategiju izlaska iz krize stoga bi trebala naći radna grupa sa predsjednikom Područnog fudbalskog saveza Banjaluka koja će biti predstavljena na Izvještajno izbornoj Skupštini 23. januara.

http://www.****.ba/novost/1385 ... do-gasenja" onclick="window.open(this.href);return false;

Iskreno da vam kazem cisto sumnjam da cete se izvuci iz ovolikog duga.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 19 jan 2014, 16:03

Već će se naći neko rješenje, bitno je da se ispoštuju dugovi prema igračima, a ono prema državi teško da će iko da plati jer postoje čak i dugovi iz ratnog perioda za koje se tereti Borac, to ne treba da se plati čak i kada bi imali pare za to.
"JOŠ OD 1926"

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 23 jan 2014, 13:14

Ima li istine u ovim vijestima da borac postaje "filijala" vojvodine?

Nadam se da ima, ali eto...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 23 jan 2014, 13:16

ackeey je napisao/la:Ima li istine u ovim vijestima da borac postaje "filijala" vojvodine?

sto se nadas da ima ? kao da je to nesto dobro :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 23 jan 2014, 13:51

delko je napisao/la:
ackeey je napisao/la:Ima li istine u ovim vijestima da borac postaje "filijala" vojvodine?

sto se nadas da ima ? kao da je to nesto dobro :)
Pa kontam da ce se poceti nesto pozitivno desavati. Koliko ja znam, Vojvodina je klub koji radi po planu Milana, imaju love, infrastrukturu, veliku fudbalsku akademiju "Vujadin Boskov", jedinu sportsku gimnaziju na Balkanu...
Mislim da to nikako ne bi moglo nastetiti Borcu, bar ne u trenutnim okolnostima, vec naprotiv...
Ali nisi odgovorio da li je to istine ili ne? 8-)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 23 jan 2014, 19:24

Evo odgovoricu ti ja,nije istina !
A druga stvar Vojvodina je imala para dok je cika Bata bio ziv,kod njih je raspad sistema skoro kao kod nas,kapiten,zamjenik kapitena i najbolji trener su presli u Partizan,zaboravio sam i trener,otislo jos par igraca vani....

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 25 jan 2014, 17:04

gdje je zapelo oko Grahovca :D pa dajemo vam pare vi necete :D

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 25 jan 2014, 17:21

Papalukas je napisao/la:Evo odgovoricu ti ja,nije istina !
A druga stvar Vojvodina je imala para dok je cika Bata bio ziv,kod njih je raspad sistema skoro kao kod nas,kapiten,zamjenik kapitena i najbolji trener su presli u Partizan,zaboravio sam i trener,otislo jos par igraca vani....
tako nekako, da je Borac filijala nekog kluba iz lige petice pa hajd ali Vojvodine ? maltene pa su po kvaliteti isti klubovi i sad treba da mi njima budemo filijala :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 jan 2014, 00:09

izgleda grahovac ide iak oje bilo rečeno da prva ponuda 50.000KM ne zadovoljava da li su povisili sta ? i procenat od narednog transfera..

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 29 jan 2014, 20:13

nije los ovaj tapatalk :d da pohvalim prvo :d a i ja mislim da ce Graha da odoli na kraju, prvo vidi kakva je kod nas situacija, evropa je upitna prvenstveno radi dugovanja, pa kontam da ce otici samo je pitanje za koji cash :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 29 jan 2014, 23:03

Za tako male pare da vam ode najvrijedniji igrač,e onda ste vi kao klub stvarno dno ...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 jan 2014, 00:46

bolje da ode da igra i u Sarajevo ista je liga nego da je otisao ljetos u BUgarsku isto za neki sitniš i jednu sezonu dvije i naprimjer propadne..On ako vrijedi on ce otic i iz Sarajeva,Said Husejnovic jendu sezonu i ode u DInamo ZAgreb za dobre igrace nadje se trziste samo trebaju se poklopit neke stvari..JOjić iz PArtizana kazu u BvB ide 21g ko Grahovcu

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 30 jan 2014, 01:55

Mislim da je Krunic u pravu kad kaze da Grahovac vise vrijedi, dok Sarajevo, ocito, vise nije nigdje blizu siromastva. Realno u Sarajevu bi mozda dogurao do nekog priznanja u inostranstvu, takodjer mislim da je takav slucaj i da bi otisao u Zrinjskom, Sirokom, Zelji, ili kod nas, ali nema nista od para narednog transfera ako ode u Sarajevo, oni vec godinama prodaju igrace za kusur, tako da to 25% da Borac dobije ce biti veoma malo garant.

Inace, Sarajevo vec ima dosta igraca, ne znam sta ce im jos Grahovac. Bolje otici u Belgiji.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.