Bravo i ja kazem.kakav trebas bolid biti i koliko ogranicen da trazis na temi kladionica, suplja ljudima gramaticke greske.pogotovo ljudima kojima to nije maternji jezik i koji pored njemackog, engleskog, malo holandskog dobro pisu, malo slabije govore bosanski.zemljo otvori seCitizen-X je napisao/la:plavetniloo je napisao/la: NIJE SRAMOTA NE ZNATI, SRAMOTA JE NEZNATI!![]()
![]()
![]()
bravo
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
JEL OVO MOGUCE **** francuzi dadnu 55 koseva u cetvrtini
akhisar 2:1, tooo zenine **** ti ljubim
marjanovic 7min 3 pts , jos ce odigrati 13ak min za kojih mora dati 11 pts finooo ee koji sam ja antitalenat za kladjenje
Joj ajmo Arsenal - Chelsea nocas kakva golijada
Poznavajuci Mourinha kad se zatvori i odigra ko grci

Poznavajuci Mourinha kad se zatvori i odigra ko grci

Ovog sam klempu igrao deset puta over, svaki put pao i ja ga opet odigram, pa jbo me konj da me jbo konj
Bez obzira na sport, Francuzi ce me zivota kostati. Pokupim Sirokog, al necu daleko dogurati ..
-
- Kontakt:
Ajde marjanovicu stožino, 14 poena, **** te.. jel to danas svako odigro mora se past...
Ajde Kaiseeer
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ako saric ima nba potencijal onda sam ja majkl dzordan
- DrinaJedina
- Kontakt:
Torres_9 je napisao/la:ako saric ima nba potencijal onda sam ja majkl dzordan

Lik za 16 minuta ubacio čitava 4 poena?

- stomaklija
- Kontakt:
I to je premija sto je dao. One dvije crnčuge loptu ne daju bas nikome. Otkriva se momak, ali dzaba. Gledam utakmicu...DrinaJedina je napisao/la:Torres_9 je napisao/la:ako saric ima nba potencijal onda sam ja majkl dzordan![]()
Lik za 16 minuta ubacio čitava 4 poena?
past cu samo na klempi po ko zna koji put

- Maradonaaa
- Kontakt:
ista stvar kod meneEmirTM87 je napisao/la:Ovog sam klempu igrao deset puta over, svaki put pao i ja ga opet odigram, pa jbo me konj da me jbo konj

nek je schilb zabio 10 u drugoj cetvrtini mamu mu yebem
od 10 utakmica jednu je prebacio i ja sad kad uzmem under on ima 11 na poluvremenu

ajmo GG ars-che 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DrinaJedina
- Kontakt:
Jel GG oba daju go? Ili gost daje go?
A GG3 je oba daju i 3+ jel? 

Zadnja izmjena: DrinaJedina, dana/u 23 dec 2013, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
ma ova euro kosarka samo za preskociti nikad da je potrefim odigram francu. kosarku keca ko favoriti ladno gube deset razlike a da ne pricam o igracima drzat se nba makar se pogodi sta

Hajde Kaiseer,uvali ga pa da cekam NBA sa razlogom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
DrinaJedina je napisao/la:Jel GG oba daju go? Ili gost daje go?A GG3 je oba daju i 3+ jel?
oba

15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.