SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
ako bude dvije hiljade nasih,plafon ce biti,zivi bili pa vidili,nece nas biti ni 3 hiljade u brazilu,jedino ako ovi iz sjeverne amerike neiznenade
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ako Bog da za Euro 2016 ima da nas bude mnogo vise, sad ove kvalifikacije samo u Atini nismo imali "domaci" teren.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
prvi put se plasirali na neko veliko takmicenje, nema sanse da nas bude tako malo. moja prognoza izmedju 8-12 hiljadawienultras je napisao/la:ako bude dvije hiljade nasih,plafon ce biti,zivi bili pa vidili,nece nas biti ni 3 hiljade u brazilu,jedino ako ovi iz sjeverne amerike neiznenade

-
- Kontakt:
daleko druze skupo,komplikovano,jedino ako sjeverno americka dijaspora masovno se odazove,iz europe slabo,mozda bude par hiljada,a za euro je druga prica 

Ma kakvi ovi iz nasi "amerikanci". Oni stekaju lovu za doci u Bosnu na godisnji. A ima ih znatan broj i kad saberu, zao im pa odgode za narednu godinuwienultras je napisao/la:daleko druze skupo,komplikovano,jedino ako sjeverno americka dijaspora masovno se odazove,iz europe slabo,mozda bude par hiljada,a za euro je druga prica

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Generalno, Brazil bas nije onakav kako se prikazuje. Moj je kolega ove godine isao par puta (poslovno), iskreno, kako je ocekivao, gledao po portalima, TV-ima, bas se razocarao kada je stigao i on tvrdi iz svog iskustva ne bi preporucio raji da ide ako nisu u grupama...
Druge moje kolege iz Skandinavije zele da vode, zene i djecu sto je opet po meni, ponavljam po meni, zaista rizicno, posebno ako ne poznajete portugalski jezik.
Sve u svemu, nadam se da se nasa raja nece zajebati, ko god bude isao, a mi ako nista, da se ne obrukamo na debiju...
Druge moje kolege iz Skandinavije zele da vode, zene i djecu sto je opet po meni, ponavljam po meni, zaista rizicno, posebno ako ne poznajete portugalski jezik.
Sve u svemu, nadam se da se nasa raja nece zajebati, ko god bude isao, a mi ako nista, da se ne obrukamo na debiju...
-
- Kontakt:
ma nevjerujem da cemo se obrukati..izgubiti,vrlo moguce,ali obrukati ne...argentina je protiv nas igrala sa 50 posto snage,ali nismo ni mi bas blistali..ono nije bio pravi omjer snaga..
bice to ako nista,rovovska bitka,preznoice se argentinci dobro..
zao mi samo mesija,ako mu neki nas hinjo slomi nogice
bice to ako nista,rovovska bitka,preznoice se argentinci dobro..

zao mi samo mesija,ako mu neki nas hinjo slomi nogice

Ja sam u dijaspori...i ovdje su mnogi govorili da ce ici u Brazil pa evo i ja sam, ali svi su odustali...jer je skupo za 90% ljudi, barem ovdje gdje za zivim, a oni koji imaju novac pa njima nije fudbal toliko vazan.
Ja sam u zapadnoj Evropi, mislim bice 3-4 hiljada nasih navijaca (1500 iz Evrope, 2000 iz SAD-a, 500 iz Kanade i Austalije)
Ja sam u zapadnoj Evropi, mislim bice 3-4 hiljada nasih navijaca (1500 iz Evrope, 2000 iz SAD-a, 500 iz Kanade i Austalije)
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ma kakva crna amerika. Svi kontaju da ce doci americka dijaspora, a zaboravili su da vecina jedva sastavlja kraj s krajem(za americke uslove) i po 5-10 godina stede da bi mogli doci u BiH na 15 dana. Tesko da iko ima 10ak hiljada dollara za izlet u Brazil..Pauk je napisao/la:Ja sam u dijaspori...i ovdje su mnogi govorili da ce ici u Brazil pa evo i ja sam, ali svi su odustali...jer je skupo za 90% ljudi, barem ovdje gdje za zivim, a oni koji imaju novac pa njima nije fudbal toliko vazan.
- inacefindecko
- Kontakt:
sto koji qrac onda idu u ameriku za "boljim životom"
mogu i ovdje sastavljat kraj s krajem, jest da je po našim uslovima, al bar sa našom rajom..

mogu i ovdje sastavljat kraj s krajem, jest da je po našim uslovima, al bar sa našom rajom..

- DzoleZeljo
- Kontakt:
A jbg, Amerika ti je mac sa dvije ostrice, ili se snades pa ti bude dobro ili jedna prezivljvas. Ja imam bruku svojih kolega koji su otisli "trbuhom za kruhom" gore, pa se brze bolje vracali vamo.inacefindecko je napisao/la:sto koji qrac onda idu u ameriku za "boljim životom"![]()
Ja mislim da jedino nasi ljudi pretezno iz Skandinavije, Svicarske i Luksenburga mogu sebi ovo bez problema priustiti, ostali, tesko...
Sve opet zavisi.. Naravno da ce vecina nasih amera doci na SP, ipak su bolje obezbjedjeni nego raja u BiH, plus blize im, samo se spuste... 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
To ti ga je okoprilike, isto k'o kad bi nama rekli recimo da se u Chadu održava SP, blizu nam je, samo se spustimo. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa da, upravo tako. Bilo nam je SP u JAR-u blize vec amerima.. samo smo se spustali, spustali.. TOBOGANzizu1991 je napisao/la:To ti ga je okoprilike, isto k'o kad bi nama rekli recimo da se u Chadu održava SP, blizu nam je, samo se spustimo.

- DzoleZeljo
- Kontakt:

Jesmo li spremni za Brazil?
U zutom protiv Argenintine. Stadion ce svakako biti zut..

plavi sa zlatnim linijama najbolji ocm :3, bijeli me podjeća na grčkiDzoleZeljo je napisao/la:![]()
![]()
U zutom protiv Argenintine. Stadion ce svakako biti zut..![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kako stvari stoje protiv argentine bi trebalo izaci ova postava.
-------------Begovic----------------
Mujdza, Bicakcic (Zukanovic), Spahic, Lulic
Besic, Salihovic
Pjanic, Misimovic
Ibisevic, Dzeko
Dva zadnja vezna u odbrani, plus dva stopera I dva beka (bedem).
U toku napada Mujdz I Lulic idu na krila, a bokove zatvarju Besic I Salihovic.
Pjanic I Misimovic onda kombinuju u napdau sa Lulicem, Dzekom, Ibisevicem I Mujdzom, stvaraju visak igraca (ukupno 6 u napadu) sto bi trebalo biti dovoljno za pobjedu, a ako nista nerjesen rezultat.
-------------Begovic----------------
Mujdza, Bicakcic (Zukanovic), Spahic, Lulic
Besic, Salihovic
Pjanic, Misimovic
Ibisevic, Dzeko
Dva zadnja vezna u odbrani, plus dva stopera I dva beka (bedem).
U toku napada Mujdz I Lulic idu na krila, a bokove zatvarju Besic I Salihovic.
Pjanic I Misimovic onda kombinuju u napdau sa Lulicem, Dzekom, Ibisevicem I Mujdzom, stvaraju visak igraca (ukupno 6 u napadu) sto bi trebalo biti dovoljno za pobjedu, a ako nista nerjesen rezultat.
Majica samo sa grbom NSBH I ili grb sa ljiljanima ili nista. Ovo dejtonsko kotrljajuce kamenje je simbol izdaje.Kaunas je napisao/la:plavi sa zlatnim linijama najbolji ocm :3, bijeli me podjeća na grčkiDzoleZeljo je napisao/la:![]()
![]()
U zutom protiv Argenintine. Stadion ce svakako biti zut..![]()
lista sudaca za SP u Brazilu 2014. godine:
http://www.fifa.com/mm/document/tournam ... eutral.pdf
http://www.fifa.com/mm/document/tournam ... eutral.pdf
15.10.2013.
DukeOfWellington je napisao/la:Kao što ranije rekoh, ovakvi pišu pod pravim nickovima sve najljepše, a kad im dođe da ispolje frustracije onda se registruju pod drugim nickom i pokažu pravo lice.
Stoga ne treba misliti da pojedinci misle baš ono što pišu.
Treba razumjeti da su ovi uspjesi bh reprezentacije trn u oku manjeg bh entiteta.Ispušni ventil su im forumi jer im drugo ništa i nije preostalo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020