Jarane, ja se zaljubio kad sam je vidioGusar1995 je napisao/la:@Lampard bio si na Giletovom koncertu vidim![]()
inače poznajem je išla sa mnom u razred, super je cura

izgleda ko stidna, a dugo smo se gledali

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jarane, ja se zaljubio kad sam je vidioGusar1995 je napisao/la:@Lampard bio si na Giletovom koncertu vidim![]()
inače poznajem je išla sa mnom u razred, super je cura
milanist je napisao/la:jbte, oči ko u kurbana
pa bgm, ono ko kad ih iskoluti pred klanje, isto bgm, mada je mala preslatka al oci su joj ko u pegamberovog ovnatyler durden je napisao/la:milanist je napisao/la:jbte, oči ko u kurbana![]()
![]()
![]()
![]()
milanist je napisao/la:jbte, oči ko u kurbana
Qme , da ti ja kažem , ja je znam 12 godina , ako je osvojiš svaka ti čast . Mislim ono pokušavali su mnoge zagonđije ali nisu uspjeliLampard8 je napisao/la:Jarane, ja se zaljubio kad sam je vidioGusar1995 je napisao/la:@Lampard bio si na Giletovom koncertu vidim![]()
inače poznajem je išla sa mnom u razred, super je cura![]()
izgleda ko stidna, a dugo smo se gledali
Ima i sestru , mlađu godinu dana , jest' joj sestra malo blentavija od nje , ali ova je uglavnom imala kako ja znam za života 2 momka i to veoma kratko , a sestra joj je imala 3 momkaDex je napisao/la:Te su najbolje cure, i uvijek bi takve tražio, al su rijetke
HAHAAHHAHAHHAHAHAAHHHHHAHHA vrlo polaku i oslobodjenoContentissimo je napisao/la:slucajno naletih na ovo na FB, oplak'o sam![]()
![]()
[youtube][/youtube]
S-Y-L-A-R je napisao/la:
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.