FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Rece onaj PL BIH da nas je Husref pljuvao,da smo otpustili i otjerali najvecu legendu tj kako on kaze jedinu sa Koseva Husa,opet ljudi sami sebe lazu,evo Husa opet u klubu,kako je vidjeti da ljudi sami sebe lazu,a uprava nasa im samo pokazuje kako se stvari rade! Jest lijepo vidjeti Fedju Kusturicu,Dinu Selimovica i ostale mlade momke na celu kluba, onda dodas i ove iskusnije,i onda vidis kod njih Amara kako je rostilj raspuhao,glumi djeda mraza,i Gredica i Muharemovica,tek mi onda bude drago sto imamo ljude poput Kusturice i Dine
Ako ćemo furati neku logiku 2012 godine budžet je bio koliko se sjećam 2 600 000 km. E ako je tada toliki bio koliko li će sada iznositi baš me interesuje?bacelonafan je napisao/la:to su ti sad lupanja smao i nagadzanja,niko nezna cifru,al je veca vjerovatno nego sto se spominje,nema sta izdvajati pare za pojacanja,kad uprava sad treba da formira budzet itd.pitic je napisao/la:Hajde da pokušam sumirati događaje.
Ugovor je potpisan prekučer, a jučer je i zvanično objavljeno da je Tan preuzeo klub. Pratio sam izjave Kusturice koji je rekao što se tiče upravljačkih prava da postoje 3 velika paketa i svaki veliki paket košta oko 1 500 000 km što čini ukupno 4 500 000 km i ko kupi ta 3 velika paketa kupuje oko 95% upravljačkih prava. Kako su rekli Tan je do sada kupio dva velika paketa što znači da mora prebaciti 3 000 000 km za početak. Pošto su jučer rekli da je dio novca već prebačen možemo predpostavljati da je već jučer prebacio 1 500 000 km, a da se danas može očekivati i drugi dio od 1 500 000 km. Kada uzmemo u obzir da je prije preuzimanja kluba već uložio što neki govore oko 700 000 km i da je uprava uspjela vratiti sama određeni dio duga i da su neki dugovi oprošteni od igrača i osoblja zaposlenog u klubu možemo reći da je klub od sada na nuli što se tiče dugovanja. Što se tiće trećeg velikog paketa upravljačkih prava Kusturica je rekao da će i taj treći veliki paket Tan uskoro kupiti i to je dodatnih 1 500 000 km. Znači Tan će uskoro posjedovati ukupno 95% upravljačkih prava, a preostalih 5% upravljačih prava će posjedevati Rizvanović i još neki pojedinci zajedno (drugim riječima neće se skoro ništa pitati). Znači sa sadašnjim novcem možemo samo vratiti dugovanja dok što se tiče akademije čeka se da se završi sva neophodna papirologija i da se zvanično zemlja kupi i da se može početi sa izgradnjom. Za kupovinu zemlje i izgradnju kampa će Tan morati uložiti novi sviježi novac da bi se to na vrijeme izgradilo i plus što će morati dati neku sumu novca za dovođenje par dobrih igrača da bi se pregurala druga polusezona i evropa.
SRETAN BROJ - 1725
@barselonafan
Ti si najjači lik. S tobom ne treba ozbiljno pisati, jer ti si izgleda još u osnovnoj školi. A počeli su da dolaze i žetoni na temu tako da i danas od konstruktivne rasprave nema ništa, nažalost.
Ti si najjači lik. S tobom ne treba ozbiljno pisati, jer ti si izgleda još u osnovnoj školi. A počeli su da dolaze i žetoni na temu tako da i danas od konstruktivne rasprave nema ništa, nažalost.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
Dino sa jednim okom je kralj u zemlji slijepih, te mi je jos vise drago sto cu gledati konacni pad sarajeva u narednom periodu, vec u proljece.bacelonafan je napisao/la:Rece onaj PL BIH da nas je Husref pljuvao,da smo otpustili i otjerali najvecu legendu tj kako on kaze jedinu sa Koseva Husa,opet ljudi sami sebe lazu,evo Husa opet u klubu,kako je vidjeti da ljudi sami sebe lazu,a uprava nasa im samo pokazuje kako se stvari rade! Jest lijepo vidjeti Fedju Kusturicu,Dinu Selimovica i ostale mlade momke na celu kluba, onda dodas i ove iskusnije,i onda vidis kod njih Amara kako je rostilj raspuhao,glumi djeda mraza,i Gredica i Muharemovica,tek mi onda bude drago sto imamo ljude poput Kusturice i Dine
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Pjena je jedan vid epilepsije npr (i mnogih dr bolesti) doktoru brzo.
Jos jednom ponavljam, 4 mil. je mala cifra u odnosu na ono sto je planirano i dogovoreno. Radi se o puno vecem iznosu o kojem samo mozemo nagadjati
-
- Kontakt:
hahaha da upravu si kao i uvijek sta da ti kazem,nego gdje Komazec ideTimeLine je napisao/la:@barselonafan

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cuj ne moze biti vlasnik 2 kluba hahahahahahahhahahahahahahahah, jacu provalu nisam odavno cuo 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Musemić smatra da je dolazak Tana u klub velika stvar za fudbal u Bosni i Hercegovini, ali da će sada neke stvari biti mnogo jasnije.
"Do sada su klub vodili ljudi i odlučivali oni koji nisu uložili ništa u njega. Sada je tu čovjek koji je uložio novac i on će donositi odluke za koje on misli da su pozitivne, ali će samim tim imati i mnogo veću odgovornost," rekao je Musemić.
Sportski direktor kluba iz Titove 38b, Abdulah Ibraković ističe kako će Musemić biti šef svih skauta Sarajeva, koji će raditi po potrebi.
"Gospodin Musemić je čovjek sa velikim znanjem, a o njegovoj lojalnosti i vjernosti klubu ne treba ni govoriti. Naša skaut služba će pokrivati čitavu Bosnu i Hercegovinu, ali i region. Planiramo da imamo i dva skauta na području Evrope," rekao je sportski direktor Sarajeva za SportSport.ba
"Do sada su klub vodili ljudi i odlučivali oni koji nisu uložili ništa u njega. Sada je tu čovjek koji je uložio novac i on će donositi odluke za koje on misli da su pozitivne, ali će samim tim imati i mnogo veću odgovornost," rekao je Musemić.
Sportski direktor kluba iz Titove 38b, Abdulah Ibraković ističe kako će Musemić biti šef svih skauta Sarajeva, koji će raditi po potrebi.
"Gospodin Musemić je čovjek sa velikim znanjem, a o njegovoj lojalnosti i vjernosti klubu ne treba ni govoriti. Naša skaut služba će pokrivati čitavu Bosnu i Hercegovinu, ali i region. Planiramo da imamo i dva skauta na području Evrope," rekao je sportski direktor Sarajeva za SportSport.ba
Ćudan je ovaj narod Sarajevski. U Martu mjesecu igrati će Čelik - FK Sarajevo jedan dio grada Sarajeva će navijati za FK Sarajevo, a drugi dio grada za Čelik. Ćudan biješe ovaj narod naš.England je napisao/la:Dino sa jednim okom je kralj u zemlji slijepih, te mi je jos vise drago sto cu gledati konacni pad sarajeva u narednom periodu, vec u proljece.bacelonafan je napisao/la:Rece onaj PL BIH da nas je Husref pljuvao,da smo otpustili i otjerali najvecu legendu tj kako on kaze jedinu sa Koseva Husa,opet ljudi sami sebe lazu,evo Husa opet u klubu,kako je vidjeti da ljudi sami sebe lazu,a uprava nasa im samo pokazuje kako se stvari rade! Jest lijepo vidjeti Fedju Kusturicu,Dinu Selimovica i ostale mlade momke na celu kluba, onda dodas i ove iskusnije,i onda vidis kod njih Amara kako je rostilj raspuhao,glumi djeda mraza,i Gredica i Muharemovica,tek mi onda bude drago sto imamo ljude poput Kusturice i Dine
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
hahah kakav crni pad,pada nema jer dugovi su vraceni,pa makar vise nista marke da covjek neda,mi smo na konju,tako da se jedite od muke,idi slikajte se sa plavim djed mrazomEngland je napisao/la:Dino sa jednim okom je kralj u zemlji slijepih, te mi je jos vise drago sto cu gledati konacni pad sarajeva u narednom periodu, vec u proljece.bacelonafan je napisao/la:Rece onaj PL BIH da nas je Husref pljuvao,da smo otpustili i otjerali najvecu legendu tj kako on kaze jedinu sa Koseva Husa,opet ljudi sami sebe lazu,evo Husa opet u klubu,kako je vidjeti da ljudi sami sebe lazu,a uprava nasa im samo pokazuje kako se stvari rade! Jest lijepo vidjeti Fedju Kusturicu,Dinu Selimovica i ostale mlade momke na celu kluba, onda dodas i ove iskusnije,i onda vidis kod njih Amara kako je rostilj raspuhao,glumi djeda mraza,i Gredica i Muharemovica,tek mi onda bude drago sto imamo ljude poput Kusturice i Dine

Halalio ti ja ali hoce li bivsi pitaeri halaliti Tinu!!pitic je napisao/la:Halali, ali moram ti reči stvarno si paglu.adal je napisao/la:Posto se Tinu ne svidza ime pitari od februara ce promjenit ime u neki domaci proizvod kao sto je RIZA
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
pitic je napisao/la:Dino sa jednim okom je kralj u zemlji slijepih, te mi je jos vise drago sto cu gledati konacni pad sarajeva u narednom periodu, vec u proljece.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Prema pravilniku UEFA-e ne postoji ograničenje po kojem jedna osoba može biti vlasnik više od jednog kluba, pod uslovom da ne budu rivali u evropskim takmičenjima.Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj ne moze biti vlasnik 2 kluba hahahahahahahhahahahahahahahah, jacu provalu nisam odavno cuo
Ma brate dragi sta im odgovaras i sta im ARGUMENTOVANO i evo zvanicno zacepljujes usta, to su zohari mali s stocne pijace, koji neprestano pjene od pocetka ove price s Tanom.Samo ignore, vidis da im imunitet opada, bore se pjene na sve strane.bacelonafan je napisao/la:hahah kakav crni pad,pada nema jer dugovi su vraceni,pa makar vise nista marke da covjek neda,mi smo na konju,tako da se jedite od muke,idi slikajte se sa plavim djed mrazomEngland je napisao/la:Dino sa jednim okom je kralj u zemlji slijepih, te mi je jos vise drago sto cu gledati konacni pad sarajeva u narednom periodu, vec u proljece.bacelonafan je napisao/la:Rece onaj PL BIH da nas je Husref pljuvao,da smo otpustili i otjerali najvecu legendu tj kako on kaze jedinu sa Koseva Husa,opet ljudi sami sebe lazu,evo Husa opet u klubu,kako je vidjeti da ljudi sami sebe lazu,a uprava nasa im samo pokazuje kako se stvari rade! Jest lijepo vidjeti Fedju Kusturicu,Dinu Selimovica i ostale mlade momke na celu kluba, onda dodas i ove iskusnije,i onda vidis kod njih Amara kako je rostilj raspuhao,glumi djeda mraza,i Gredica i Muharemovica,tek mi onda bude drago sto imamo ljude poput Kusturice i DineDino i Fedja Kusturica su za te vase GIGANTI
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa normalno imas milion primjera, recimo gazda Udinesea i Granade, zatim Roman Abramovic...amypitar je napisao/la:Prema pravilniku UEFA-e ne postoji ograničenje po kojem jedna osoba može biti vlasnik više od jednog kluba, pod uslovom da ne budu rivali u evropskim takmičenjima.Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj ne moze biti vlasnik 2 kluba hahahahahahahhahahahahahahahah, jacu provalu nisam odavno cuo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
- Kontakt:
ona nemoc i zloba kad nemas sta napisat,i iznijeti cinjenica pa lupas neprocjenjivoadal je napisao/la:Halalio ti ja ali hoce li bivsi pitaeri halaliti Tinu!!pitic je napisao/la:Halali, ali moram ti reči stvarno si paglu.adal je napisao/la:Posto se Tinu ne svidza ime pitari od februara ce promjenit ime u neki domaci proizvod kao sto je RIZA

Da ti nisi kralj u zemlji slijepih, al' da si neuk jesi, ovo je tvoja sramota. Prikazujes pitare onakvim kakvi jesu.pitic je napisao/la:Ćudan je ovaj narod Sarajevski. U Martu mjesecu igrati će Čelik - FK Sarajevo jedan dio grada Sarajeva će navijati za FK Sarajevo, a drugi dio grada za Čelik. Ćudan biješe ovaj narod naš.England je napisao/la:Dino sa jednim okom je kralj u zemlji slijepih, te mi je jos vise drago sto cu gledati konacni pad sarajeva u narednom periodu, vec u proljece.bacelonafan je napisao/la:Rece onaj PL BIH da nas je Husref pljuvao,da smo otpustili i otjerali najvecu legendu tj kako on kaze jedinu sa Koseva Husa,opet ljudi sami sebe lazu,evo Husa opet u klubu,kako je vidjeti da ljudi sami sebe lazu,a uprava nasa im samo pokazuje kako se stvari rade! Jest lijepo vidjeti Fedju Kusturicu,Dinu Selimovica i ostale mlade momke na celu kluba, onda dodas i ove iskusnije,i onda vidis kod njih Amara kako je rostilj raspuhao,glumi djeda mraza,i Gredica i Muharemovica,tek mi onda bude drago sto imamo ljude poput Kusturice i Dine
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
- Kontakt:
ENGLAND,ovo Dino baca ublehe,kakav Tan sve je to suplja,ovo nasi rade besplatan marketing
Mi smo propali,a vi vucete inovacije u svijetu marketinga,menager je plavi djed mraz,i rostilj se razbaca
kaze Amaw na klipu gdje baca cevapcice,idu ljudi gdje ima para,takvo je vrijeme doslo
sve vam je objasnio,san svakog kluba ovdje kod nas je bio da neko uleti sa parama,a kod nas uleti ne bilo ko,vec lik sa milijardama,i sad dolaze da pljuju svi
koja ironija,koja ljubomora 

Zadnja izmjena: bacelonafan, dana/u 25 dec 2013, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
mislim da ne smiješ biti vlasnik 2 kluba u istom takmičenju, mada ima slučajeva (mislim da je bio takav u mađarskoj, ali ne znam kako se riješilo).Sarajlijc@ je napisao/la:Pa normalno imas milion primjera, recimo gazda Udinesea i Granade, zatim Roman Abramovic...amypitar je napisao/la:Prema pravilniku UEFA-e ne postoji ograničenje po kojem jedna osoba može biti vlasnik više od jednog kluba, pod uslovom da ne budu rivali u evropskim takmičenjima.Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj ne moze biti vlasnik 2 kluba hahahahahahahhahahahahahahahah, jacu provalu nisam odavno cuo
fazon je što ako bi imao 2 klub u istom takmičenju, bio bi u sukobu interesa, pa bi se vrlo lako moglo dogoditi preljevanje bodova.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 108 gostiju.