Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

hodža
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la hodža » 24 dec 2013, 19:33

ko su naši, a ko su vaši ?? :roll: :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 24 dec 2013, 20:02

štovani, to je bre naša kartica ba :mrgreen:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 25 dec 2013, 14:14

hodža je napisao/la:ko su naši, a ko su vaši ?? :roll: :mrgreen:
Boli te, ti si vehabija svakako :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 dec 2013, 15:00

bome nestasica u telekomu onih tableta, eto ja sam danas sebi rezervisao, pa kad stigne tablet produzicu i ugovor na jos dvije godine, ionako sam MojaTv korisnik evo gotovo 4 godine

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 dec 2013, 09:31

Moze li mi neko preporuciti neki kvalitetan tablet ? Znaci, ne oni 2look nego neki malo "pouzdaniji"..i da je brz, da ima solidnu kameru, pofinu memoriju i tako to otprilike..ne moraju biti oni od 140-150 km, mogu malo i skuplji..

(ps. molim bez zezanja @hodze i ostalih diletanata, treba mi ova informacija..)

Merci

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 dec 2013, 10:54

Ako ti cjenovno odgovara i ne smeta sto je polovan, uzmi Nexus 7 prve generacije, imao sam taj tablet i vjeruj da je strasan, nije mi nijednom zastopao u 3 mjeseca (koliko sam ga imao)...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 dec 2013, 11:20

Koliko otprilike se krece polovan, a koliko nov ?

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 dec 2013, 11:23

Papastathopoulos je napisao/la:Moze li mi neko preporuciti neki kvalitetan tablet ? Znaci, ne oni 2look nego neki malo "pouzdaniji"..i da je brz, da ima solidnu kameru, pofinu memoriju i tako to otprilike..ne moraju biti oni od 140-150 km, mogu malo i skuplji..

(ps. molim bez zezanja @hodze i ostalih diletanata, treba mi ova informacija..)

Merci

:lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la anonimni » 26 dec 2013, 11:36

Papastathopoulos je napisao/la:Koliko otprilike se krece polovan, a koliko nov ?
Imas na piku polovan za oko 250 KM, a nov nije puno skuplji, koliko ja znam...

Kapiten Blue Traina

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 dec 2013, 11:48

anonimni je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Koliko otprilike se krece polovan, a koliko nov ?
Imas na piku polovan za oko 250 KM, a nov nije puno skuplji, koliko ja znam...

Ako je nov do 300, uzeo bi nov radije..je li to ovaj:

http://m.gsmarena.com/asus_google_nexus_7-4850.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Vid' onog hodze :roll::lol:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 dec 2013, 12:02

Da, taj je... ne znam sigurno koliko se krecu cijene, to je bilo kad sam ja prodavao svoj Nexus (prije 2 mjeseca), pa ne znam moze li se i nabaviti nov jer imas drugu generaciju Nexusa, no pogledaj, nije zastario, a ima dobre karakteristike i ne stopa...

Kapiten Blue Traina

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 dec 2013, 12:22

QUARESMA 18<<< je napisao/la:bome nestasica u telekomu onih tableta, eto ja sam danas sebi rezervisao, pa kad stigne tablet produzicu i ugovor na jos dvije godine, ionako sam MojaTv korisnik evo gotovo 4 godine
Jesu li samo 7" tableti?
#divovi

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 26 dec 2013, 12:27

QUARESMA 18<<< je napisao/la:bome nestasica u telekomu onih tableta, eto ja sam danas sebi rezervisao, pa kad stigne tablet produzicu i ugovor na jos dvije godine, ionako sam MojaTv korisnik evo gotovo 4 godine
kralju jedno pitanje.otisao mi stari u bh telekom da uzme mobitel sebi.samsung s 4.dugo je kod njih na pretplati i napravio je neki ugovor tamo i rekli su mu da sada nema na stanju da ce ga pozvati kad dodje.posto je to bilo prije 7 dana nesto mi to sumnjivo.posto je sada bez telefona zanima me koliko to moze potrajati da znam.on nece da ode da to pita,a ja nisam dole da to malo poganjam

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 dec 2013, 13:06

Pff, mozes na to cekati najmanje mjesec dana, BH telekomI (napisao sam telekomi, ne telekom) su najvece zlo unutar drzave, moze biti sretan ako mu uopce ikad dodje taj mobitel, a vjerojatnije je da ce, kad dodje, za dijelic cijene prodati nekom svom clanu obitelji i sl.
...Život za Široki...

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 26 dec 2013, 13:16

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pff, mozes na to cekati najmanje mjesec dana, BH telekomI (napisao sam telekomi, ne telekom) su najvece zlo unutar drzave, moze biti sretan ako mu uopce ikad dodje taj mobitel, a vjerojatnije je da ce, kad dodje, za dijelic cijene prodati nekom svom clanu obitelji i sl.
pa potpisao je neki ugovor on kaze.veliki su mu racuni dolazili do sada a i kod njih je dugo na pretplati.nemogu da vjerujem da tolika firma kao bh telekom nema na stanju telefona na kojima zaradjuje pare.ne kontam zasto mjesec dana.uzas jedan majke mi

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 dec 2013, 13:19

Ja sam imao skroz drugaciji primjer sa rezervacijom S4 u BH Telecomu. Prije toga se naslusao prica i naoruzao strpljenjem misleci da ce se to otegnuti dok ja dodjem na red, ali nakon sto sam rezerviso telefon putem maila, kroz par dana sam dobio poziv, gdje su mi rekli da su dostupna dva telefona i da mogu rezervisati jedan u zavisnosti koju boju zelim.

Nije to uvijek tako crno, mozda zavisi od grada do grada, ali sigurno je da i oni nekad znaju biti ekspeditivni.
#divovi

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 dec 2013, 13:23

dusseldorf je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Pff, mozes na to cekati najmanje mjesec dana, BH telekomI (napisao sam telekomi, ne telekom) su najvece zlo unutar drzave, moze biti sretan ako mu uopce ikad dodje taj mobitel, a vjerojatnije je da ce, kad dodje, za dijelic cijene prodati nekom svom clanu obitelji i sl.
pa potpisao je neki ugovor on kaze.veliki su mu racuni dolazili do sada a i kod njih je dugo na pretplati.nemogu da vjerujem da tolika firma kao bh telekom nema na stanju telefona na kojima zaradjuje pare.ne kontam zasto mjesec dana.uzas jedan majke mi
Moze se desiti da mu dodje i jako brzo, to bi bilo sjajno, ali znam vise primjera gdje su se nacekali na svoj mobitel, bilo iz slucaja da nije bilo modela pa ga narucivali, ili da krepa mobitel dok je pod garancijom pa oni prvo popravljaju to dva tjedna, pa kazu ne moze, pa jos dva tjedna dok naruce drugi i dok dodje. Kako god, nema nekih pravila, ali vjeruj da mu nista fakticki nece znaciti to koliki mu je ugovor i na koliko dugo.
...Život za Široki...

champions1921

Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la champions1921 » 26 dec 2013, 13:32

dusseldorf je napisao/la:
kralju jedno pitanje.otisao mi stari u bh telekom da uzme mobitel sebi.samsung s 4.dugo je kod njih na pretplati i napravio je neki ugovor tamo i rekli su mu da sada nema na stanju da ce ga pozvati kad dodje.posto je to bilo prije 7 dana nesto mi to sumnjivo.posto je sada bez telefona zanima me koliko to moze potrajati da znam.on nece da ode da to pita,a ja nisam dole da to malo poganjam
Obidji i ostale poslovnice.. Telefona koji sam ja uzeo isto tako nije bilo na stanju i trebao sam rezervisati i čekati petnaestak dana.. Otišao sam u njihovu poslovnicu na Ilidži i dole je bilo šest tih telefona na stanju i uzeo sam ga bez ikakvih problema..
BUDI ŽELJO !!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 dec 2013, 15:25

Evo uzeo htc desire 500, al u pm, pola sata se mucim, nema sanse da ubacim sim karticu, nema sanse..kao da je presiroka

Ima li iko ovaj tel, u cemu je caka ?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 dec 2013, 15:27

Micro-SIM ide u HTC 500.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.