Gdje ćeš za ovo reci poraz kao poraz.. Radi se o historijskoj utakmici koja će se prepričavati generacijama...
p.s. Ni tada niste mogli napuniti sjever
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da se sjebes,umjesto da uziva u kratkotrajnim bljeskovima kluba koji voli,on dodje ovdje i nama pokazuje virsle sudjuke i trofeje... Da Bog dragi me sacuva ovakvog primitivizma.PL BiH -1 je napisao/la:Jesi li ti to majke ti rekao " Poraz ko poraz"?![]()
To vam je najtezi poraz od kako postojite. To vam je vjecna samarcina. To je razlog zasto ste primorani da minimum 2 puta godisnje za Siroki navijate. Taj "Poraz ko poraz" vam je usao u istoriju bosanskohercegovackog derbija. A vidi mene konja pa ti si 98' godiste. Halali, oprosti, izvini nisi ti to dozivio. Necu vise pisati o tom porazu neces ti to shvatiti.
Da ovom indijancu nije zena iz Sirokog pa ga spominje u svakom postuPL BiH -1 je napisao/la:Jesi li ti to majke ti rekao " Poraz ko poraz"?![]()
To vam je najtezi poraz od kako postojite. To vam je vjecna samarcina. To je razlog zasto ste primorani da minimum 2 puta godisnje za Siroki navijate. Taj "Poraz ko poraz" vam je usao u istoriju bosanskohercegovackog derbija. A vidi mene konja pa ti si 98' godiste. Halali, oprosti, izvini nisi ti to dozivio. Necu vise pisati o tom porazu neces ti to shvatiti.
Zaboravio si da je Dino zvani ubleha kod njegovog brata proveo vise vremena nego u svojoj kuci,i da on Dinu zna bolje nego njegova rodjena majka,da je njemu Dino 0 covjek al da mu uvijek prvo njemu javi informacijemoustapha je napisao/la:Ovaj @PL BiH -1 do sada se dobro potrosio da nam objasni kako saradnja sa Tanom ne moze nista promjeniti, Dino Selimovic maze oci navijacima i jos milion gluposti. Medjutim, danas kada vidi kako se ta stvar privodi kraju lijepi slike nekakve sudzuke i ofira se kao neki klinac.
Pa za njega su Serif,Plzen,Maribor i slicne buranije "giganti" za Dinamo Kijev,Bazel,Cluj,Rapid,Genkjunuz23 je napisao/la:Ma da se njima maknuti sa nivoa Gradine ili Leotara guzice bi dali, dzaba titule kad nisi u stanju to da materijalizujes. Bilo kakva pobjeda u Evropi misaona imenica, stadion razruseniji nego u ratu, igrace im niko dzaba nece, nece niko sponzor da im bude, organizacija kluba cirkus, marke ni na vidiku, posjeta na nivou svega ostalog
-svake godine igramo sa prvacima iz ostalih zemaljajunuz23 je napisao/la:Ma da se njima maknuti sa nivoa Gradine ili Leotara guzice bi dali, dzaba titule kad nisi u stanju to da materijalizujes. Bilo kakva pobjeda u Evropi misaona imenica, stadion razruseniji nego u ratu, igrace im niko dzaba nece, nece niko sponzor da im bude, organizacija kluba cirkus, marke ni na vidiku, posjeta na nivou svega ostalog
Sarajevo ima mladju ekipa od nk zeljeznicara, s tim da je baza prosirena na citavu drzavu dok je kod vas na relaciji buca potok-svrakino. Svaki mladi igrac koji je presao kod nas je predhodno bio kontaktiran od hidrocefalusa, a s obzirom da im, osim toplog caja i osmijeha nije imao nista drugo ponuditi dobio je lagano mahanje. Hocu da kazem da nam je strategija slicna, samo nam se baza ralikuje, naravno sve u skladu sa svojim mogucnostimaTreba vam budista da vam kaze da mora u svom timu imati igrace iz svog pogona
Hvala Djole,znas odkada sam trazio tu tekmu iz 88-e ali mi ni sin nije znao naci,hvala puno jos jednom od mene !DzoleZeljo je napisao/la:Evo malo dustupne video historije duela izmedu Partizana i Sarajeva sa YouTube:
Partizan - Sarajevo 2:1 [02.05.1962.]
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarajevo - Partizan 1:1 (15.09.1985.)
Partizan - Sarajevo 2:0 (20.04.1986.)
Sarajevo - Partizan 2:2 [08.06.1988.]
Sarajevo - PARTIZAN 1:2 [25.02.1990.]
aham, jeste , kako da nijeSouthboy je napisao/la: -cuj igrace niko nece a prije 7 dana vas Jamak odbio javno..![]()
![]()
Dobro.JosipBukal je napisao/la:Svaki put kad hoču da se nasmijem odem na vašu temu, ko ono kad vam je Šoljanin pjevao na derbiju sarjevo ljubavi moja. Apsurd do apsurda, carevi ste, majke mi a onaj če vam papak iz malezije dohakat,![]()
na stranu sva zajebancija,al' u narednom periodu,neka opismenjavanje bude tvoj jedini cilj,mani se besposlica,zagrij stolicuJosipBukal je napisao/la:Svaki put kad hoču da se nasmijem odem na vašu temu, ko ono kad vam je Šoljanin pjevao na derbiju sarjevo ljubavi moja. Apsurd do apsurda, carevi ste, majke mi a onaj če vam papak iz malezije dohakat,![]()
Trenutno korisnika/ca: budzak, BungaBum, MaroonBjelave, mosarajvosa83, napoleon72, Vanja8 i 28 gostiju.