jok ba laze Dinovincenttan je napisao/la:hvala i doviđenja!bacelonafan je napisao/la:Mi smo u završnoj fazi pregovora oko kupovine zemljišta na području opštine Ilidža. Nadam se da će se sve okončati na obostrano zadovoljstvo i da će djeca koja budu trenirala u našem klubu imati apsolutno sve uslove za nogometni napredak", zaključio je Kusturica.
Sta ono rece PL BIH covjek zvani "provjerena informacija" da je Tan dao 300 milja i da nikakva akademija nije u pitanju,da Dino laze
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bacelonafan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joooojjjj pa ko bi rekao da ce ovo ovako da krene, ccc a ja sam stvarno vjerovao da PL BIH ima pouzdane informacije.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa miša mu njegovog. Kome je sada do prepucavanja. Pjesma za pjesmom.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Lijepa vijest, čestitam i nadam se da ćete imati velike koristi od Tana
ovo će biti veliki plus i za bh fudbal.
Još jednom čestitam i sretno
Još jednom čestitam i sretno
- PehariSuTu
- Kontakt:
Ee levati(jbg izlevaćeni ste pa zato ovakav izraz)niste ni svijesni koja ćete vi slasna podyebavanja morati da trpite u dogledno vrijeme.Dovoljno je samo reći da ćete postati prvi klub iz BiH koji nije uspio da osvoji titulu,iako je "imao" vlasnika
(čuj vlasnik) milijardera
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
Ide zimski prelazni rok što znači da ćemo uskoro vidjeti koliko je Tan govorio istinu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- PehariSuTu
- Kontakt:
Odlično rečeno svaka čast,tu će vam sve biti jasnijeSaurman je napisao/la:Ide zimski prelazni rok što znači da ćemo uskoro vidjeti koliko je Tan govorio istinu.
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
Laze sve Tan ubleha doso da pokrade ovo malo sirotinje.PehariSuTu je napisao/la:Odlično rečeno svaka čast,tu će vam sve biti jasnijeSaurman je napisao/la:Ide zimski prelazni rok što znači da ćemo uskoro vidjeti koliko je Tan govorio istinu.kad se budu dovodila pojačanja tipa Arsenijević,ili u vrh glave Berberović da završi karijeru
Napokon konkretan korak naprijed nakon 12 godina. Ma kakav korak, koračina! Nek nam je sa srećom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sta Tan moze ukrasti?
Kakvo god da je Tan rijesenje, bolje je od ovog sadasnjeg.
Neka sanira dugove za pocetak, mi smo na konju.
Ne treba ocekivati da ce se on razbacivati novcem za pojacanja.
Primarni cilj je zasigurno akademija i proizvodnja igraca.
Neku vecu korist FK Sarajevo od svega ovoga bi trebalo imati tek za 5,6 godina.
Sadasnja korist je stabilizacija i rijesavanje elementarnih finansiskih problema.
Kakvo god da je Tan rijesenje, bolje je od ovog sadasnjeg.
Neka sanira dugove za pocetak, mi smo na konju.
Ne treba ocekivati da ce se on razbacivati novcem za pojacanja.
Primarni cilj je zasigurno akademija i proizvodnja igraca.
Neku vecu korist FK Sarajevo od svega ovoga bi trebalo imati tek za 5,6 godina.
Sadasnja korist je stabilizacija i rijesavanje elementarnih finansiskih problema.
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... clubs.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Cardiff City vlasnik Vincent Tan slaže da kupi FK Sarajevo i uspostavljanje saradnje dogovor između klubova
Kontroverzni Malezijski - rođen Cardiff City vlasnik kreće u znamenitosti o saradnji ugovor sa FK Sarajevo .
Vincent Tan , kontroverzni Cardiff City vlasnik , je otkrio da će velika ulaganja u bosanskom fudbalu , nakon dogovora da kupi FK Sarajevo i Institut sporazuma o saradnji između dva kluba .
Tan je bio u razgovorima , jer je ranije u ljeto sa Sarajevom , koji su sada zvanični partneri Premier League klub .
Za razliku od Cardiff , Tan , nedavno je u vatrenoj liniji od pristalica za njegov pokušaj da svrgnu popularne Manager Malky Mackay , je zagarantovano da ne menja značku bosanskog kluba i boje .
" Želimo dati igračima Sarajeva priliku da igraju u Cardiff City iu Premier League , " malezijskog rođen Tan je , kako navodi Dnevni avaz , a sarajevski dnevni list .
" Mi također želimo izgraditi Football Academy koji će privući najtalentovanijih igrača iz cijele Bosne i Hercegovine . Mi ćemo im ponuditi odlične uvjete za trening i da će im omogućiti da igraju u jednoj od najboljih liga na svijetu .
Google prevodilac.
Cardiff City vlasnik Vincent Tan slaže da kupi FK Sarajevo i uspostavljanje saradnje dogovor između klubova
Kontroverzni Malezijski - rođen Cardiff City vlasnik kreće u znamenitosti o saradnji ugovor sa FK Sarajevo .
Vincent Tan , kontroverzni Cardiff City vlasnik , je otkrio da će velika ulaganja u bosanskom fudbalu , nakon dogovora da kupi FK Sarajevo i Institut sporazuma o saradnji između dva kluba .
Tan je bio u razgovorima , jer je ranije u ljeto sa Sarajevom , koji su sada zvanični partneri Premier League klub .
Za razliku od Cardiff , Tan , nedavno je u vatrenoj liniji od pristalica za njegov pokušaj da svrgnu popularne Manager Malky Mackay , je zagarantovano da ne menja značku bosanskog kluba i boje .
" Želimo dati igračima Sarajeva priliku da igraju u Cardiff City iu Premier League , " malezijskog rođen Tan je , kako navodi Dnevni avaz , a sarajevski dnevni list .
" Mi također želimo izgraditi Football Academy koji će privući najtalentovanijih igrača iz cijele Bosne i Hercegovine . Mi ćemo im ponuditi odlične uvjete za trening i da će im omogućiti da igraju u jednoj od najboljih liga na svijetu .
Google prevodilac.
24.10.1946 Rođena ljubav FK Sarajevo
24.12.2013 Izgrađeni temelji za evropsko FK Sarajevo
Još svi navijači FK Sarajeva nisu svijesni vrijednosti ovoga projekta. Buduće generacije kojima ćemo klub ostaviti u amanet biti će nam vječno zahvalne.

24.12.2013 Izgrađeni temelji za evropsko FK Sarajevo
Još svi navijači FK Sarajeva nisu svijesni vrijednosti ovoga projekta. Buduće generacije kojima ćemo klub ostaviti u amanet biti će nam vječno zahvalne.
SRETAN BROJ - 1725
There is nothing in Uefa's rule book to prevent owners having a stakeholding in more than one club, providing they do not meet in European competition.amypitar je napisao/la:http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... clubs.html
I neće, oni nek se bore za EL
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
lucif3R666
- Kontakt:
Jos da otkupi stadion kosevo , pa da se uredi ovako ostaje sve sivilo 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ovo je sve laz, glupi pitari kako niste svjesni da vas neko vara, sve su nam ovo izmislili

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Gdje je onaj "upuceni" @ PL BIH. 
Prevedeno, Dino je fening i lažov, Ibraković je seljak i propali pisac i odveo je Slobodu u propast, Hujić uopšte ne zna koju funkciju obavlja, Tan će vas ugasiti i promjeniti vam sve za šta vas istorija veže, bordo prijatelji će vam dohakati, od.ebite ih sve poslušajte svoje komšije i mi smo vam jedini i pravi prijatelji koji vam ne misle zlo i koji će navijati za vas kada budete igrali protiv Čelika i ostalih.Sarajlijc@ je napisao/la:Ovo je sve laz, glupi pitari kako niste svjesni da vas neko vara, sve su nam ovo izmislili![]()
![]()
Hvala vam za sve, ali vaša pomoć nam ne treba.
SRETAN BROJ - 1725
Tesko je biti sirotinja, zeljno je to svega a buducnost gora od sadasnjosti 
Bgm ne dizite se vi visoko, da ne tresnete a jos je ovaj zrak zagađen pa da se ne ugusite gore. Sve se bojim da Dino Fening opet ne na kraju sezone ne pocne "mi smo najbolji klub u drzavi, ali svi rade protiv nas" ovo svi citaj ( Zeljo*, dva Osima, savez, sudije, ostalli klubovi ...itd.)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Doslo vrijeme da igraci mole da ih se dovede,Ibrak ima opcije na eci peci pec tebe necu ,za tebe cu razmisliti, tebi se javim,golemo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".