Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Spradate se sa adebajorom a ja sam ga pomenuo jer mi je simpatican igrac nista vise. Ako cemo realno ismijavat adebajora koji nije na nivou vec 2 3 god ali i on je zabio 25 golova u EPL kad je dzeko harao u BL i sta sad ? Dzeko od famoznog dolaska u city je imao par strasnih partija gdje je pokazao sta moze. Nikad ali nikad nije bio standardan , uvezao bi 2 tekme max 3 onda klupa. Sjecamo se svi kad je ulazio po 2 minute pred sami kraj... Ove godine igra jos manje dao je 3 gola u EPL i to je vama forma ? Meni boga mi nije i nije nikakvo pljuvanje. I slijepac vidi koja je on klasa grke je otreso kako je htio a i tad nije bio u nekoj formi... Samo jednu stvar ne mogu da shvatim, svako ko se smatra klasom nakon klupiranja trazi transfer. Eno Di Maria ugrozeno mu mjesto odma covjek sebi trazi klub gdje ce igat... Llorente jedva trenira god dana dodje u juventus igra dobro , ma milion primjera gdje ljudi odluce da im je dosta i da zele da igraju. Ja se nadam da ce se dzeko odlucit za nesto tako, od vitalnog znacaja nam je njegova forma za brazil ne sumnjam da on moze svakog otrest i kad ne dadne gol 3 mj ali jednostavno mi je draze radi njega da bude u formi i da igra. Def moj zadnji post ovde jer ovde ne moze napisat nista normalno , adebajor nam je kloc dok je sjecam se dobro vucinic bio igracina za dzeku bla bla ako ga kritikujes ne valjas onda dodju ovi govore kako je to sto **** amru para mu u glavu udarila sve u svemu tema za batalit... P.S. nemojte mi se nadovezivat sa komentarima llorente je protjeran bio radi transfera , il nece di maria nigdje , il adebajor kloc fkt me ne zanima 

“Džeko je sjajan napadač, koji redovno postiže golove i svojom kretnjom na terenu stvara prostor saigračima za prilike. Mislim da je Manchester City vjerovatno jedina ekipa na svijetu gdje bi ovaj igrač bio treća ili četvrta opcija u napadu”, smatra Lineker.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma sta Lineker zna, bolje znaju zgembo, vikk i kompanija 

evo ruka ako ja ne mislim isto kao i on. evo probajte naći ijednu negativnu kritiku sa moje strane nakon posljednje utakmice. uostalom, šta vam se ja imam pravdat.
Mozda nema nakon posljednje, al tamo od vremena Slovacke, Argentine, pa onda protiv Bayerna u LP
Ima viKK, nemoj grijesit duse.
Ima viKK, nemoj grijesit duse.
naravno da ima kritika za to vrijeme, jer tada je zasluživao iste. druga stvar je što su neki članovi pljuvali i bukvalno ga vrijeđali. dok ja ni u jednom trenutku nisam osporavao njegov kvalitet i stojim iza svega što sam rekao.
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
- Romanista10
- Kontakt:
Ma samo da ga on dadne Liverpulu i bice sve u dure, vidit cete.
zabija 100%Romanista10 je napisao/la:Ma samo da ga on dadne Liverpulu i bice sve u dure, vidit cete.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
igra 10%Kaunas je napisao/la:zabija 100%Romanista10 je napisao/la:Ma samo da ga on dadne Liverpulu i bice sve u dure, vidit cete.
Kazu Dzeko bi Giroudu grijao klupu.

Bi ali onu u parku.soxx je napisao/la:Kazu Dzeko bi Giroudu grijao klupu.![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Džeko nikad nece moci pored Škrtela to uradit, uvijek ga covjek strpa u mali djepRomanista10 je napisao/la:Ma samo da ga on dadne Liverpulu i bice sve u dure, vidit cete.
ZgemboAdislic je napisao/la:igra 10%Kaunas je napisao/la:zabija 100%Romanista10 je napisao/la:Ma samo da ga on dadne Liverpulu i bice sve u dure, vidit cete.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Romanista10
- Kontakt:
oOooooOO Manciniii oOoooOO

Koji je ovaj Mancini strateg bio. Vrati se Roberto, sve ti je oprosteno 

- Romanista10
- Kontakt:
Mancini is convinced he has the best player for the club’s long-term future.Mozambik je napisao/la:Koji je ovaj Mancini strateg bio. Vrati se Roberto, sve ti je oprosteno
“Dzeko was always our target,” he said. “We wanted him in the summer. Now we’ve got him.
“I’m very happy with the choice I made because he is one of the best strikers in Europe now.
“He can play in any system. And he can score goals with his left foot, right foot and his head as well as make goals. For City he will be a very important player in the future.
“He needs more work on the training ground because before his debut against Wolves last Saturday he hadn’t played for a month. But he has settled in well and he will improve.

http://www.goal.com/en-gb/news/2892/tra ... manchester
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 24 dec 2013, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
ajde Edine u Inter, ima da procvjetas 

15.10.2013.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
ahahahhahahaha
sad kuknjava za Mancinijem
da nas nema trebalo bi nas izmisliti....
sad kuknjava za Mancinijem

da nas nema trebalo bi nas izmisliti....
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Mancini je bio veliki gospodin, neshvaceni strucnjak rotacije
Znas kako kazu: Nisi svjestan sta imas, dok to ne izgubis

Znas kako kazu: Nisi svjestan sta imas, dok to ne izgubis

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.