FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

19risha88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19risha88 » 25 dec 2013, 15:46

bacelonafan je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:Znam da ću sad dobiti kritike,ali već vidim da neki ovdje počinju da se gađaju milionima,i nekakvim iluzijama,koje će uskoro biti razbijene... I ja bi volio da Sarajevo igra grupnu fazu lige prvaka ili bilo koji klub iz BiH,da imamo i mi naš bosanski PSG,CITY itd! Ali realno ljudi FK.Sarajevo je postalo obična filijala Cardiffa,nemojte bezveze sanjati o nekom europskom Sarajevu i grupnim fazama europskih takmičenja... Sarajevo će jednostavno koristiti kao radar na prostoru bivše Juge i ako se pokaze koji talenat,Tanovo je samo da ga uhvati a Sarajevo od tog na kraju krajeva neće imati ništa,jer niko nije budala da troši na Sarajevo milione u kukuruz ligi kakva je naša... Tan će se pobrinuti samo da čisto opstane FK.Sarajevo i da koliko toliko normalno funkcioniše u ovoj bijedi! Čovjek je kroz primjere u ligama 5 vidio da ovaj region ima talenata,i da samo treba napravit akademiju i sigurno se može dobrih para zaradit! Ja iskreno ne očekujem ništa spektakularno... Jer imate x primjera tih bogataša koji kupe klub pa ništa ne naprave... I onaj u Heartsu je neki Litvanski milioner pa nikad nit je osvojio Škotsku ligu nit šta učinio u Europi,samo ih u veće dugove uvalio... Pa Sheriff,niđe ga nema... U Rusiji pogotovo imate budala,milione ulože a ništa... Ukrajinski klubovi imaju jake budžete al osim Shakhtara za koji se zna kako dobro funkcioniše i nije ničija filijala,od ostalih klubova ne znam ni 2 igrača,a debelo su plaćeni svi igrači koji u tim klubovima igraju! Jedino kad bi ovaj Tan napustio Cardiff a što je nemoguće,možda bi tad uložio nešto više novca,a ovako to će biti sasvim solidno Sarajevo s kojim će se moći nositi BH klubovi...
i tan je pametan prije ce sarajevo zaigrat grupnu fazu lp nego cardiff
Ulozio je preko 120 mil funti u Kardif,da ulozi jos toliko niko mu u onako jakoj ligi nemoze garantovati evropu
Pa jasno je to ko dan da ne moze parirati u Premiershipu,al Cardiff zaradi vise od TV prava u Engleskoj nego sto bi Sarajevo zaradilo da dočeka proljeće u Ligi prvaka... I kad skontas koliko on zaradi od ulaznica za cijelu sezonu,Sarajevo od kad je premijer lige ne moze zaraditi toliko... znaci sve sezone kad saberes:) A ostale sponzore da ne pominjemo... U balkansku guduru teško da će se naći neko ko će baciti 10 miliona godišnje,koliko je potrebno da bi bili u rangu sa DINAMOM,PARTIZANOM,ne vjerujem da će i ovaj Tan...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 dec 2013, 15:49

Pa lova je legla na racun koji je otvoren u Vakufskoj banci.Racun otvoren kako bi se vrsila uplata uloga.I da je klupski racun deblokiran opet bi se uplata vrsila na drugi racun.Svako moze otici sutra i uplatiti jedan ulog id 1500KM.
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 dec 2013, 15:51

Evolution87 je napisao/la:Tesko da ''preko noci'' mozemo postati klub koji ce igrati grupnu fazu nekog evropskog takmicenja, pogotov Lige prvaka. Primarni cilj je vratiti dugove. Nekih mega pojacanja zasigurno da nece biti kao sto svi ocekuju. Sigurno ce biti par igraca koji odskacu od ostatka lige. Nama bi najvece pojacanje ove zime bilo kada bi Komazec produzio ugovor, tj. kada bi mu se ponudio novi. Dovesti desnog beka i desno krilo i Hadzica, i nista nam vise ne bi trebalo. Imamo jos Stojceva i Bilbiju 8-)

ZLATNO PROLJECE! 8-)
potpis :!:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 dec 2013, 16:09

sad je euforija a treba realno sagledati i tesko cemo napraviti neki veci iskorak u evropi u naredne dvije godine .ja bi bio prezadovoljan da titulu osvojimo a o ligama evrope i prvake cemo poslije razmisljati .a mislim da je realno ocekivati titulu

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 25 dec 2013, 16:28

HAHAHA kona sve nisu ljubomorni a vise nam na temi, kako se samo ponizavate niste svjesni kako sam vam se slatko nasmijao, :lol: :lol: nakon svih silnih provala od fura vas tan, mjenja ce vam boje dresova, ode vam komazec :lol: :lol: prica se nastavlja jer i nakon sto je potvrdzeno da ce nas tan uzeti, boje i grb ostaju isti, komazec ostaje u Sarajevu (barem do kraja sezone kada aBd produzuje ugovor sa nama) nastavljate istu pricu :lol: :lol: a vidim ukljuceno je i neko pranje para :lol: :lol:

Mani te se malo nas odmorite brate red je par strumfova aktivnije je ovde nego na svojoj stranici.
Ti si opet šampion !

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 25 dec 2013, 16:38

Alen Škoro je napisao/la:Trebali bi sad Džeku kupit da želji malo pomognemo. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jesu svi pitari djeca. :?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 dec 2013, 16:52

Husref Musemić, šef skauta Bordo tima: U FK Sarajevo ćemo dovoditi talente iz cijele BiH.

Ja ću sarađivati sa skautima koji će djelovati na prostoru cijele BiH i naš će zadatak biti da angažujemo najtalentovanije igrače, kojih zasigurno ima dosta na ovim našim prostorima, a koji će se dalje razvijati u Akademiji FK Sarajevo. Pri izboru mladih igrača presudan će biti kvalitet. Proces stvaranja igrača nije nimalo lagan i on zahtijeva dosta truda i ulaganja, a sigurno je ta politika dobra, jer klub na taj način može praviti svoj tim, ali i kasnije imati koristi od prodaje igrača. No, vidjet ćemo kako će se sve razvijati", kazao je Musemić.

Na upit o dolasku malezijskog milijardera Vincenta Tana u klub, Musemić je kazao da će vrijeme pokazati kako će sve funkcionisati, ali da je dobro to što će sada oni koji odlučuju u klubu pažljivije i u interesu ulagača donositi odluke.

"Dosad smo imali situaciju da su u Upravnoom odboru kluba sjedili volonteri i odlučivali o sudbini ljudi koji su profesionalno angažovani u klubu. Ti ljudi su bez ikakvih posljedica mogli donositi odluke o mojoj ili bilo čijoj smjeni, a sada će se to promijeniti, jer će tu sjediti ljudi koji će imati i određenu odgovornost, te će morati raditi u interesu investitora. To je jedna od promjena koja može donijeti dosta pozitivnih stvari", zaključio je Musemić.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 25 dec 2013, 17:14

Ok ovo je pozitivna stvar za jedan klub iz naše zemlje i dobro za regiju no izgleda da se niko na ovoj temi nije pitao šta je sa onih silnih "Tan out" transparenata koje donose na utakmice navijači Cardifa? Zašto ga tamo navijači ne vole? Jeste vi sigurni da ste u "sigurnim" rukama?

btw nisam navijač ni FK Sarajevo ni Željezničara...

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 25 dec 2013, 17:17

Ne moze vama covjek naodgovarati koliko vi kenjate i provocirate svaki post, sve ocrnite sve userete sve je ovo laz oce FK Sarajevo da POKRADE, sta ce jadan uzeti od nas, pokrasti, sta ce unistiti???kad je vec objasnjeno da je doneseno u statutu da se ne moze mijenjati grb boja, a to je razlog bojkota navijaca cardifa, malo se edukuj citaj budi u toku ne lupaj ko maksim po diviziji..imas google i google translate pa lagano..ako nista ne zivis u 13. stoljecu.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 dec 2013, 17:18

Alucard je napisao/la:Ok ovo je pozitivna stvar za jedan klub iz naše zemlje i dobro za regiju no izgleda da se niko na ovoj temi nije pitao šta je sa onih silnih "Tan out" transparenata koje donose na utakmice navijači Cardifa? Zašto ga tamo navijači ne vole? Jeste vi sigurni da ste u "sigurnim" rukama?

drug, gdje ce gore od onog sto se npr. desavalo proslih godina :roll: Oni imaju razloga, sve im promijenio, za sve se pita, smjenjuje trenera protiv volje navijaca itd.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 25 dec 2013, 17:18

Alucard je napisao/la:Ok ovo je pozitivna stvar za jedan klub iz naše zemlje i dobro za regiju no izgleda da se niko na ovoj temi nije pitao šta je sa onih silnih "Tan out" transparenata koje donose na utakmice navijači Cardifa? Zašto ga tamo navijači ne vole? Jeste vi sigurni da ste u "sigurnim" rukama?

Zato sto im je promijenio boju kluba, zato su neki protiv njega, ali to se nama nece desiti jer se zastitilo i potpisalo se da se ime grb boje kluba ne smiju dirati!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 25 dec 2013, 17:20

Ajde po stoti put,covjek voli crvenu boju,Kardifove boje su plave,promjenio im je boju,izmjenio grb,vratio 80 mil funti duga,uveo nakon milion odina u Premier ligu,njima sad smeta sto im boje mjenja i grb,a kod nas je vec dogovoreno da te stvari nece dirati,i nemojte vise te ublehaske price da pricate

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 dec 2013, 17:20

ako se igdje ima sta za ukrast nema u fudbalskim klubovima u BiH tako da ovaj tesko moze imati lose namjere za sarajevo,jednostavno covjek oce malo paznje na balkanu a objasnio je da su kao BiH i Malezija u prijateljskim odnosima,i da zbog toga se odlucio za BIH..a i sasvim je realno ocekivati da sa ,za njega malim parama, dodje do evrope...sto s cardiffom ne moze ni na pesu

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 25 dec 2013, 17:22

19risha88 je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:Znam da ću sad dobiti kritike,ali već vidim da neki ovdje počinju da se gađaju milionima,i nekakvim iluzijama,koje će uskoro biti razbijene... I ja bi volio da Sarajevo igra grupnu fazu lige prvaka ili bilo koji klub iz BiH,da imamo i mi naš bosanski PSG,CITY itd! Ali realno ljudi FK.Sarajevo je postalo obična filijala Cardiffa,nemojte bezveze sanjati o nekom europskom Sarajevu i grupnim fazama europskih takmičenja... Sarajevo će jednostavno koristiti kao radar na prostoru bivše Juge i ako se pokaze koji talenat,Tanovo je samo da ga uhvati a Sarajevo od tog na kraju krajeva neće imati ništa,jer niko nije budala da troši na Sarajevo milione u kukuruz ligi kakva je naša... Tan će se pobrinuti samo da čisto opstane FK.Sarajevo i da koliko toliko normalno funkcioniše u ovoj bijedi! Čovjek je kroz primjere u ligama 5 vidio da ovaj region ima talenata,i da samo treba napravit akademiju i sigurno se može dobrih para zaradit! Ja iskreno ne očekujem ništa spektakularno... Jer imate x primjera tih bogataša koji kupe klub pa ništa ne naprave... I onaj u Heartsu je neki Litvanski milioner pa nikad nit je osvojio Škotsku ligu nit šta učinio u Europi,samo ih u veće dugove uvalio... Pa Sheriff,niđe ga nema... U Rusiji pogotovo imate budala,milione ulože a ništa... Ukrajinski klubovi imaju jake budžete al osim Shakhtara za koji se zna kako dobro funkcioniše i nije ničija filijala,od ostalih klubova ne znam ni 2 igrača,a debelo su plaćeni svi igrači koji u tim klubovima igraju! Jedino kad bi ovaj Tan napustio Cardiff a što je nemoguće,možda bi tad uložio nešto više novca,a ovako to će biti sasvim solidno Sarajevo s kojim će se moći nositi BH klubovi...
i tan je pametan prije ce sarajevo zaigrat grupnu fazu lp nego cardiff
Ulozio je preko 120 mil funti u Kardif,da ulozi jos toliko niko mu u onako jakoj ligi nemoze garantovati evropu[/quote]

Pa jasno je to ko dan da ne moze parirati u Premiershipu,al Cardiff zaradi vise od TV prava u Engleskoj nego sto bi Sarajevo zaradilo da dočeka proljeće u Ligi prvaka... I kad skontas koliko on zaradi od ulaznica za cijelu sezonu,Sarajevo od kad je premijer lige ne moze zaraditi toliko... znaci sve sezone kad saberes:) A ostale sponzore da ne pominjemo... U balkansku guduru teško da će se naći neko ko će baciti 10 miliona godišnje,koliko je potrebno da bi bili u rangu sa DINAMOM,PARTIZANOM,ne vjerujem da će i ovaj Tan...[/quote]
ovih par miliona sto je vec dao je smijesna cifra tj koliko para ima u planu da ulozi narednih godina da ulozi,sad ce neki pisat to je ubleha al eto vidjecete uskoro sve! I de mi reci kad toliko engleski timovi zaradjuju od karti i tv prava,zasto su vecina njih giganati prodani tj bili su pred bankrotom? Naravno nisi upucen,nek Sarajevo ostane malo duze u evropi,il udje npr u zadnje kolo za ulazak u LP tu su ogromne pare,tj barem su ti grupe eurokupa zaarantovane!

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 25 dec 2013, 17:26

bacelonafan je napisao/la:
Moram te razocarati,imas pogresne informacije,tj pojma nemas,i nije mi jasno ko ti je te lazi pricao :lol: :lol: Jel ti mislis da ce Kardif dovoditi svake sezone iz naseg kluba po 30 igraca :lol: cuj objezbjedice da klub barem malo normalno funkcionise :lol: jesil svjestan da ce vratiti dugove,znaci klub ce funkcionisati sto bi reko Kusturica disace punim plucima,za razliku od drugih klubova koji nemaju za kifle
Nemaš ti mene šta razočarati,ko je uopšte spomenuo tih 30 igrača o kojima ti pišeš??? Pa nijedan igrač Sarajeva ne može otići u Englesku igrat,niti jedan igrač iz Premijer lige BIH... Za Englesku treba imati nastupa za A selekciju BIH, da bi mogao uopšte aplicirat za radnu dozvolu,a ti si smiješan ako misliš da neko može u budućnosti biti standardan u reprezentaciji BIH,tj u prvih 11 a igrat za FK.Sarajevo i tako ispunit kvotu za apliciranje i mogućnost igranja u Engleskoj :D Nit će neki Englez doći iz Cardiffa igrat za Sarajevo nit neko iz Sarajeva u Cardiff... kad uđemo u EU pa se ne budemo vodili kao strendžeri u Engleskoj možda tad,a to ja za 10 ja za 15 godina... Ti smiješan ako misliš da će čika Tan uložiti 20 miliona funti u Sarajevo :D Čovjek je otvoreno rekao da se bazira na akademiju,ne misli on od Sarajeva pravit Monaco,Psg,City... Klub će disat punim plućima u smislu da neće morati strahovati hoće li moći obezbjediti 2 miliona KM da bi se izgurala sezona,koliko je minimalno potrebno...

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 25 dec 2013, 17:28

Burberry46 je napisao/la:

Zato sto im je promijenio boju kluba, zato su neki protiv njega, ali to se nama nece desiti jer se zastitilo i potpisalo se da se ime grb boje kluba ne smiju dirati!
Dodje jednog dana pijani milijarder. :? on je vlasnik od koga da se zastiti..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 dec 2013, 17:30

Ja glupe price majko mila. :idea:

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 25 dec 2013, 17:33

19risha88 nisi upucen! Znam ja sta treba da se dole igra,covjek je fino rekao tj Kusturica da je to cilj igraci iz nase akademije u repci,npr iz mlade repke se isto moze izganjati radna dozvola,imas mali milion slucajeva igraca iz Afrike itd. koji nisu igrali za A tim a nastupaju dole sto za juniore sto za prve timove! Dalje nemoj da pises cifre kad ni priblizno neznas koliko je ulozio i koliko tek planira da ulozi,ove cifre koje se spominju su smijesne samo cu ti to reci! Uglavnom vidjeces uskoro,a ako ti mislis da je to minimalac,a pojma nemas o kojoj cifri se radi,onda nikad nam vise netrebalo od ovog minimalca :lol:

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 25 dec 2013, 17:36

Gumenix je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:

Dodje jednog dana pijani milijarder. :? on je vlasnik od koga da se zastiti..
:lol: :lol: sad je prica pijani milijarder :lol: al glavno je ovo PIJANI,kud nam nije vise ovakvih pijanih,pa vi imate Osima alkosa,koji ganja konobarice i sta sad? Evo i PIJANI ljudi su poceli milijarde da prave kao Tan :lol: Raspitaj se malo tj procitaj za njega covjek cak ni meso ne jede nit pije gazirano UBLEHOOO

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 25 dec 2013, 17:56

Radnicka klasa nam je malo zbunjena novonastalom situacijom :D gledam mapoprije dvojica sjede, pijuckaju pivu i sute po pola sata, dok jedan ne promrmlja sebi u bradu: ma picke pitarske, **** ih. I opet tisina :D A ode Colic, ode Kvesic, ode Tomic...sve za kikiriki i oprost dugova. Umjesto njih dolaze kadeti kojima mama ne brani da potpisu ugovor :D
Radnicka klasa mora znati da jedna **** benziska pumpa kosta vise od 2 mil.
Zemljiste na kojem ce se graditi taj trening kamp, koji je ultra sega mega moderan, sa svom pratecom infrastrukturom, hotelom bazenom, raznoraznim terenima, salama vakim nakim, i ostalim phickama matherinama mora kostati puno vise od spominjanih 4 mil.
A gdje je ostalo :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 26 gostiju.