Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

PlanB
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la PlanB » 23 dec 2013, 22:50

Kako losa utakmica...dvoumio se izmedju x2 (poznacajuci Mourinha) i oba daju gol...optimizam je prevladao i uzeo odg :oops: :oops:
Dobro je imati PlanB !

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 23 dec 2013, 22:53

I ja prepis'o od nekog Marjanovića over :lol:
Allegri je gospodin!

vtdgeca
Kontakt:

Post Postao/la vtdgeca » 23 dec 2013, 23:11

slika
E pa Šariću, serem ti se usta.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 23 dec 2013, 23:16

DrinaJedina je napisao/la:Šariću ubaci JEDAN poen da ti ne bi sestru svi sa foruma yebali ! :shock: :shock:

Edit : Pa idi u tri piČ*ke materine ublehašu ! :evil:
A druze pogledaj ti sada ovo i naravno svi ostali. 15,5 mu je granica i on je dao 15 poena, 7 minuta prije kraja. I pazi sad, ne da nije kosa vise dao, tipa jedno bacanje, nego nije osutao niti je imao ikakve ozbiljnije namjere da osuta na kos. To je sigurno opet neka slucajnost.
Puuu.

slika

slika
Zadnja izmjena: masteRofPoker, dana/u 23 dec 2013, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 23 dec 2013, 23:22

masteRofPoker je napisao/la:
DrinaJedina je napisao/la:Šariću ubaci JEDAN poen da ti ne bi sestru svi sa foruma yebali ! :shock: :shock:

Edit : Pa idi u tri piČ*ke materine ublehašu ! :evil:
A druze pogledaj ti sada ovo i naravno svi ostali. 15,5 mu je granica i on je dao 15 poena, 7 minuta prije kraja. I pazi sad, ne da nije kosa vise dao tipa jedno bacanje, nego nije osutao niti je imao ikakve ozbiljnije namjere da osuta na kos. To je sigurno opet neka slucajnost.
Puuu.
u maxbetu bio na 14,5 poena i meni je prosao over ali sam pao na marjanovicu,jednostavno ovi igraci se moraju igrati u single ili double, prosle sedmice ja sam jedini pao na teodosicu jer je u mojoj kladionici bio na 9,5 a kod ostalih 10,5. Previse se cesto desava da sve u 1,2 poena i treba razlicite kladionice gledati, vcrs vucevic u maxbetu 11,5 u premieru 13,5 :D ima dosta igraca gdje granica ide od 1,2 poena razlike plus ili minus :P

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 23 dec 2013, 23:28

Eh večeras bi se moralo dobiti na ovom NBA.. :roll:
You'll never walk alone.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 dec 2013, 23:31

ev dobijem oko 60KM na marku i pošto ima ponude nba igraca koliko hoceš, odigram 25 listica i na svaki stavim 2KM i 6 igraca, ako jedan prodje dobitak 80KM, et da i to pokušam :roll: cenera stavim na vucevic manje, wiliams, irwing i randolph više :roll: baš me zanima šta ce biti kad se probudim i otvorim racun :mrgreen: ove igrace na po dvije marke sam na citu srecu stavljao, uopšte nisam gledao koga stavljam, samo klikao na kvote i kad "naberem šestoricu" kliknem uplati i tako 25x :D
nema potpisa

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 23 dec 2013, 23:44

Admir_Sa je napisao/la:ev dobijem oko 60KM na marku i pošto ima ponude nba igraca koliko hoceš, odigram 25 listica i na svaki stavim 2KM i 6 igraca, ako jedan prodje dobitak 80KM, et da i to pokušam :roll: cenera stavim na vucevic manje, wiliams, irwing i randolph više :roll: baš me zanima šta ce biti kad se probudim i otvorim racun :mrgreen: ove igrace na po dvije marke sam na citu srecu stavljao, uopšte nisam gledao koga stavljam, samo klikao na kvote i kad "naberem šestoricu" kliknem uplati i tako 25x :D
sutra milja na racunu :P
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 dec 2013, 23:53

Contentissimo je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:ev dobijem oko 60KM na marku i pošto ima ponude nba igraca koliko hoceš, odigram 25 listica i na svaki stavim 2KM i 6 igraca, ako jedan prodje dobitak 80KM, et da i to pokušam :roll: cenera stavim na vucevic manje, wiliams, irwing i randolph više :roll: baš me zanima šta ce biti kad se probudim i otvorim racun :mrgreen: ove igrace na po dvije marke sam na citu srecu stavljao, uopšte nisam gledao koga stavljam, samo klikao na kvote i kad "naberem šestoricu" kliknem uplati i tako 25x :D
sutra milja na racunu :P
ma teško, al ak bude milja odma ti petobu stavljam na racun, ak bude 500 onda cvaju, nema veze što taj tvoj klub smislit ne mogu :D
nema potpisa

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 dec 2013, 23:57

daj stavi sta i meni ako bude milja,petak :lol: :P
1946

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 dec 2013, 00:00

Head je napisao/la:daj stavi sta i meni ako bude milja,petak :lol: :P
ma bice petak i ako prodju dva, tj 160 ak dobijem
nema potpisa

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 dec 2013, 00:02

Kako se uopste salje sa racuna na racun u premier-u ? Nisam ni znao da moze to.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 dec 2013, 00:03

Puma je napisao/la:Kako se uopste salje sa racuna na racun u premier-u ? Nisam ni znao da moze to.
ne može, da mi broj racuna, ime i prezime i ja mu uplatim u poslovnici
nema potpisa

DrinaJedina
Kontakt:

Post Postao/la DrinaJedina » 24 dec 2013, 00:05

Meni ne moraš! :P :lol:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 dec 2013, 00:07

Admir_Sa je napisao/la:
Puma je napisao/la:Kako se uopste salje sa racuna na racun u premier-u ? Nisam ni znao da moze to.
ne može, da mi broj racuna, ime i prezime i ja mu uplatim u poslovnici
Ma ja bih se zakleo da sam negdje vidio da moze, al to mora da je bilo u vezi ovih online kladionica, bwin i slicno. :P
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 24 dec 2013, 00:09

Daj stavi par tiketa da pratim veceras uz nba, pa da nam prodes bar 10 tiketa i da se sjetis ovih sto bunar ne mogu pogoditi, pa kada me nece izvuci ovi na premieru ovaj dnevni jackpot da me bar ti izvuces sa jednom cvajom. :lol: :lol:
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 dec 2013, 00:17

masteRofPoker je napisao/la:
Daj stavi par tiketa da pratim veceras uz nba, pa da nam prodes bar 10 tiketa i da se sjetis ovih sto bunar ne mogu pogoditi, pa kada me nece izvuci ovi na premieru ovaj dnevni jackpot da me bar ti izvuces sa jednom cvajom. :lol: :lol:
tih 25 listica ni ja nisam otvarao, niti znam koga imam, da ne razmišljam bezveze o tome. ovaj od cenera znam i gore sam napisao koga imam, taj cu ujutro ispratiti play by play i ak prodjem, sa užitkom otvoriti racun i nadati se još ponekom dobitnom, pa da se nabere keša :D a ako taj ne prodje, onda se nadati da ce bar jedan od ovih 25 proci kada otvorim racun i bar vratiti ulog :D ima još i jedan sistem 13/16 mensecini, 12milja dobitak ukupni :D :D ak šta znacajno prodjem onaj juventino, head, drinajedina i ti imate od mene odredjene uplate na racune. et odo sad na spavanje pa se cujemo sutra :D
nema potpisa

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 24 dec 2013, 00:20

ZZdogovoreno :mrgreen:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 24 dec 2013, 00:22

Kad čovjek ujutru ustane,a ono 10.000 na računu :mrgreen:
You'll never walk alone.

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 24 dec 2013, 00:25

Believe je napisao/la:Kad čovjek ujutru ustane,a ono 10.000 na računu :mrgreen:
Ili ce biti kukanje ofulao na pola tiketa po pola kosa. 8-) :mrgreen:
BHF Bosanska Krajina!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.