FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

reds
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la reds » 14 jan 2010, 19:14

Cescinho4 je napisao/la: Španski reprezentativac napravio je poređenje sa kapitenom Liverpula, Stivenom Džerardom i podržava njegovu odluku što je ostao u klubu u kome je ikona, kada mu je ponuđena mogućnost da se preseli u Čelsi.
Ovo mi se svida :D
FK Pjetlovi

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 jan 2010, 19:25

Doce vrijeme kad cemo pisati o tome,necu sad da se raspravljam.

Danas odrzan trening,nije bilo Alvesa koji je ostao u Sevilli (ne znam sto)

slika
slika
slika
slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 14 jan 2010, 19:37

Cescinho4 je napisao/la:Evo da ne bude spam nidjo :roll:
Fudbaler Arsenala i španski reprezentativac, Sesk Fabregas izjavio je da želi da ostane u redovima londonskog kluba. Uprkos interesovanju Real Madrida i Barselone koji kapitena "tobdžija" žele da vrate nazad u Španiju, Fabregas kaže da želi da i u budućnosti ostane na "Emirejts" stadionu.

- Veoma sam srerćan ovde. I dalje želim da budem deo svega što se dešava sa Arsenalom.Definitivno, mogao sam da napustim klub kada sam imao priliku, pre tri godine, pre dve godine, ili prošle godine. Verujem u ovaj tim i osećam da mogu postići velike stvari. Menadžer Venger veruje u nas više nego bilo ko, a ja osećam da sam deo toga. Učinio je da dobro sagledam stvari i ne želim da se ovde moja epizoda okonča - rekao je Fabregas.

Španski reprezentativac napravio je poređenje sa kapitenom Liverpula, Stivenom Džerardom i podržava njegovu odluku što je ostao u klubu u kome je ikona, kada mu je ponuđena mogućnost da se preseli u Čelsi.
daj link...izvor me interesuje

vajza_fcbm je napisao/la:
MElloo je napisao/la:Kako idu pregovori s mladim Canalesom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
evo javlja mi pep ide extra :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a koji ce nam on kura*...bezveze cemo sjebati Thiaga...koliko znam on je klasicna desetka...kod nas ne bi imao mjesta, odnosno morala bi se taktika prilagodjavati njemu, tako da ne vidim razlog zbog kog bi doso...a i sigurno nece doci, nit se Barca interesuje za njega...
a iako dodje onda se mora taktika mjenjati..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 jan 2010, 19:41

Imamo mi svojih talenata.Prije svih Thiago i Jonathan.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 14 jan 2010, 19:58

gde bi fabregas igrao kad bih dosao
u sredini igraju xavi i inijesta,a moramo i imati nekog poput busqveca ili yaya toura koji ce da krade lopte,jedino moze da iniesta ode na poziciju henrya a na poziciju inieste fabregas,al vec smo videli da se iniesta mnogo bolje znalazi u sredini nego po strani
FABREGAS JE NASLEDNIK XAVIA,i doci ce tek za 2 godine kad xavi omatori i ne bude vise u svojoj prepoznatljivoj formi
MVP - Messi-Villa-Pedro

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 jan 2010, 20:01

losmi je napisao/la:gde bi fabregas igrao kad bih dosao
u sredini igraju xavi i inijesta,a moramo i imati nekog poput busqveca ili yaya toura koji ce da krade lopte,jedino moze da iniesta ode na poziciju henrya a na poziciju inieste fabregas,al vec smo videli da se iniesta mnogo bolje znalazi u sredini nego po strani
FABREGAS JE NASLEDNIK XAVIA,i doci ce tek za 2 godine kad xavi omatori i ne bude vise u svojoj prepoznatljivoj formi

Napokon neko ko razmislja kao ja u slucaju Fabregasa :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 14 jan 2010, 20:47

oh previse je 2 godine... bolje receno, previse je to vremena dato perezu za pokusaj dovodjenja fabregasa.. covjek je pokazao da je u nogometnim transferima sve moguce, nemojte se cuditi ako jednog dana messi ibrahimovic zaigra za real :mrgreen:

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 14 jan 2010, 20:50

Casillas je napisao/la:
oh previse je 2 godine... bolje receno, previse je to vremena dato perezu za pokusaj dovodjenja fabregasa.. covjek je pokazao da je u nogometnim transferima sve moguce, nemojte se cuditi ako jednog dana messi ibrahimovic zaigra za real :mrgreen:
ko sto ce i raul za barcu :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 14 jan 2010, 20:54

-Barcelona- je napisao/la:
Casillas je napisao/la:
ko sto ce i raul za barcu :mrgreen:
pa mozda, ko zna :mrgreen:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 14 jan 2010, 21:12

Fabregas je previse potreban Barci da bi doso za dvije sezone...
Xavi nece omatoriti za dvije godine, samo ce izgubiti na snazi, odnosno na brzini...a igracu kakav je Xavi brzina i ne znaci previse, odnosno nista mu ne znaci, tako da ce on vjerovatno biti prvotimac minimalno do 33-34 pa mozda i do 35 godine zivota...
Iniesta se snalazi odlicno na poziciji krila, samo stose osjeti nedostatak jednog dobrog tehnicara u sreini..
Henry je vec omatorio, na njegovoj poziciji brzina je jedan od neophodnih atributa koje igrac mora posjedovati, ne i najnuzniji...a Henry bi vrlo lako mogo na ljeto da leti iz tima...ne bih volio, al sve je moguce...
Pedro postaje sve bolji i bolji igrac i vjerovatno ce se vrlo brzo ustaliti u prvoj postavi...
sa ovim mi imamo 5 prvoklasih ofanzivnih igraca, bilo da su to veznjaci, krila ili napadac...
e zar vi mislite da je samo 5 igraca dovoljno da se iznese citava sezona...to je nemoguce...tu je jos i Keita, plus par dobrih mladih igraca, koji bi tek za 2-3 godine mogli dobiti pravu sansu...
dalje neko od ovih 5 igraca ce se morati odmoriti ponekad...
a mi bi sljedece sezone u rotaciji prema ovom stanju trebali imati samo tri igraca...Keita, Henry i Bojan + Jeffren
mi u prosjeku igramo 60 utakmica po sezoni...nemoguce je izdrzati sa 8 igraca...nije moguce cak ni na menadzeru, a kamoli u realnom svijetu...
e tu dolazi Fabregas...
on ne bi nista manje igro od svih ovih ostalih, sem Inieste koji bi mogo igrati na dvije pozicije...
znaci on je po meni previse potreban sljedece sezone, da bi doso za 2 godine...
a Yayu i Busquetsa sam izostavio iz ovog dijela zato sto niko od gore navedenih ne moze igrati njihovu poziciju. Oni su veze odbrana nego napad....

e samo nek mi neko objasni zasto ne treba Cesca dovesti odma...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 14 jan 2010, 21:28

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Fabregas je previse potreban Barci da bi doso za dvije sezone...
Xavi nece omatoriti za dvije godine, samo ce izgubiti na snazi, odnosno na brzini...a igracu kakav je Xavi brzina i ne znaci previse, odnosno nista mu ne znaci, tako da ce on vjerovatno biti prvotimac minimalno do 33-34 pa mozda i do 35 godine zivota...
Iniesta se snalazi odlicno na poziciji krila, samo stose osjeti nedostatak jednog dobrog tehnicara u sreini..
Henry je vec omatorio, na njegovoj poziciji brzina je jedan od neophodnih atributa koje igrac mora posjedovati, ne i najnuzniji...a Henry bi vrlo lako mogo na ljeto da leti iz tima...ne bih volio, al sve je moguce...
Pedro postaje sve bolji i bolji igrac i vjerovatno ce se vrlo brzo ustaliti u prvoj postavi...
sa ovim mi imamo 5 prvoklasih ofanzivnih igraca, bilo da su to veznjaci, krila ili napadac...
e zar vi mislite da je samo 5 igraca dovoljno da se iznese citava sezona...to je nemoguce...tu je jos i Keita, plus par dobrih mladih igraca, koji bi tek za 2-3 godine mogli dobiti pravu sansu...
dalje neko od ovih 5 igraca ce se morati odmoriti ponekad...
a mi bi sljedece sezone u rotaciji prema ovom stanju trebali imati samo tri igraca...Keita, Henry i Bojan + Jeffren
mi u prosjeku igramo 60 utakmica po sezoni...nemoguce je izdrzati sa 8 igraca...nije moguce cak ni na menadzeru, a kamoli u realnom svijetu...
e tu dolazi Fabregas...
on ne bi nista manje igro od svih ovih ostalih, sem Inieste koji bi mogo igrati na dvije pozicije...
znaci on je po meni previse potreban sljedece sezone, da bi doso za 2 godine...
a Yayu i Busquetsa sam izostavio iz ovog dijela zato sto niko od gore navedenih ne moze igrati njihovu poziciju. Oni su veze odbrana nego napad....

potpisujem :!:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 14 jan 2010, 22:25

Zanima me jel nekad neko od vas gledao uzivo barcu
ZELJO DO GROBA:Kak0 te ne mrzi da tolko pises!
MVP - Messi-Villa-Pedro

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 14 jan 2010, 22:31

losmi je napisao/la:Zanima me jel nekad neko od vas gledao uzivo barcu
ma kad ide iz glave sekunda vremena...cas posla.. :D

a ovo prvo pitanje...ja nisam nikad gledo zivo...a nadam se da cu nekad gledati...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 14 jan 2010, 22:39

cestitke barci na ubjedljivoj pobjedi nad sienom 85-70 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 14 jan 2010, 22:46

losmi je napisao/la:Zanima me jel nekad neko od vas gledao uzivo barcu
pa 99,99% foruma nije gledalo uživo barcu, real, man utd, liverpool, itd
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 14 jan 2010, 23:01

CRNI_SA je napisao/la:cestitke barci na ubjedljivoj pobjedi nad sienom 85-70 8-)
baš ih nabiše...vjerovatno uz Božiju pomoć novi prvaci Eurolige. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 14 jan 2010, 23:04

Sajoni je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:cestitke barci na ubjedljivoj pobjedi nad sienom 85-70 8-)
baš ih nabiše...vjerovatno uz Božiju pomoć novi prvaci Eurolige. ;)
ma nije vjerovatno, nego sigurno...
protiv bilo koga da igraju minimalno 15-20 razlike...reala su isto rasturili 25-30 razlike prije mozda mjesec dana...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

defacto
Kontakt:

Post Postao/la defacto » 15 jan 2010, 00:31

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
losmi je napisao/la:

Pa nece covjek da dodjde bolan, a ne bi ga Wenger sad pustio a vjerovatno ni kasnije, snadjite se bez njega.
Sretno.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 15 jan 2010, 11:54

ne treba fabregas barci sada ;) ali sam ce fabregas traziti da ode iz arsenala kada vidi da u njemu se nece naosvajati trofeja 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 15 jan 2010, 12:30

znači realu, barci i ostalim ostaje samo san da će dovesti fabregasa
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.