Pokvarit ce nas pareJosipBukal je napisao/la:Svaki put kad hoču da se nasmijem odem na vašu temu, ko ono kad vam je Šoljanin pjevao na derbiju sarjevo ljubavi moja. Apsurd do apsurda, carevi ste, majke mi a onaj če vam papak iz malezije dohakat,

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pokvarit ce nas pareJosipBukal je napisao/la:Svaki put kad hoču da se nasmijem odem na vašu temu, ko ono kad vam je Šoljanin pjevao na derbiju sarjevo ljubavi moja. Apsurd do apsurda, carevi ste, majke mi a onaj če vam papak iz malezije dohakat,

Dino Selimović je napisao/la: feeling blessed
Bogu hvala, danas ćemo pričati o nečem drugom @FK_Sarajevo

Valjda im se njihovi igraci prestanu nuditi da predju kod nas! Nek sad pricaju o nasim dresovima,grbovima,i ostalim glupostima,uprava samo radi svoj posao i cuti,dok oni imaju provjerene "informacije" o svemu a pogode 1 posto
 Valjda im se njihovi igraci prestanu nuditi da predju kod nas! Nek sad pricaju o nasim dresovima,grbovima,i ostalim glupostima,uprava samo radi svoj posao i cuti,dok oni imaju provjerene "informacije" o svemu a pogode 1 posto kakvi ste vi samo lazovi
 kakvi ste vi samo lazovi
 ) a zaboravise da je Dino i uprava mjesecima se mucili da promjene statut svaka cast upravi i svima koji su radili na ovome od danas se sve mijenja i to drasticno,nemojte da se zacudite i ako se neki stadion pocne praviti
 ) a zaboravise da je Dino i uprava mjesecima se mucili da promjene statut svaka cast upravi i svima koji su radili na ovome od danas se sve mijenja i to drasticno,nemojte da se zacudite i ako se neki stadion pocne praviti 

pa jesil procitao,dugovi ce bit vraceni,odblokirani racuni nakon dugo godina bolje od toga nije moglo svaka cast Dini i ekipi na ovome,posebno u ovim teskim vremenimakanarinac je napisao/la:sace kone smao da ustanu da navale
a mi cekamo da se taj sporazum obistini pa da vidimo sta ce novo donijet u klub ja mislim d anmoze gore heheh kako god neka ulozi svaki mjesec svoj topli obrok u klub i eto nas na vrhu hehe...a cemo vidimo kakvo on ima razmisljanje ima dali ima namjere da ide sa nama u evropu ili ima namjere da mu mnozimo kao talente...
 Sa ovim ocekujem da ce i nasi morati dobro da se trgnu !
 Sa ovim ocekujem da ce i nasi morati dobro da se trgnu !aha to je sjajna vijest e sad cekamo sledece korake ocel biti pojacanja za pocetak pa cemo onda korak po korakbacelonafan je napisao/la:pa jesil procitao,dugovi ce bit vraceni,odblokirani racuni nakon dugo godina bolje od toga nije moglo svaka cast Dini i ekipi na ovome,posebno u ovim teskim vremenimakanarinac je napisao/la:sace kone smao da ustanu da navale
a mi cekamo da se taj sporazum obistini pa da vidimo sta ce novo donijet u klub ja mislim d anmoze gore heheh kako god neka ulozi svaki mjesec svoj topli obrok u klub i eto nas na vrhu hehe...a cemo vidimo kakvo on ima razmisljanje ima dali ima namjere da ide sa nama u evropu ili ima namjere da mu mnozimo kao talente...
hvala uvijek je bilo normalnih komsija,za razliku od ovih sto su nam unistavali temu danima,provocirali,ismijavali napore nase uprave da izmjene statut i da nadju nekog ko ce uloziti valjda sad idu bolji danilikusa je napisao/la:Čestitke na dobrom poslu vaseg klubaSa ovim ocekujem da ce i nasi morati dobro da se trgnu !
Jos jednom svaka cast ,ovo ce samo dobro donijeti vama,a Bogami i nama jer neko je morao pokrenuti da se nesto mjenja
Ne znam kako neko moze sam sebe lagati da je ovo lošebacelonafan je napisao/la:hvala uvijek je bilo normalnih komsija,za razliku od ovih sto su nam unistavali temu danima,provocirali,ismijavali napore nase uprave da izmjene statut i da nadju nekog ko ce uloziti valjda sad idu bolji danilikusa je napisao/la:Čestitke na dobrom poslu vaseg klubaSa ovim ocekujem da ce i nasi morati dobro da se trgnu !
Jos jednom svaka cast ,ovo ce samo dobro donijeti vama,a Bogami i nama jer neko je morao pokrenuti da se nesto mjenja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.