Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
A druze pogledaj ti sada ovo i naravno svi ostali. 15,5 mu je granica i on je dao 15 poena, 7 minuta prije kraja. I pazi sad, ne da nije kosa vise dao, tipa jedno bacanje, nego nije osutao niti je imao ikakve ozbiljnije namjere da osuta na kos. To je sigurno opet neka slucajnost.DrinaJedina je napisao/la:Šariću ubaci JEDAN poen da ti ne bi sestru svi sa foruma yebali !![]()
Edit : Pa idi u tri piČ*ke materine ublehašu !
u maxbetu bio na 14,5 poena i meni je prosao over ali sam pao na marjanovicu,jednostavno ovi igraci se moraju igrati u single ili double, prosle sedmice ja sam jedini pao na teodosicu jer je u mojoj kladionici bio na 9,5 a kod ostalih 10,5. Previse se cesto desava da sve u 1,2 poena i treba razlicite kladionice gledati, vcrs vucevic u maxbetu 11,5 u premieru 13,5masteRofPoker je napisao/la:A druze pogledaj ti sada ovo i naravno svi ostali. 15,5 mu je granica i on je dao 15 poena, 7 minuta prije kraja. I pazi sad, ne da nije kosa vise dao tipa jedno bacanje, nego nije osutao niti je imao ikakve ozbiljnije namjere da osuta na kos. To je sigurno opet neka slucajnost.DrinaJedina je napisao/la:Šariću ubaci JEDAN poen da ti ne bi sestru svi sa foruma yebali !![]()
Edit : Pa idi u tri piČ*ke materine ublehašu !
Puuu.
sutra milja na racunuAdmir_Sa je napisao/la:ev dobijem oko 60KM na marku i pošto ima ponude nba igraca koliko hoceš, odigram 25 listica i na svaki stavim 2KM i 6 igraca, ako jedan prodje dobitak 80KM, et da i to pokušamcenera stavim na vucevic manje, wiliams, irwing i randolph više
baš me zanima šta ce biti kad se probudim i otvorim racun
ove igrace na po dvije marke sam na citu srecu stavljao, uopšte nisam gledao koga stavljam, samo klikao na kvote i kad "naberem šestoricu" kliknem uplati i tako 25x
ma teško, al ak bude milja odma ti petobu stavljam na racun, ak bude 500 onda cvaju, nema veze što taj tvoj klub smislit ne moguContentissimo je napisao/la:sutra milja na racunuAdmir_Sa je napisao/la:ev dobijem oko 60KM na marku i pošto ima ponude nba igraca koliko hoceš, odigram 25 listica i na svaki stavim 2KM i 6 igraca, ako jedan prodje dobitak 80KM, et da i to pokušamcenera stavim na vucevic manje, wiliams, irwing i randolph više
ove igrace na po dvije marke sam na citu srecu stavljao, uopšte nisam gledao koga stavljam, samo klikao na kvote i kad "naberem šestoricu" kliknem uplati i tako 25x
ma bice petak i ako prodju dva, tj 160 ak dobijemHead je napisao/la:daj stavi sta i meni ako bude milja,petak![]()
ne može, da mi broj racuna, ime i prezime i ja mu uplatim u poslovniciPuma je napisao/la:Kako se uopste salje sa racuna na racun u premier-u ? Nisam ni znao da moze to.
Ma ja bih se zakleo da sam negdje vidio da moze, al to mora da je bilo u vezi ovih online kladionica, bwin i slicno.Admir_Sa je napisao/la:ne može, da mi broj racuna, ime i prezime i ja mu uplatim u poslovniciPuma je napisao/la:Kako se uopste salje sa racuna na racun u premier-u ? Nisam ni znao da moze to.
Daj stavi par tiketa da pratim veceras uz nba, pa da nam prodes bar 10 tiketa i da se sjetis ovih sto bunar ne mogu pogoditi, pa kada me nece izvuci ovi na premieru ovaj dnevni jackpot da me bar ti izvuces sa jednom cvajom.Admir_Sa je napisao/la:ev dobijem oko 60KM na marku i pošto ima ponude nba igraca koliko hoceš, odigram 25 listica i na svaki stavim 2KM i 6 igraca, ako jedan prodje dobitak 80KM, et da i to pokušamcenera stavim na vucevic manje, wiliams, irwing i randolph više
tih 25 listica ni ja nisam otvarao, niti znam koga imam, da ne razmišljam bezveze o tome. ovaj od cenera znam i gore sam napisao koga imam, taj cu ujutro ispratiti play by play i ak prodjem, sa užitkom otvoriti racun i nadati se još ponekom dobitnom, pa da se nabere kešamasteRofPoker je napisao/la:Daj stavi par tiketa da pratim veceras uz nba, pa da nam prodes bar 10 tiketa i da se sjetis ovih sto bunar ne mogu pogoditi, pa kada me nece izvuci ovi na premieru ovaj dnevni jackpot da me bar ti izvuces sa jednom cvajom.Admir_Sa je napisao/la:ev dobijem oko 60KM na marku i pošto ima ponude nba igraca koliko hoceš, odigram 25 listica i na svaki stavim 2KM i 6 igraca, ako jedan prodje dobitak 80KM, et da i to pokušamcenera stavim na vucevic manje, wiliams, irwing i randolph više
![]()
Ili ce biti kukanje ofulao na pola tiketa po pola kosa.Believe je napisao/la:Kad čovjek ujutru ustane,a ono 10.000 na računu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.