Pa nebi me iznenadilo da ostanu oba igraca.Regoje ima 32 godine i mislim da je malo pokasno da bi mogao ici gdje traziti hljeb u inostranstvo,dok je Stubican premlad(21) godinu i sigurno da mu nece biti toliko tesko ako zna da bi bio zamjena Bogicevicu i Torlaku koji su uz duzno postovanje prema mladicu ipak kvalitetniji igraci.Kad bolje razmislim to se cini kao sasvim realna opcija.Jedan nek privodi karijeru graju a drugi nek uci od udarnog dvojca na stoperima jer se da naslutit da bi mogao postati dobar igrac.Mokroguz je napisao/la:arhimed89 je napisao/la:[...] Stubican,Ragoje?[...]
Mora da prodaju jednog a drugog da ostave na klupi. Nece valjda samo napustiti nekog dobrog igraca a da ne dobijemo pare za njega?
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Dobro si.arhimed89 je napisao/la:Pa nebi me iznenadilo da ostanu oba igraca.Regoje ima 32 godine i mislim da je malo pokasno da bi mogao ici gdje traziti hljeb u inostranstvo,dok je Stubican premlad(21) godinu i sigurno da mu nece biti toliko tesko ako zna da bi bio zamjena Bogicevicu i Torlaku koji su uz duzno postovanje prema mladicu ipak kvalitetniji igraci.Kad bolje razmislim to se cini kao sasvim realna opcija.Jedan nek privodi karijeru graju a drugi nek uci od udarnog dvojca na stoperima jer se da naslutit da bi mogao postati dobar igrac.Mokroguz je napisao/la:arhimed89 je napisao/la:[...] Stubican,Ragoje?[...]
Mora da prodaju jednog a drugog da ostave na klupi. Nece valjda samo napustiti nekog dobrog igraca a da ne dobijemo pare za njega?
Dulja se vratio nakon probe u Njemackoj, valjda mozemo ocekivati neki zakljucak oko transfera sad pred krajem Decembra. Bas me zanima gdje ce nastaviti.
I zanima me jos ko ce otici.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Znaci duljevic nije prosao probu u frankfurtu?
Mislim da je ranije bio u Frankfurtu. Nije prosao neku probu u Düsseldorfu, ali je bio i u Köln cini mi se. Bio u Gelsenkirchen i gledao utakmicu gdje je Schalke igrao, Leverkusen cujem da je bio zainteresovan i bio je u toj regiji ali ne znam dali je kod njih isao na probu.gruezi je napisao/la:Znaci duljevic nije prosao probu u frankfurtu?
Zato cekam da vidim sta se pojavi oko njega, za sada preostaje spekulacijama.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Duljevic je nagradjen od strane menadjera boravkom u Njemacku.Situacija oko njega kao i za nekolicinu nasih igraca znati ce se veoma brzo.
Hoce li se Thiago vratiti? Sta bi od njega?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
dusseldorf
- Kontakt:
Posto tu zivim sve ti je to u 50 kilometara, dusseldorf/keln 35, dusseldorf leverkuzen 28 km, dusseldorf gelzelkirhen 50.ne kontam kako ce proci u salke ili bayeru pa i kelnu koji su za fortunu kraljevski klubovi po svemu.mislim ovde se sve pise i prati pa tako i te probe.sto se tice prve bundesl lige, tu sigurno nije bio, a sumnjam i za kelnMokroguz je napisao/la:Mislim da je ranije bio u Frankfurtu. Nije prosao neku probu u Düsseldorfu, ali je bio i u Köln cini mi se. Bio u Gelsenkirchen i gledao utakmicu gdje je Schalke igrao, Leverkusen cujem da je bio zainteresovan i bio je u toj regiji ali ne znam dali je kod njih isao na probu.gruezi je napisao/la:Znaci duljevic nije prosao probu u frankfurtu?
Zato cekam da vidim sta se pojavi oko njega, za sada preostaje spekulacijama.
Poznato mi je da ostaje zal za tim igracem (Thiago) a dali ga je neko kontaktirao ne znam.Mislim da je trenutno veoma jaka konkurencija i da bi njegovo dovodjenje bilo samo gomilanje.svejedno je napisao/la:Duljevic je nagradjen od strane menadjera boravkom u Njemacku.Situacija oko njega kao i za nekolicinu nasih igraca znati ce se veoma brzo.
Naravno, mora se i prelazni rok negdje ograniciti.
Kontam da nije slucajno jedan od onih 4 novih asova.
EDIT:
Znas li je li Sheref Mowafy otisao u Besiktas, Derby ili je ostao kod nas?
Kontam da nije slucajno jedan od onih 4 novih asova.
EDIT:
Znas li je li Sheref Mowafy otisao u Besiktas, Derby ili je ostao kod nas?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮

Ajde direktorice baci jednog kvalitetnog napadaca da se igramo
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Da Kapic usavrsi svoj finis, mislim da bi do sada u sezoni imao 10 golova. Nadam se da ce popraviti to do proljeca, jer ima vazda one sanse sa pet metara koje promasi, ali eto..
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
ma potanki su nam napadaci.
Odbrana:Torlak,Stubican,Regoje,Bogicevic...
Vezni:Smajic,Arezina,Zeba,Muharemovic,Durak,Rahmanovic,Vidovic...
Napad:Kapic,Kokot,Smajic,Pandza
Ovaj sledeci poker asova ce donijeti jos 4 nova igraca.Dva su vec poznata i ni jedan nije napadac ali se nadam da ce jedan od 2 koja ne znamo da bude napadac i to provjeren.Ja bi bio zadovoljan ako bi se na Otoci ukazao makar Joco Stokic
Ovaj sledeci poker asova ce donijeti jos 4 nova igraca.Dva su vec poznata i ni jedan nije napadac ali se nadam da ce jedan od 2 koja ne znamo da bude napadac i to provjeren.Ja bi bio zadovoljan ako bi se na Otoci ukazao makar Joco Stokic
Ma kakav Stokic, on je sit ove lige, ako mora neki napadac doci, neka dodje Hadzic! 
Mislim da ga svakako nece pitari trenutno jer se prica da hoce Vukusica, Muslimovica ili nekog drugog skupog napadaca, tamam nama da obucemo Hadzica u nasem dresu dok ga ne uzme ko drugi.
EDIT:
Kontam mozda ima koji odlican napadac medju mladima, Jusufovic, Duric, Hadzikadunic mozda? Valja ih probati pa da se vidi.
Mislim da ga svakako nece pitari trenutno jer se prica da hoce Vukusica, Muslimovica ili nekog drugog skupog napadaca, tamam nama da obucemo Hadzica u nasem dresu dok ga ne uzme ko drugi.
EDIT:
Zaboravio si Hamzica i Rizvanovica u odbraniarhimed89 je napisao/la:ma potanki su nam napadaci.
Kontam mozda ima koji odlican napadac medju mladima, Jusufovic, Duric, Hadzikadunic mozda? Valja ih probati pa da se vidi.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
" onclick="window.open(this.href);return false;arhimed89 je napisao/la:
Nadam se njegovom dolasku na OTOKU,,,,,pabizo je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;arhimed89 je napisao/la:
Desava li nam se sta u klubu
Znaju li se imena ili nesto drugo?
Nesto razmisljam kako ce nam goditi ova mijenjanja vlasnika fks jer pravi gradjani ce se okrenuti da navijaju za domace klubove a ne strance,
nekako simpa cemo biti.
Nesto razmisljam kako ce nam goditi ova mijenjanja vlasnika fks jer pravi gradjani ce se okrenuti da navijaju za domace klubove a ne strance,
Naravno,delegacija OLIMPICA je na putu za Beograd I imace jako fine razgovore oko nekih nogometaša.svejedno je napisao/la:Desava li nam se sta u klubuZnaju li se imena ili nesto drugo?
Nesto razmisljam kako ce nam goditi ova mijenjanja vlasnika fks jer pravi gradjani ce se okrenuti da navijaju za domace klubove a ne strance,nekako simpa cemo biti.
-
bacelonafan
- Kontakt:
kako je lijepo kad se jedan od deset navijaca Olimpica tjesisvejedno je napisao/la:Desava li nam se sta u klubuZnaju li se imena ili nesto drugo?
Nesto razmisljam kako ce nam goditi ova mijenjanja vlasnika fks jer pravi gradjani ce se okrenuti da navijaju za domace klubove a ne strance,nekako simpa cemo biti.
@bacelona Spavaš li ti ikada? 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Dobar taj Djemba, samo mislim da je preskup za nase uslove. Treba se drzati do cvrsto tlo pod nogama da nebi imali kakvih problema oko dugovanja itd.
Ja se bas pitam sta se desava trenutno
nema informacija za sada, bice otkriveni novi asovi za dan, dva, ali osim toga valjda su svi na odmoru.
Znam da je Dulja u Srbiji otisao da pravi neku reklamu za Nutelu.
Ja se bas pitam sta se desava trenutno
Znam da je Dulja u Srbiji otisao da pravi neku reklamu za Nutelu.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.