Adnan Zahirović

Mozambik
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la Mozambik » 23 dec 2013, 18:13

Za sta postovanje? U repci ga drze kriminalne aktivnosti menadjerske agencije i naseg selektora. Tu SIPA treba da ispita slucajeve njega, Svrsajevica, Sunjica, uskoro i Susica mladjeg.

Obicno drvo koje ne sluzi ni za sta. Repka ga prodala, a on se ne moze nametnuti u popisanom fenjerasu cvajte.

Otjerat dakako.

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 23 dec 2013, 19:54

Vjerujem da ne bih mogao igrati ni za Celik.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 dec 2013, 21:52

Gumenix je napisao/la:Vjerujem da ne bih mogao igrati ni za Celik.
Pa normalno da ne bi mogao...Ko si ti da igras za Celik?? :lol: :lol:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 23 dec 2013, 21:57

Mozambik je napisao/la:Za sta postovanje? U repci ga drze kriminalne aktivnosti menadjerske agencije i naseg selektora. Tu SIPA treba da ispita slucajeve njega, Svrsajevica, Sunjica, uskoro i Susica mladjeg.

Obicno drvo koje ne sluzi ni za sta. Repka ga prodala, a on se ne moze nametnuti u popisanom fenjerasu cvajte.

Otjerat dakako.

Sreca tvoja pa laprdas nebuloze koje ne dolaze javnost, inace bi ti postar redovno tuzbe dostavljao ..

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 23 dec 2013, 22:03

samson je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Za sta postovanje? U repci ga drze kriminalne aktivnosti menadjerske agencije i naseg selektora. Tu SIPA treba da ispita slucajeve njega, Svrsajevica, Sunjica, uskoro i Susica mladjeg.

Otjerat dakako.

Sreca tvoja pa laprdas nebuloze koje ne dolaze javnost, inace bi ti postar redovno tuzbe dostavljao ..
Prika to sto pises je ugrozavanje slobode govora...Pogotov ako se zna da je Uske ustolicio pajdu, a dobor znas da je Uske osudjen na peticu bez luka...Pa ti sad vidi odakle' puse ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 23 dec 2013, 22:17

gringobih je napisao/la:Prika to sto pises je ugrozavanje slobode govora...Pogotov ako se zna da je Uske ustolicio pajdu, a dobor znas da je Uske osudjen na peticu bez luka...Pa ti sad vidi odakle' puse ;)
Sada ti zelis ispasti pametan sa nekakvim temeljima demokratije? O kakvoj slobodi govora ti govoris?? Doticni salabajzer bez bilo kakvog konkretnog argumenta/dokaza kalja ugled jednog covjeka? U normalnoj drzavi bi bio pozvan pred nadlezne organe, da dokaze navodne izjave. U slucaju da navedeno ne moze dokazati, znamo sta slijedi ... Ja ovom klosaru da ogranicavam slobodu govora .. Kakvo propalo drustvo smo mi ...

Isto vrijedi i za tebe. Odakle tebi dokazi da je kokosar Usanovic postavio Susica na poziciju selektora? Na osnovu one izjave Susica? I koliko vremena su Susic i Usanovic proveli zajedno u Savezu? Veoma malo za bilo kakve zakljucke. Samo za tebe i ovog hudnjaka tu je za SIPU posla ... Simptomi ..

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 23 dec 2013, 22:45

NEZALAGANJE je napisao/la:
Adnan Zahirovic. :lol:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 dec 2013, 22:46

Gumenix je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
Adnan Zahirovic. :lol:
Svaka ti cast!Ismijah se posteno! :lol: :lol: :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 dec 2013, 22:47

samson je napisao/la: Sada ti zelis ispasti pametan sa nekakvim temeljima demokratije? O kakvoj slobodi govora ti govoris?? Doticni salabajzer bez bilo kakvog konkretnog argumenta/dokaza kalja ugled jednog covjeka? U normalnoj drzavi bi bio pozvan pred nadlezne organe, da dokaze navodne izjave. U slucaju da navedeno ne moze dokazati, znamo sta slijedi ... Ja ovom klosaru da ogranicavam slobodu govora .. Kakvo propalo drustvo smo mi ...
Hiljadu puta je "kaljan" ugled mnogih ljudi na ovom forumu pa nikom ništa.
DRUG NEBI TI PUNCA

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 23 dec 2013, 22:52

bagrcavi je napisao/la:
samson je napisao/la: Sada ti zelis ispasti pametan sa nekakvim temeljima demokratije? O kakvoj slobodi govora ti govoris?? Doticni salabajzer bez bilo kakvog konkretnog argumenta/dokaza kalja ugled jednog covjeka? U normalnoj drzavi bi bio pozvan pred nadlezne organe, da dokaze navodne izjave. U slucaju da navedeno ne moze dokazati, znamo sta slijedi ... Ja ovom klosaru da ogranicavam slobodu govora .. Kakvo propalo drustvo smo mi ...
Hiljadu puta je "kaljan" ugled mnogih ljudi na ovom forumu pa nikom ništa.
O kakvim ljudima ti govoris? Covjece, na netu si. Krijete se iza nickova, zato vam se i moze ...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 dec 2013, 22:55

E ču' levatine. :lol: Ja pišem o drugim sportistima i sportskim radnicima o kojim su se na ovom forumu pisale i gore stvari pa niko nije kmečo ko ti i tvoji pajdaši.
DRUG NEBI TI PUNCA

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 dec 2013, 22:57

Ti ukucane svoje tako nazivaj kad ti se pruzi prigoda.

Druga stvar, ako je vec nekoliko puta dokazano, barem na ovom forumu, da je Zahirovic agent izvjesne menadjerske agencije, kojoj je predstavnik/ili u kojoj radi S.S./ili koja ima ozbiljne veze doticnim, onda se namece logicno pitanje.

Ako Zahirovic vec godinu dana nigdje i nikako ne igra, a redovno dobiva pozive za reprezentaciju, bez objasnjenja javnosti. Koji je to razlog koji Zahirovica tako cvrsto drzi u reprezentaciji? Namecu se dva odgovora. Ili ima kompromitirajuce slike selektora ili je po srijedi "menadjerski tal". ;)

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 23 dec 2013, 23:05

bagrcavi je napisao/la:E ču' levatine. :lol: Ja pišem o drugim sportistima i sportskim radnicima o kojim su se na ovom forumu pisale i gore stvari pa niko nije kmečo ko ti i tvoji pajdaši.
Tata ti je levatina ... Ja ne idem od teme do teme, ne visim svakodnevno po forumima, zato i ne znam sta se desava, nit me zanima ... Kao sto ti i tvoji pajdasi orgijate po reprezentativnim temama. Sto je najveci problem, pisete o glupostima, temama o kojima blage nemate i sve se svodi na klasicna balijska posla, trac bez pokrica ... Zavrsio sam, ne zelim vise sa vama debatirati o takvim nebulozama ...
Zadnja izmjena: samson, dana/u 23 dec 2013, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 23 dec 2013, 23:10

Mozambik je napisao/la:Ti ukucane svoje tako nazivaj kad ti se pruzi prigoda.

Druga stvar, ako je vec nekoliko puta dokazano, barem na ovom forumu, da je Zahirovic agent izvjesne menadjerske agencije, kojoj je predstavnik/ili u kojoj radi S.S./ili koja ima ozbiljne veze doticnim, onda se namece logicno pitanje.

Ako Zahirovic vec godinu dana nigdje i nikako ne igra, a redovno dobiva pozive za reprezentaciju, bez objasnjenja javnosti. Koji je to razlog koji Zahirovica tako cvrsto drzi u reprezentaciji? Namecu se dva odgovora. Ili ima kompromitirajuce slike selektora ili je po srijedi "menadjerski tal". ;)
Mada sam napisao da zavrsavam, htio sam samo oznaciti dio tvoje pisane nebuloze. Sa ovim gore sve si rekao :lol: . Ko dokazao? Ti? Ajd, spavaj .. Ne odgovaraj uopste na ovaj post ..

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 24 dec 2013, 09:18

Ako Bohum nije dobio drvo.
Bohum jeste dobio crnog macka u vreci.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 07 feb 2014, 19:18

znam da je preoptimistično i naivno ali ima li ga bar na klupi za ovu tekmu večeras?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 07 feb 2014, 19:27

Ima par startova u prvom poluvremenu...

Startao je prvo po kokice a zatim start nazad...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 07 feb 2014, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

_Arsenalovac_
Kontakt:

Post Postao/la _Arsenalovac_ » 07 feb 2014, 19:28

nema ga nigdje ;)

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 07 feb 2014, 20:36

Hahahahahahahahahahahahahahaha... Djesii Adoooo, sta ima u Bochumu druze haha.. Eh tugo moja, ko je imo prednost nad Besicem ovi zadnji godina... hahahahah.. Haj ti sinko nazad na Bilino Polje pa mozda nesto i odigras u Celiku.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 feb 2014, 20:48

E moj Zahirovicu, ode i tvoja karijera u mp3. :(
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.