Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Emir_ZENICA
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Emir_ZENICA » 12 jan 2010, 16:09

steve-o je napisao/la: sta ces nema vise cragnotti-a da ulaze ;)
Moralo je nekad doci i to vrijeme...koje duze traje jbg :D
Jos da smo pobjedili Udineze ...uh gdje bi nam bio kraj :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 12 jan 2010, 16:10

Emir_ZENICA je napisao/la:
steve-o je napisao/la: sta ces nema vise cragnotti-a da ulaze ;)
Moralo je nekad doci i to vrijeme...koje duze traje jbg :D
Jos da smo pobjedili Udineze ...uh gdje bi nam bio kraj :mrgreen: :mrgreen:
gledam malo rezultate lazia u zadnje vrijeme i nisu tako losi, ovaj floccari je pravi as za vas ;)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 12 jan 2010, 16:17

steve-o je napisao/la: gledam malo rezultate lazia u zadnje vrijeme i nisu tako losi, ovaj floccari je pravi as za vas ;)
Ma dobar je...za razliku od ostalih odlican ....On,Zarate i Rocch ubitacni ...samo treba proraditi :mrgreen:
Lazio je 15-i :evil: ali u dvije utakmice nema poraza ;)
A C A B !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jan 2010, 16:18

Genoa odlucila da se malo pojaca,kako sam cuo Dainelli iz Fiorentine ce im preci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 12 jan 2010, 20:55

Dainelli presao, zvanicno je.
Support Velez, It's logical! ★

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 jan 2010, 17:37

Ne možemo zabiti drugi gol Novari, Leonardo ubacio komplet drugu postavu!

Storari; Bonera, Kaladze, Favalli, De Vito; Flamini, Ambrosini, Jankulovski; Di Gennaro; Inzaghi, Huntelaar.

Inzaghi zabio za vodstvo, onaj ćelo izjednačio dobrim golom za Novaru, a Pipo opet evo zabi i poništen zbog ZALEĐA :mrgreen:

UH KAKAV GOL, EVO GA!!!!!!!! FLAMINI!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jan 2010, 23:32

Adem Ljajic potpisao za Fiorentinu.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 jan 2010, 00:18

noćas završila osmina finala kupa, uglavnom bez većih iznenađenja, parovi četvrtfinala su:
Fiorentina - Lazio
Inter - Juventus
Milan - Udinese
Roma - Catania
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 15 jan 2010, 00:23

tony-mortale je napisao/la:noćas završila osmina finala kupa, uglavnom bez većih iznenađenja, parovi četvrtfinala su:
Fiorentina - Lazio
Inter - Juventus
Milan - Udinese
Roma - Catania
dobri parovi, dosta jakih timova!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 jan 2010, 00:27

ma juve-inter ubjedljivo najjači par, ali romi je kup dosta važan jer treba im deseta titula za neku srebrnu zvijezdu koju navodno još niko nema u italiji, tako pričaju na tal.forumu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jan 2010, 00:50

Deskowsky je napisao/la:
Devil je napisao/la:Adem Ljajic potpisao za Fiorentinu.
Imas li kakav link za info?
Evo tek sam sada vidio tvoj post
http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=s ... z2=1&sec=2
Ovo je sa zvanicnog sajta Partizana posto znam da ne verujete novinama.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 jan 2010, 01:16

tony-mortale je napisao/la:ma juve-inter ubjedljivo najjači par, ali romi je kup dosta važan jer treba im deseta titula za neku srebrnu zvijezdu koju navodno još niko nema u italiji, tako pričaju na tal.forumu
juve i roma imaju po 9 kupova...a kao sto znamo za svaku desteu titulu se dobiva zlatna zvijezdica a za kup srebrena....tako da ce juventus kad osvoji iduci kup i titulu imati cak 4 zvijezdice ;) ...nadam se uskoro abd
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 15 jan 2010, 07:29

ma dobro, to je vise stvar navijaca koji hoce tu srebrenu zvijezdu na dresu dok bi ranieri sigurno 'zrtvovao' kup za bolji plasman u ligi (tj prva 4 mjesta), tako da ne gajim previse nade al' sve je opet moguce jer imamo koliko toliko lagan raspored do (eventualnog) finala . . . s cataniom igramo kod kuce i onda cekamo pobjednika milan - udinese (ko god da prodje mozemo igrat s njima i sto je najbitnije mozemo proc dalje) . . . dotako bi se samo utakmice sa triestinom jer vidio sam po raznim portalima kako je triestina zamalo izazvala 'cup shock over roma' :roll: tzv novinari kao da ne gledaju utakmice i ne paze sta pishu, triestina je imala jedan jedini sut po golu i to iz (blago receno sumnjivo dosudjenog) penala, od 4 minute roma je napadala i redala prilike tako da mogu zahvalit samo golmanu agazziju za ovakav rezultat . . . da dodam da je transfer baptiste u inter sve aktuelniji i iduce sedmice bi se trebao finalizirati (burdissov ugovor + 5 miliona), menez nakon utakmice s cagliarijem i 'svadje' s ranierijem ipak ostaje u rimu barem do ljeta a kasnije cemo vidjet, decko je ipak pubertetlija pa je za ocekivat promjene raspolozenja svaku utakmicu tako da ne treba se zamarat nekim njegovim izjavama
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 15 jan 2010, 09:16

sarajlija89 je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:ma juve-inter ubjedljivo najjači par, ali romi je kup dosta važan jer treba im deseta titula za neku srebrnu zvijezdu koju navodno još niko nema u italiji, tako pričaju na tal.forumu
juve i roma imaju po 9 kupova...a kao sto znamo za svaku desteu titulu se dobiva zlatna zvijezdica a za kup srebrena....tako da ce juventus kad osvoji iduci kup i titulu imati cak 4 zvijezdice ;) ...nadam se uskoro abd
Za trecu zlatnu zvijezdu, koliko sam ja upucen, ce im trebati jos 3 titule, jer su im dvije oduzete, pa se sluzbeno racuna 27 titula prvaka Italije.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 jan 2010, 14:15

ma ima juve većih problema nego da o kupu razmišlja, bolje im je da sad s djecom igraju s interom i lagano se posvete seriji a, da nebi igrali ligu uefa dogodine, jer od polufinala su po 2 utakmice, sa ovoliko ozljeđenih igrati kup sa najboljim igračima je po mene glupo

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 15 jan 2010, 15:56

uostalom kup u italiji nema neku važnost, to je rezervisano za drugorazredne ekipe.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 jan 2010, 15:57

jose je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:
Za trecu zlatnu zvijezdu, koliko sam ja upucen, ce im trebati jos 3 titule, jer su im dvije oduzete, pa se sluzbeno racuna 27 titula prvaka Italije.
e pa to vi racunate...isto ko sto ja i svi juventini ne priznajemo ni jednu osvojenu titulu interu...za nas je 29...ne moze nama niko uzet ono sto smo na terenu osvojili...mi smo te titule proslavili a vama su dodjeljene za zelenim stolom tako da je vrlo jasno ko vise te titule osjeca "svojim"....tako da je glupo pricati o nekom oduzimanju kad svi zanmo da je 29 titula na terenu naspram 13 interovih.....i ove neke u kini osvojene odnosno poklonjene

bez obzira na taj ko sto ti rece zvanican stav talijanskog ili interovog saveza po kojem imamo 27 titula....vrlo jasno je receno talijanskom savezu da ce klub u slucaju narednog osvajanja titule staviti i trecu zvijezdicu..jer mi racunamo 29.

A kup...ipak smo mi juventus...nas samo trofeji zanimaju tako da idemo i po kup bez obzira na sve nedace i pehove koje nas prate....

FORZA GRANDE JUVE

SONO SEMPRE 29
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 15 jan 2010, 16:00

dobro onda je i milan osvojio 8 ligi prvaka jer su izgubili jedno finale od marseilla a poslije su neki igrači francuskog kluba priznali da su uzimali doping. još samo jedna i stigli smo reala :lol:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 jan 2010, 16:06

_forzamilan_ je napisao/la:dobro onda je i milan osvojio 8 ligi prvaka jer su izgubili jedno finale od marseilla a poslije su neki igrači francuskog kluba priznali da su uzimali doping. još samo jedna i stigli smo reala :lol:
ma da....nemoj zaboravit i finale protiv leedsa kada je taj isti milan uz drasticnu pomoc sudija postao prvak evrope...ipak je 7 :lol: ;) .....a bar sam od vas milanista ocekivo da nas "branite" jer ove godine ce vas inter prestici po titulama...al vas stvar..ako vi priznajete da imaju 17....a mogu reci vec i 18..izvjesno je da ce bit prvi..znaci sad ste ipak 3. po titulama..pa smo vi nastavite priznavat te titule..daleko cete stic :lol:

P.s. Nevazno po titulama....ipak je najveci drrby u italiji JUVE - inter....mislim realno..oduvijek je tako...svaka cast milanu ali najveci derby je juve i inter...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 jan 2010, 16:17

ovo je pomoć sudija

al pretpostavljam da vi ipak tu titulu računate, a druga je na penale

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.