Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

felipe-s
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la felipe-s » 15 jan 2010, 01:17

Njegov domen su igre koje je pruzao za reprezentaciju svo ovo vrijeme... Prosjek i poneki bljesak

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 15 jan 2010, 01:24

felipe-s je napisao/la:Njegov domen su igre koje je pruzao za reprezentaciju svo ovo vrijeme... Prosjek i poneki bljesak
u repki je jako malo pokazo, i to je cinjenica, to stoji.Sta je uzrok tome, o tome moze se provest diskusija.
Al i jedan Podolski, je igrao odlicno u Repki, a u klubu katastofa bio s obzirom na negov potencijal, tako da ne mozes zakljucivat o nekom igracu na osnovu igara na jednoj fronti.
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 15 jan 2010, 01:33

ibisevic je prosjek i to je cinjenica... Al to je ok... prosjek evropski je dobar bosanski... Samo govorim da se ne treba njim zaludjivati jer on nije taj kalibar

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jan 2010, 02:10

felipe-s je napisao/la:ibisevic je prosjek i to je cinjenica... Al to je ok... prosjek evropski je dobar bosanski... Samo govorim da se ne treba njim zaludjivati jer on nije taj kalibar
Ne ide mi u glavu da prosjek vec drugu sezonu bude najbolji strelac u timu koji je prosle godine zavrsio ne u Bosni u Njemackoj kao sedmi. Opet se vrti oko tog mijesta ako ne bude povreda mozda budu i bolji.
Nije vrhunska klasa ali vala nije ni goli prosjek.Golovi to pokazuju a on to cijelo vrijeme i radi.
U repci mozda i jeste prosjecan ali u BL sigurno nije.Tako da ti je ta prica malo obrnuta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 15 jan 2010, 02:27

Ma prvo ibisevic poodavno nije U-21 kandidat i covjek je bljesnuo jednu polusezonu... Sta je radio u 5 prijasnjih... Bio prosjecan... Sta se zaludjujes njime... Sigurno si negdje iz amerike

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 15 jan 2010, 02:37

felipe-s je napisao/la:Ma prvo ibisevic poodavno nije U-21 kandidat i covjek je bljesnuo jednu polusezonu... Sta je radio u 5 prijasnjih... Bio prosjecan... Sta se zaludjujes njime... Sigurno si negdje iz amerike
isto sto je radio i dzeko :!:
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 15 jan 2010, 02:48

da s tim sto je dzeko donedavno bio u 21 reprezentativac i sto je poceo zabijat cim je otisao iz zelje... Progooglaj malo sto ga je wolfsburg kupio

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jan 2010, 03:02

felipe-s je napisao/la:Ma prvo ibisevic poodavno nije U-21 kandidat i covjek je bljesnuo jednu polusezonu... Sta je radio u 5 prijasnjih... Bio prosjecan... Sta se zaludjujes njime... Sigurno si negdje iz amerike
Kakva Amerika to moras biti medju Indijancima da bi na neki nacin normalno ocjenio igraca ili mozda obrnuto.
Koje zaludjivanje tu ama bas nema nikakvog tog tvog zaludjivanja.
Nego realno gledati neke stvari.
I opet ti o nekim prosjecima.
U Dionu najbolji strelac opet u klubu.
U Achenu medzu najboljim prva sezona i to BL i 6 golova.
U Hofi prvu sezonu vrlo malo igrao i opet zabio 5.
O daljnem smo pisali.
Prvo moras skontati razliku o prosjecnosti,dobrom i vrhunskom.
To su tri razlicita pojma.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 15 jan 2010, 03:07

harishp je napisao/la:
Kakva Amerika to moras biti medju Indijancima da bi na neki nacin normalno ocjenio igraca.
Koje zaludjivanje tu ama bas nema nikakvog tog tvog zaludjivanja.
Nego realno gledati neke stvari.
I opet ti o nekim prosjecima.
U Dionu najbolji strelac opet u klubu.
U Achenu medzu najboljim prva sezona i to BL i 6 golova.
U Hofi prvu sezonu vrlo malo igrao i opet zabio 5.
O daljnem smo pisali.
Prvo moras skontati razliku o prosjecnosti,dobrom i vrhunskom.
To su tri razlicita pojma.
Oj boze dragi... raspitaj se malo i ne lupaj ziv bio... Vedo je u dvije sezone u dijonu zabio 10 golova... Sto se achena tice... Po mom kriteriju kada napadac u 24 tekme zabije 6 golova on je prosjecan... Ako je prema tvom to vrhunsko preispitaj se

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jan 2010, 03:37

Mani se tog tvog ''ne lupaj'' ili preispitivanja. :roll:
Prosjecan igrac ne kosta 8 miliona ili vise.
Mnogi igraci koje bi ti mozda tako nazvao kostaju i manje.
Ti si na pocetku napisao prosjecan u Bosni.
O cemu ti,mislim nejasan si.
Uostalom cjelo vrijeme se pise o tome da li je dobar ili ne.
Pusti ti prosjeke i procente.Igrati u PSG i dva Bundesligasa je ipak malo vise od prosjeka ili mozda nije :roll: .
I 100 puta ti se ponavlja da napravis razliku izmedju igre u repci i u klubovimaA ti opet u jednosmjernu ali u pogresnom pravcu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 15 jan 2010, 03:41

harishp je napisao/la:Mani se tog tvog ''ne lupaj'' ili preispitivanja. :roll:
Prosjecan igrac ne kosta 8 miliona ili vise.
Mnogi igraci koje bi ti mozda tako nazvao kostaju i manje.
Ti si na pocetku napisao prosjecan u Bosni.
O cemu ti,mislim nejasan si.
Uostalom cjelo vrijeme se pise o tome da li je dobar ili ne.
Pusti ti prosjeke i procente.Igrati u PSG i dva Bundesligasa je ipak malo vise od prosjeka ili mozda nije :roll: .
I 100 puta ti se ponavlja da napravis razliku izmedju igre u repci i u klubovimaA ti opet u jednosmjernu ali u pogresnom pravcu.
Covjece rekao sam igrac koji slovi kao prosjecan u evropskim okvirima za BiH je dobar... Drugo znam ja kako je on dosao u psg i koliko je tamo igrao i koliko golova (ni)je zabio... Trece ti si poceo govoriti o njegovoj silnoj pucackoj efikasnosti u ranijim danima a ja sam tvoje tvrdnje prosto pokusao potkrijepiti cinjenicama a to cini se nije moguce... Hajde mi ti reci kakav je to kalibar ibisevic naspram dzeke i ostaluih odlicnih napadaca

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jan 2010, 03:54

To si mogao u jednu recenicu sastaviti.
Ko je bolji za tebe i bog te veselio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 15 jan 2010, 03:58

mah... neupitno je ko je bolji... Mene samo nervira sto se svi furamo na ibisevica kaoda je ronaldinho..

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 jan 2010, 08:42

Haj zaplaci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jan 2010, 09:47

felipe-s je napisao/la:mah... neupitno je ko je bolji... Mene samo nervira sto se svi furamo na ibisevica kaoda je ronaldinho..
Za mene je bolji od Ronaldinha, i?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 15 jan 2010, 10:09

Virtu4l je napisao/la:
felipe-s je napisao/la:mah... neupitno je ko je bolji... Mene samo nervira sto se svi furamo na ibisevica kaoda je ronaldinho..
Za mene je bolji od Ronaldinha, i?
bravo virtual4..svaka cast..to hocuu......vedo majsore veceras da zacepis usta pojedinim sa ovog foruma....naprijed vedade zmaju nasss
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Hasrett
Kontakt:

Post Postao/la Hasrett » 15 jan 2010, 10:10

Ibi je klasa. to je dokazao dosta puta. njega je povrjeda unistila i dala mu strah, al vjerujte mi da ce Vedo do kraja sezone zabiti jos najmanje 14 golova..
THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 15 jan 2010, 10:12

Hasrett je napisao/la:Ibi je klasa. to je dokazao dosta puta. njega je povrjeda unistila i dala mu strah, al vjerujte mi da ce Vedo do kraja sezone zabiti jos najmanje 14 golova..
apsolutno se slazem s tobom....ocekujte vedada u ovo dijelu sezone...ipak i jeseni sampiona nije tako los bio za njega 6 golova i puno asistencija...ipak odlicno sve u svemu.....hajmo vedooooooooooooo...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 jan 2010, 10:18

Hasrett je napisao/la:Ibi je klasa. to je dokazao dosta puta. njega je povrjeda unistila i dala mu strah, al vjerujte mi da ce Vedo do kraja sezone zabiti jos najmanje 14 golova..
Stvarno ljudi previse ocekujete. Nadam se da ce dat tih 14 golova, ali cisto sumnjam.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 jan 2010, 10:37

miralem444 je napisao/la:
apsolutno se slazem s tobom....ocekujte vedada u ovo dijelu sezone...ipak i jeseni sampiona nije tako los bio za njega 6 golova i puno asistencija...ipak odlicno sve u svemu.....hajmo vedooooooooooooo...

pa ja ocekujem da svi nasi igraci zaigraju puno bolje, jesenas je sve ono oko repke vjerovatno uticalo na njih ali sad su rastereceni. samo neka sibaju...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: No99, riki46, Serha, torbica i 34 gosta.