Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Baze lbi bio odlican izbor ista liga bolji klub jace utakmice odlicno za dalju karijeru npr Xherdan Shqiri
- Goalgetter
- Kontakt:
Izgleda je Hajrovic dogovorio sve sa Galatasarayom. Nasao sam samo jednu ovu vijest u Turskim medijima, jos ovo nije nista sigurno ja mislim.
Galata bi bila odličan izbor za Izeta, dobra liga, veliki klub + igranje u LP redovno, a vjerujem da ima kvalitet za njih.Nadam se da je ova vijest istinita.
Sad će opet Mancini da se spominje po forumu izgleda.

Sad će opet Mancini da se spominje po forumu izgleda.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- Goalgetter
- Kontakt:
Bolje bi bilo da ide u neki klub u Italiji ili Njemackoj, nego u Tursku.
Mada eto, mogla bi se i Galata ispostaviti kao dobar izbor.

Mada eto, mogla bi se i Galata ispostaviti kao dobar izbor.

OOOOO Mancini, OOOOO Mancini Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
procitah jutros da bı mogao docı al mıslım da bı to bılo lose po Izeta.. u Galatı je velıka konkurencıja a pred svıjetsko da bude na klupı ı da ceka prılıku ne bı valjalo ...

- velez_mostar
- Kontakt:
Moze Izet preci u Real Madrid, i biti nosioc ekipe, opet nece biti u prvom planu kod Susica, jer ovaj ne smije poslati Misimovica na klupu..tako da je svejedno gdje ce preci.
Zalosno, ali istinito.
Dok ne dodje trener kojem igraju najspremniji i najbolji, gledacemo perspektivne mlade igrace na klupi...ili cak bez poziva.
U svakom slucaju ako dodje do transfera, odlicno i za nas ubuduce, a i za momka koji je to zasluzio svojim igrama.
Cestitke.
Zalosno, ali istinito.
Dok ne dodje trener kojem igraju najspremniji i najbolji, gledacemo perspektivne mlade igrace na klupi...ili cak bez poziva.
U svakom slucaju ako dodje do transfera, odlicno i za nas ubuduce, a i za momka koji je to zasluzio svojim igrama.
Cestitke.
Galata je klub za penzije, gdje velika imena dodju da uzmu zadnje pare. Jednom kad udjes u tursko kolo, nikad ne izadjes.
Bolje mu je u preci u Mainz, Genou ili West Bromwich nego u Galatu.
Kako ko.Bolic je kasnije u Spaniju otisao i odigrao sasvim dobru sezonu dvije.floyd je napisao/la:Galata je klub za penzije, gdje velika imena dodju da uzmu zadnje pare. Jednom kad udjes u tursko kolo, nikad ne izadjes.
Baljic ostvario najveci transfer u Real tada(sada sto su ga povrede uzyebale) druga prica.
Jedino prosjecni igraci,zaglave u tom kolu iz kojeg nikad vise ne izadjose.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Pored Hajrovica bi mogao doci i Hakan Calhanoglu iz HSV. Mislim da ako dovedu Calhanoglua, da ce odustati od Hajrovica posto su identicni igraci, a Hakan je vec potvrdio da ga zeli Galata, i da ce razmisliti o toj ponudi. Sad ko je njihov prvi pik od ove dvojice vidjecemo.
Uglavnom slazem se da bi bilo bolje da ode u neki drugi klub u ligi petice, a ne u Galatasaray, jer je jednostavno prevelik rizik da zakaze, pa da upadne u Tursko kolo kao sto @floyd kaze. Prostora za razvijanje tu nema puno, ili ces odmah pruziti odlicne partije, inace ce ga drug Roberto zacementirati na klupu.
Uglavnom slazem se da bi bilo bolje da ode u neki drugi klub u ligi petice, a ne u Galatasaray, jer je jednostavno prevelik rizik da zakaze, pa da upadne u Tursko kolo kao sto @floyd kaze. Prostora za razvijanje tu nema puno, ili ces odmah pruziti odlicne partije, inace ce ga drug Roberto zacementirati na klupu.
Turska liga 
mancini voli imati na raspolaganju 22 igraca (tacnije dvije pune postave) - gdje rotira do besvijesti...ima kostur od nekih 6-7 igraca, o ostala 4-5 se rotiraju - tacnije 3 grupe po 4-5 igraca se rotiraju (jedna za ligu, druga za kup i treca kombinacija te dvije)...njemu ce hajrovic doci kao milner, rodwell, sinclair, boyata, berry ili johnson...
ako ode u glatu, to bi znacilo igranje svake 3-ce tekme po 45 do 70min!
ako ode u glatu, to bi znacilo igranje svake 3-ce tekme po 45 do 70min!
Ne znam koliko je pametno to, Galata je klub u kojem mozes dozivit totalni debakl, kao Misimovic. Uvijek su neke svadje, problemi, promjene, velik pritisak. Tesko je se i prodat iz Turske lige. Vise bi volio da ode u solidan klub iz Italije ili Njemacke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Molim vas da ne poredite tromoguzog sa Izetom koji je u cvijetu mladosti.
Mada mu Turska liga ne treba cast je igrati za Galatu ali kvalitet lige prosjek, Kasimpasa & Co.
Mada mu Turska liga ne treba cast je igrati za Galatu ali kvalitet lige prosjek, Kasimpasa & Co.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
samo Bundesliga
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
+1Cartman je napisao/la:Ne znam koliko je pametno to, Galata je klub u kojem mozes dozivit totalni debakl, kao Misimovic. Uvijek su neke svadje, problemi, promjene, velik pritisak. Tesko je se i prodat iz Turske lige. Vise bi volio da ode u solidan klub iz Italije ili Njemacke.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma onako generalno Galata bi bila pomak u karijeri, ali...
Najradije bi ga ipak volio vidjeti u BuLi.
Najradije bi ga ipak volio vidjeti u BuLi.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Nije turska liga optimalna sredina za mladog igrača, kojemu trebaju minute za razvoj. Stabilan talijanski, ili njemački prvoligaš bi mu legao k'o kec na desetku.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma ja sam nekako najsigurniji kad naš igrač završi u Njemačkoj. 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Mirko i SaidVanBasten je napisao/la:Ma ja sam nekako najsigurniji kad naš igrač završi u Njemačkoj.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Google [Bot], RacioEmocionalan i 20 gostiju.