FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LavMantula
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LavMantula » 23 dec 2013, 19:23

likusa je napisao/la:[quote="LavMantula"
Zavisi,ako nam budete dali bar pola Sjevera slavicemo zajedno sa vama obecavam,jer ono jada od tribine sto nam date nece biti dovoljno da bi primili Pitare i Horde. Bojkot ce akoBogda biti opet bude li "Sefa" opet strah bilo od bruke na "vlastitom" stadionu ! ;)
Jeste i prosli sad na Kosevu bojkotovali ?[/quote]
Sta ako budem iskren kao uvijek pa kazem da nismo bili na nivou na Kosevu radi nekih stvari koje vjerovatno nikada neces razumjeti! ;)
Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 dec 2013, 19:25

LavMantula je napisao/la: Sta ako budem iskren kao uvijek pa kazem da nismo bili na nivou na Kosevu radi nekih stvari koje vjerovatno nikada neces razumjeti! ;)
[youtube][/youtube]

Sikter mali, sikter...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

LavMantula
Kontakt:

Post Postao/la LavMantula » 23 dec 2013, 19:29

Baja_Zvjerka je napisao/la:
LavMantula je napisao/la: Sta ako budem iskren kao uvijek pa kazem da nismo bili na nivou na Kosevu radi nekih stvari koje vjerovatno nikada neces razumjeti! ;)
[youtube][/youtube]

Sikter mali, sikter...
:lol:
Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 dec 2013, 20:55

PL BiH -1 je napisao/la:slika
Ova mi nekako ide uz ovu iz 2013.
slika
Utjesna nagrada za kone.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 dec 2013, 21:13

Koji to klub u HNL ima, da moze kupiti Tomica? Dinamo ne brojim, oni ga sigurne nece.
NO PYRO NO PARTY

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 23 dec 2013, 21:28

Buu je napisao/la:Koji to klub u HNL ima, da moze kupiti Tomica? Dinamo ne brojim, oni ga sigurne nece.
Rijeka ;)
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 23 dec 2013, 21:31

arhimed89 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Koji to klub u HNL ima, da moze kupiti Tomica? Dinamo ne brojim, oni ga sigurne nece.
Rijeka ;)
Lokomotiva, Hajduk , Belupo .. A bilo ko da mu ponudi bolje mu je nego ovdje uz to je hrvat trci svojim , stim da ima jos pola godine ugovora ili ce biti potpisi novi ugovor i ostani ili ce ga prodati

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 dec 2013, 21:35

aS_Roma je napisao/la:Lokomotiva, Hajduk , Belupo .. A bilo ko da mu ponudi bolje mu je nego ovdje uz to je hrvat trci svojim , stim da ima jos pola godine ugovora ili ce biti potpisi novi ugovor i ostani ili ce ga prodati
Ne znam kako ti izvuce da trci svojima kad je covjek izjavio da bi volio ostati u Zelji i to u tom istom tekstu!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 23 dec 2013, 21:54

pile87 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Lokomotiva, Hajduk , Belupo .. A bilo ko da mu ponudi bolje mu je nego ovdje uz to je hrvat trci svojim , stim da ima jos pola godine ugovora ili ce biti potpisi novi ugovor i ostani ili ce ga prodati
Ne znam kako ti izvuce da trci svojima kad je covjek izjavio da bi volio ostati u Zelji i to u tom istom tekstu!
Ma glupana i krivih drva nikad dosta.

Cuj hrvat trci svojim :lol: o je.be.m vas kosoke sto ne trcite u maleziju bijedo bijednicka?
:lol:

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 23 dec 2013, 22:08

Na ljeto ode dzaba, a s obzirom da ovi tamo znaju u kakvoj je zeljeznicar finansijskoj dubiozi ici ce na varijantu uzmi ili ostavi, jar ga realno mogu dobiti za malu lovu

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 dec 2013, 22:25

citiracu jednog formusa Kad se raspravljas o svemu osim o sportskim rezultati a svog kluba.

sta reci,raspvrljas se sa navijacem sarajeva,kazes mu da zeljo ima vise titula,kupova,kazes mu da su oni u evropi ispadali od levatskih seljackih klubova i obrukali se kolko se zeljo ne bi obruko da je 100-0 izgubio od plzena i onda on tebi kaze mi se zoveo sarajevo :S mi smo divovi :S za nas je igro pape :S :?: hase je lomio precke :S :?: ...
=\_1921_/=

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 dec 2013, 22:30

ma samo pogledaš na tabelu i počneš ga zadavati u opuštenom ritmu
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 dec 2013, 22:32

Jel dosta vise gluposti?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 23 dec 2013, 22:47

junuz23 je napisao/la:Na ljeto ode dzaba, a s obzirom da ovi tamo znaju u kakvoj je zeljeznicar finansijskoj dubiozi ici ce na varijantu uzmi ili ostavi, jar ga realno mogu dobiti za malu lovu
Neka ode otisao je i Zeba, Bekric, Adilovic, Popovic, Urdinov, Bogicevic, Vasilic, Antolovic, Pehilj, pa? Pa opet Zeljo prvi. Jesi nas prepao u pm.

Usput da ti kazem da ovi gore nabrojani igraci individualno imaju vise titula proslavljenih od tebe. Znaci tvome veselju kratak vijek.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 dec 2013, 22:53

junuz23 je napisao/la:Na ljeto ode dzaba, a s obzirom da ovi tamo znaju u kakvoj je zeljeznicar finansijskoj dubiozi ici ce na varijantu uzmi ili ostavi, jar ga realno mogu dobiti za malu lovu
Sa njim cemo titulu osvojt ,nek ostane do ljeta pa nek onda ide dzaba. Titula vredi 600 000 a on ne moze toliko da ode ni pola.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 23 dec 2013, 22:57

terabajt je napisao/la:
Sa njim cemo titulu osvojt ,nek ostane do ljeta pa nek onda ide dzaba. Titula vredi 600 000 a on ne moze toliko da ode ni pola.
Nemoj mu to raditi :lol:

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 23 dec 2013, 23:01

PL BiH -1 je napisao/la:
Neka ode otisao je i Zeba, Bekric, Adilovic, Popovic, Urdinov, Bogicevic, Vasilic, Antolovic, Pehilj, pa? Pa opet Zeljo prvi. Jesi nas prepao u pm.

Usput da ti kazem da ovi gore nabrojani igraci individualno imaju vise titula proslavljenih od tebe. Znaci tvome veselju kratak vijek.
Prvi je zato sto je Sarajevo prosulo 10 bodova, a ne zato sto je to kvalitetna ekipa kad svi koji su joj dometi, realno( to i hirdocefalus sam prizna).
Kod nas se sistem stvara, malo ide sporije ali svi znamo o cemu se radi, i mi i vi. Ja se za buducnost svoga kluba uopste ne brinem, naprotiv, jedva cekam da je vidim, dok kod tebe i nije bas tako. Titule ce doci same po sebi, one ce biti podstrek da jos vise napredujemo i da se razvijamo, a ne da nazadujemo kao sto je slucaj kod vas.
Usput, imam vise evropskih gostovanja nego kompletan taj tim sto si nabrojao, zajedno sa njihovim navijacima, uz to sam se vise puta nasmijan vratio kuci nego ovi sto su golova zabili

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 23 dec 2013, 23:05

junuz23 je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:

Prvi je zato sto je Sarajevo prosulo 10 bodova, a ne zato sto je to kvalitetna ekipa kad svi koji su joj dometi, realno( to i hirdocefalus sam prizna).
Kod nas se sistem stvara, malo ide sporije ali svi znamo o cemu se radi, i mi i vi. Ja se za buducnost svoga kluba uopste ne brinem, naprotiv, jedva cekam da je vidim, dok kod tebe i nije bas tako. Titule ce doci same po sebi, one ce biti podstrek da jos vise napredujemo i da se razvijamo, a ne da nazadujemo kao sto je slucaj kod vas.
Usput, imam vise evropskih gostovanja nego kompletan taj tim sto si nabrojao, zajedno sa njihovim navijacima, uz to sam se vise puta nasmijan vratio kuci nego ovi sto su golova zabili
:lol: :lol: :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 dec 2013, 23:07

Sve mi je jasno ali da se neko zove Junuz ili da tako izabere nick na javnom forumu, e to nikako ne mogu da shvatim. Pa bolan ne bio 21. vijek a ti Junuz :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Redfire16 i 19 gostiju.