FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
EDIT moderacija:
Hamo uozbilji se imas PP za takve stvari!
Hamo uozbilji se imas PP za takve stvari!
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Hajd eto Karadza, kao sto sam vec i rekao momak je odradio dobro ono sto je igrao u Sibeniku ostalo ce mo vidjeti na Grbavici.Kinone hajd napisi nesto samo da vidim jesi promjenio avatar 

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nije budi siguranpile87 je napisao/la:Hajd eto Karadza, kao sto sam vec i rekao momak je odradio dobro ono sto je igrao u Sibeniku ostalo ce mo vidjeti na Grbavici.Kinone hajd napisi nesto samo da vidim jesi promjenio avatar

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
gdje je onaj mrtvi kralj da ga pitam jesmol sad u rangu sa man. ....
:D:D:D ae cuj uprava zelje nekorektna pa boli nas k+++ sto ste vi nesto zaj+++ :S LOL

- samir_tm87
- Kontakt:
mogao si i ti vise avatar promjenit!!bogy_tm87 je napisao/la:gdje je onaj mrtvi kralj da ga pitam jesmol sad u rangu sa man. ....:D:D:D ae cuj uprava zelje nekorektna pa boli nas k+++ sto ste vi nesto zaj+++ :S LOL
Zadnja izmjena: SpleeN_TM, dana/u 15 jan 2010, 01:14, ukupno mijenjano 7 puta.
znas sta je Mesić za njega majstorčina,ama nije nam trebao ovaj Karadza nikako ,bolje da se Kerla forsirao a ni Bajic nije los nama treba desni bek ,a on to nije?a ovim postupkom dolaska u Zelju je pokazao kakav je karakter čovjeka iskreno **** prava,cuj sve dog. sa Slobodom i trening danas odradio i dosao u Zelju ?Fujjjjj, a jeste se u Sibeniku naigrao drama 4 tekme ma nema daljemirzza je napisao/la:on i mesic ce biti najbolji stoperski par lige
za koga ti navijas?zorz je napisao/la:znas sta je Mesić za njega majstorčina,ama nije nam trebao ovaj Karadza nikako ,bolje da se Kerla forsirao a ni Bajic nije los nama treba desni bek ,a on to nije?a ovim postupkom dolaska u Zelju je pokazao kakav je karakter čovjeka iskreno **** prava,cuj sve dog. sa Slobodom i trening danas odradio i dosao u Zelju ?Fujjjjj, a jeste se u Sibeniku naigrao drama 4 tekme ma nema daljemirzza je napisao/la:on i mesic ce biti najbolji stoperski par lige
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
za Zelju ,a zasto pitas?19TM87 je napisao/la:za koga ti navijas?zorz je napisao/la:znas sta je Mesić za njega majstorčina,ama nije nam trebao ovaj Karadza nikako ,bolje da se Kerla forsirao a ni Bajic nije los nama treba desni bek ,a on to nije?a ovim postupkom dolaska u Zelju je pokazao kakav je karakter čovjeka iskreno **** prava,cuj sve dog. sa Slobodom i trening danas odradio i dosao u Zelju ?Fujjjjj, a jeste se u Sibeniku naigrao drama 4 tekme ma nema daljemirzza je napisao/la:on i mesic ce biti najbolji stoperski par lige
- Pinki tm`87
- Kontakt:
znas sta je Mesić za njega majstorčina,ama nije nam trebao ovaj Karadza nikako ,bolje da se Kerla forsirao a ni Bajic nije los nama treba desni bek ,a on to nije?a ovim postupkom dolaska u Zelju je pokazao kakav je karakter čovjeka iskreno **** prava,cuj sve dog. sa Slobodom i trening danas odradio i dosao u Zelju ?Fujjjjj, a jeste se u Sibeniku naigrao drama 4 tekme ma nema dalje[/quote]
za Zelju ,a zasto pitas?[/quote]
Zato Jer kritikujes svoj klub a to nikad ne smijes .
Kako god da igra i sta god da radi` moras ga voljeti ..
za Zelju ,a zasto pitas?[/quote]
Zato Jer kritikujes svoj klub a to nikad ne smijes .
Kako god da igra i sta god da radi` moras ga voljeti ..

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !
-
- Kontakt:
evo citam na forumu pitara da se Olimpik i sarajevo spajaju i novi naziv ce im bidi F.K.Torpedo hehehehe
manijak-kosevskob je napisao/la:evo citam na forumu pitara da se Olimpik i sarajevo spajaju i novi naziv ce im bidi F.K.Torpedo hehehehe
aha i ja sam to procito i igrace na grbavici

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
cuj nesmijes kritikovat? Na osnovu cega si to zakljucio...ne kritikuje klub kao klub vec tog igraca i upravu sto ga je dovela....
sto se mene tice, necu nista da pricam jer momka nikad nisam gledao, tako da te vase price sta ce nam on kad nema mjesta u sibeniku ili odlican igrac dao nam je go u mostaru su ono tek da nesto kazete...vidjecemo na treninzima i tekmama jel pravo pojacanje ili je jos jedan "ajd dodji pa neka te ako zatrebas"
sto se mene tice, necu nista da pricam jer momka nikad nisam gledao, tako da te vase price sta ce nam on kad nema mjesta u sibeniku ili odlican igrac dao nam je go u mostaru su ono tek da nesto kazete...vidjecemo na treninzima i tekmama jel pravo pojacanje ili je jos jedan "ajd dodji pa neka te ako zatrebas"
Jeli i ovaj slao CD upravi 

Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
cuj gdje je kralj...u spajzu...da sam na njegovom mjestu polio bih se benzinom i zapalio
garant je karadza odsjekao nokte pa ovaj nije u toku/tijeku dogadjaja

garant je karadza odsjekao nokte pa ovaj nije u toku/tijeku dogadjaja

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- TheManiacs
- Kontakt:
Ovaj momak sto prica protiv Karadze...da li si ti momak gledao Mesica ijednom prije nego je dosao na Grbavicu?Vjerovatno si ljetos i za njega govorio,ma sta ce nam,****** obicna,bolji je Mulalic...e posto vjerovatno to nije tako,suma sumarum,pusti momka neka pokaze svoje (ne)kvalitete,pa tek ces imati argumente za i protiv.
Budi pozdravljen
Budi pozdravljen

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
ili navijas za Slobodu, ili si toliki levat pa pricas ovo...zorz je napisao/la:znas sta je Mesić za njega majstorčina,ama nije nam trebao ovaj Karadza nikako ,bolje da se Kerla forsirao a ni Bajic nije los nama treba desni bek ,a on to nije?a ovim postupkom dolaska u Zelju je pokazao kakav je karakter čovjeka iskreno **** prava,cuj sve dog. sa Slobodom i trening danas odradio i dosao u Zelju ?Fujjjjj, a jeste se u Sibeniku naigrao drama 4 tekme ma nema daljemirzza je napisao/la:on i mesic ce biti najbolji stoperski par lige

BRAVE HEART 1979-2005
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sutra u 9:30 na stadionu Grbavica je prva prozivka igraca i strucnog staba!
J.biga, malo su uranili. Jedino vikendom mogu malo duze spavati ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Podesi budilicu pa ti nece biti ranoStole iz Bora je napisao/la:Sutra u 9:30 na stadionu Grbavica je prva prozivka igraca i strucnog staba!

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 168 gostiju.