FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gracic se sigurno vraca.
- jalehordas
- Kontakt:
herbion ne bacaj bombe
nije ti dosta ona sto si reko da se spajamo sa olimpikom nego i ova
pa nece on u po frke napustati klub
nije ti dosta ona sto si reko da se spajamo sa olimpikom nego i ova
pa nece on u po frke napustati klub
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
.........sta bi sa Skorom i pricom o Mexicu, nacuo sam da na kraju sezone ide...nedaj nam Boze.......treba pritisak na upravu........ko im je.be mater , nek nadju milion i daju mu.......
poslije onoliko ulozenih para u Olimpik........nidje veze......i kome da se vrati......lopovima da mu ruku u dzep zavuku........covjek sad miran........gazda , Olimpik haman pa njegov.......herbion je napisao/la:Gracic se sigurno vraca.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
PIRKE33 je napisao/la:.........sta bi sa Skorom i pricom o Mexicu, nacuo sam da na kraju sezone ide...nedaj nam Boze.......treba pritisak na upravu........ko im je.be mater , nek nadju milion i daju mu.......
neće nigdje otići

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Gdje?herbion je napisao/la:Gracic se sigurno vraca.

Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
ado-hz je napisao/la:Kako ostali navijaci tjeraju upravu tako i mi trebamo, pjesmama uprava napolje mozemo godinama, to su pjesme za laku noc.Izgleda da je nazalost nuzno biti prema njima agresivan pa neki belaj napraviti da bi otisli
belaj da, ali bojkotovati svoj klub NIKADA
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Dolazili vam Vule ili je i to samo mahalska ? Ako neće u Sarajevo ima i drugih koji čekaju 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- jalehordas
- Kontakt:
zavrsice se i ova nasa bitka i nas ce sjever opet biti najacimaroonboy je napisao/la:ado-hz je napisao/la:Kako ostali navijaci tjeraju upravu tako i mi trebamo, pjesmama uprava napolje mozemo godinama, to su pjesme za laku noc.Izgleda da je nazalost nuzno biti prema njima agresivan pa neki belaj napraviti da bi otisli
belaj da, ali bojkotovati svoj klub NIKADA
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Herbion je čovjek koji je vrlo blizu g. Gracića i ako on kaže tako nešto onda znajte da nije napisao nešto iz svoje glave. Vjerovatno ima tu nešto u tim pričama čim se pominje.
Ja znam da se već duže vrijeme preko nekih ljudi iz kluba pokušava ostvariti kontakt sa Gracićem, ali do konkretizacije nije došlo, bar ne dosada ako se stvari nisu promijenile u medjuvremenu. Znam samo da je njegov uslov prošli put bio jasan svi ali bukvalno svi u klubu lete počevši od Baljka, Alihodžića pa nadalje.... Što je po meni i logično...
Treba sačekati par dana i vidjeti šta ima od cijele priče...
Ali gdje ima dima, vatra je tu sigurno
Ja znam da se već duže vrijeme preko nekih ljudi iz kluba pokušava ostvariti kontakt sa Gracićem, ali do konkretizacije nije došlo, bar ne dosada ako se stvari nisu promijenile u medjuvremenu. Znam samo da je njegov uslov prošli put bio jasan svi ali bukvalno svi u klubu lete počevši od Baljka, Alihodžića pa nadalje.... Što je po meni i logično...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
nije mahalska, velike su šanse da dođe...raskino je ugovor sa klubom iz rusije i vraća se u bordo klubFk_zeljo_1921 je napisao/la:Dolazili vam Vule ili je i to samo mahalska ? Ako neće u Sarajevo ima i drugih koji čekaju
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Sve to stoji,,,,al treba im ovca za muzti.....e sad jel on spreman to da bude opet, acisto sumnjam jer je to inteligentan covjek...............a ima prica i da je Zeljo nesto tako pokusao...........vjerovatno su im isti interesi.......ipak sumnjam......covjek je previse ulozio , da bi tako lako odustao od Olimpika........maltasa je napisao/la:Herbion je čovjek koji je vrlo blizu g. Gracića i ako on kaže tako nešto onda znajte da nije napisao nešto iz svoje glave. Vjerovatno ima tu nešto u tim pričama čim se pominje.
PIRKE33 je napisao/la:Sve to stoji,,,,al treba im ovca za muzti.....e sad jel on spreman to da bude opet, acisto sumnjam jer je to inteligentan covjek...............a ima prica i da je Zeljo nesto tako pokusao...........vjerovatno su im isti interesi.......ipak sumnjam......covjek je previse ulozio , da bi tako lako odustao od Olimpika........maltasa je napisao/la:Herbion je čovjek koji je vrlo blizu g. Gracića i ako on kaže tako nešto onda znajte da nije napisao nešto iz svoje glave. Vjerovatno ima tu nešto u tim pričama čim se pominje.
Ne mora on odustati od Olimpika, može spojiti klubove, može ostaviti dva kluba, u jednom rangu, u dva ranga, može da napravi bilo kakvu kombinaciju koja će biti isplativa i održiva. Ne vjerujem ako je krenuo u ovu priču da već unaprijed nema smišljenu strategiju.
Imati nekoga sa vizijom na mjestu predsjednika u ovoj državi je privilegija, g. Gracić je to nebrojeno puta dokazao. Sigurno i sada ima neku viziju koju može ostvariti. Ali nema potrebe žuriti vjerovatno će se u narednim danima više saznati i čuti
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ma kakve su ovo kombinacijemaltasa je napisao/la: Ne mora on odustati od Olimpika, može spojiti klubove, može ostaviti dva kluba, u jednom rangu, u dva ranga, može da napravi bilo kakvu kombinaciju koja će biti isplativa i održiva. Ne vjerujem ako je krenuo u ovu priču da već unaprijed nema smišljenu strategiju.
Imati nekoga sa vizijom na mjestu predsjednika u ovoj državi je privilegija, g. Gracić je to nebrojeno puta dokazao. Sigurno i sada ima neku viziju koju može ostvariti. Ali nema potrebe žuriti vjerovatno će se u narednim danima više saznati i čuti

Ali gdje ima dima, vatra je tu sigurno[/quote]
Sve to stoji,,,,al treba im ovca za muzti.....e sad jel on spreman to da bude opet, acisto sumnjam jer je to inteligentan covjek...............a ima prica i da je Zeljo nesto tako pokusao...........vjerovatno su im isti interesi.......ipak sumnjam......covjek je previse ulozio , da bi tako lako odustao od Olimpika........[/quote]
Ne mora on odustati od Olimpika, može spojiti klubove, može ostaviti dva kluba, u jednom rangu, u dva ranga, može da napravi bilo kakvu kombinaciju koja će biti isplativa i održiva. Ne vjerujem ako je krenuo u ovu priču da već unaprijed nema smišljenu strategiju.
Imati nekoga sa vizijom na mjestu predsjednika u ovoj državi je privilegija, g. Gracić je to nebrojeno puta dokazao. Sigurno i sada ima neku viziju koju može ostvariti. Ali nema potrebe žuriti vjerovatno će se u narednim danima više saznati i čuti[/quote
a to je ostvarivo samo ako se komplet postava iz uprave Sarajeva povuce...i on bude imao apsolutnu vlast........ja sam za to.......pisao sam o njemu u prethodnim postovima.......da see ne ponavljam......
Sve to stoji,,,,al treba im ovca za muzti.....e sad jel on spreman to da bude opet, acisto sumnjam jer je to inteligentan covjek...............a ima prica i da je Zeljo nesto tako pokusao...........vjerovatno su im isti interesi.......ipak sumnjam......covjek je previse ulozio , da bi tako lako odustao od Olimpika........[/quote]
Imati nekoga sa vizijom na mjestu predsjednika u ovoj državi je privilegija, g. Gracić je to nebrojeno puta dokazao. Sigurno i sada ima neku viziju koju može ostvariti. Ali nema potrebe žuriti vjerovatno će se u narednim danima više saznati i čuti[/quote
a to je ostvarivo samo ako se komplet postava iz uprave Sarajeva povuce...i on bude imao apsolutnu vlast........ja sam za to.......pisao sam o njemu u prethodnim postovima.......da see ne ponavljam......
Mirza_Hordas je napisao/la:ma kakve su ovo kombinacijemaltasa je napisao/la: Ne mora on odustati od Olimpika, može spojiti klubove, može ostaviti dva kluba, u jednom rangu, u dva ranga, može da napravi bilo kakvu kombinaciju koja će biti isplativa i održiva. Ne vjerujem ako je krenuo u ovu priču da već unaprijed nema smišljenu strategiju.
Imati nekoga sa vizijom na mjestu predsjednika u ovoj državi je privilegija, g. Gracić je to nebrojeno puta dokazao. Sigurno i sada ima neku viziju koju može ostvariti. Ali nema potrebe žuriti vjerovatno će se u narednim danima više saznati i čuti![]()
![]()
čuj da spaja klubove...
Pa recimo na Koševo dodju Ješe, Kolarov i još 5,6 igrača spoji se kadar, pa se spoji neki drugi segment kluba recimo omladinski pogon, pa se spoji xy segment i tako dalje....
ali opet kažem nemojte da trunimo dok se ne pojavi nešto konkretno, da sve ne bi otišlo u pogrešnom pravcu

- Pinki tm`87
- Kontakt:
Jarane nije zeljo i sarajevo od juce klub da se spajaju sa nekim,to se radi kada klubovi nemaju para tj.kad su pred bojkotom udruze se 2 kluba (Druge lige )Mirza_Hordas je napisao/la:ma kakve su ovo kombinacijemaltasa je napisao/la: Ne mora on odustati od Olimpika, može spojiti klubove, može ostaviti dva kluba, u jednom rangu, u dva ranga, može da napravi bilo kakvu kombinaciju koja će biti isplativa i održiva. Ne vjerujem ako je krenuo u ovu priču da već unaprijed nema smišljenu strategiju.
Imati nekoga sa vizijom na mjestu predsjednika u ovoj državi je privilegija, g. Gracić je to nebrojeno puta dokazao. Sigurno i sada ima neku viziju koju može ostvariti. Ali nema potrebe žuriti vjerovatno će se u narednim danima više saznati i čuti![]()
![]()
čuj da spaja klubove...

Zadnja izmjena: Pinki tm`87, dana/u 14 jan 2010, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !
strpljen....spasen
Eh ovako, licno sam pricao sa Gracice i razgovara smo nekih 5-10 minuta poslije utakmice Olimpik - Sarajevo i pitao ga sve sto vi sada mislite, covjek kaze da se nece vratiti da je Olimpik 1/1 njegovo i da tu trazi srecu. Kaze ovako: " Ovo je moje i tu ostajem".....imali smo priliku imati pravog covjeka ali nasa lopovska uprava ga je otjerala, i treba ih kazniti za to, ako treba belaj belaj, nazalost je to jedini nacin da odu....poziccccccccccccc
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
jedino oni nama mogu biti filijala....mi pošaljemo mladog igrača kod njih da igra, jer bi imao veću minutažu a mi uzmamo od njih najbolje igrače kao što je npr. ješe....nikave druge kombinacije ne dolaze u obzirmaltasa je napisao/la: Pa recimo na Koševo dodju Ješe, Kolarov i još 5,6 igrača spoji se kadar, pa se spoji neki drugi segment kluba recimo omladinski pogon, pa se spoji xy segment i tako dalje....
ali opet kažem nemojte da trunimo dok se ne pojavi nešto konkretno, da sve ne bi otišlo u pogrešnom pravcu