napokonConsigliere je napisao/la:SportKlub1
25.12.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
-
- Kontakt:
Noticed Billy King having a sitdown with Mirza after practice. Could've been telling him they're going to need him more now without Brook.
svejedno77 je napisao/la:Noticed Billy King having a sitdown with Mirza after practice. Could've been telling him they're going to need him more now without Brook.

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Joj citav dan razmisljam o tekmi jedva cekam veceras...
Fakat, groznica hvata. I ja stalno vrtim ove njihove stranice i citam, na poslu nista ni ne radim. Sreca pa da i nema posla, obicno je tako oko Bozica.grgr je napisao/la:Joj citav dan razmisljam o tekmi jedva cekam veceras...
Iskreno, nije mi bitno da zabije 20 poena, zadovoljan sam i sa cenerom ako je dobar procenat suta. Bitnije mi je da odigra dobru odbranu i da tim pokaze da moze bez Brooka igrati dobro na obje strane. Nevjerovatno je kako je od lika koji igra u garbage timeu dobio sansu za prvu petorku za sl 50tak tekmi. Za njega je to ogromno i nadam se da ce biti konstantan. Bitno je da ima od koga uciti i da zapne vise nego ikad i bitno je da samopouzdanje raste, sto je evidentno iz partije u partiju. Ovo je njegova velika sansa, u Netsima barem vecu nece dobiti. Mora iskoristiti ovaj momentum kada svi o njemu pricaju pozitivno i ocekuju od njega da se izdigne.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sad idu te dvije "back to back" utakmice, Indijana i Cikago..obje kuci, obje bi vjerovatno izgubili i sa kompletnim timom, ali nebitno je to -Mirza je bitan
sad jednostavno mora ici u ove dvije tekme na 10+ poena i 5+ skokova, da pokaze da ima taj kontinuitet , da se na njega moze racunati i da prokine sebi u glavi tu blokadu. On cim veze 2-3 dobre partije to je to...minuta ce sigurno imati preko 20 u oba meca osim ako nesto strasno ne use.re.
vise bi volio 10+ veceras i 10+ sutra nego 25+ vcrs pa sutra ona njegova kad bunar ne moze pogodit..samo da uhvati kontinuitet.

sad jednostavno mora ici u ove dvije tekme na 10+ poena i 5+ skokova, da pokaze da ima taj kontinuitet , da se na njega moze racunati i da prokine sebi u glavi tu blokadu. On cim veze 2-3 dobre partije to je to...minuta ce sigurno imati preko 20 u oba meca osim ako nesto strasno ne use.re.
vise bi volio 10+ veceras i 10+ sutra nego 25+ vcrs pa sutra ona njegova kad bunar ne moze pogodit..samo da uhvati kontinuitet.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- legenda reala
- Kontakt:
Večeras Al Jazera Sports +3 prenosi 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Re: Odg: Mirza Teletović
U kolko je veceras tekma?
Sent from my A800 using Tapatalk
Re: Odg: Mirza Teletović
01:30Mouse je napisao/la:U kolko je veceras tekma?

Samo da ga trica ne stane večeras, a ako se to i desi da onda odigra dobru odbranu. Iako su Pacersi veliki favoriti, nadati se da Netsi mogu odigrati egal, a možda im se onda vrati i dobiju neizvjesnu završnicu.
Ja sam mislio da je sinoc utakmica...kad sam dosao kuci razocarao se...al et sad mi je drago sto nije...Zamolio bih ako nekom nije problem da ovo prevede sto na engl. pise,posvadjao sam se sa zenom..pa necu da je pitam..Unaprijed hvala
Billy i Mirza malo sjeli poslije treninga. More bit' da 'oce Billy da mu sapne na uho da ce ga sada trebati vise kako je Brook povrijedjen.robery20 je napisao/la:Ja sam mislio da je sinoc utakmica...kad sam dosao kuci razocarao se...al et sad mi je drago sto nije...Zamolio bih ako nekom nije problem da ovo prevede sto na engl. pise,posvadjao sam se sa zenom..pa necu da je pitam..Unaprijed hvala
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ovo je najbolja tema na forumu. Uvijek ima il' nesto smijesno il' zanimljivo za procitati. Ne sumnjam da ce Mirza odigrati nocas dobro, a sigurno ce i pritisak biti manji posto zna Kidd da nema nekih boljih opcija za rotaciju ako njega ne bude koristio. Jedva cekam utakmicu.
Po meni je možda malo i bolja opcija da Evans starta umjesto Mirze... mislim volio bih ja Mirzu da igra u petorci, al je činjenica ta da će veoma teško čuvati Westa, pa prvenstveno zbog toga razloga da dobija više minuta kad ovaj nije u igri.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Mislim da MIrza moze solidno cuvati Westa. West je jak al nije toliko brz. Vidjeli smo svi kako je Mirza cuvao Mela.kokuz je napisao/la:Po meni je možda malo i bolja opcija da Evans starta umjesto Mirze... mislim volio bih ja Mirzu da igra u petorci, al je činjenica ta da će veoma teško čuvati Westa, pa prvenstveno zbog toga razloga da dobija više minuta kad ovaj nije u igri.
Indiana poznata po jakoj odbrani u ligi,a i nama je poznato da Mirzu ne zanima koliko mu je ruku ispred nosa kad gadja trojku.Moglo bi dobit dosta šuteva večeras.
Nad tobom sunce najljepše sja
Čujem pitali ste za mene.. A tu sam braćo, samo sam smoren skroz, nije mi ni do čega, pa samo malo odgledam tekmu, bacim pogled na Saru, ali baš pogled, da ne mislite da bacam nešto drugo, i to je to. 
Imate selam i lijep pozdrav od mene. Ljubi brat'.

Imate selam i lijep pozdrav od mene. Ljubi brat'.
- storm_raider
- Kontakt:
Tesko da ga moze cuvati... Jeste Mirza fizicki pojak, ali ovu mrcinu je tesko zaustaviti kada ima svoju noc. Inace, veceras ili ce biti potop ili ce neki egal odrzavati los sut Indiane, ali tesko. Mirza 10 poena i 7 skokova i ja prezadovoljan, jos ako uspije koju asistenciju upisati tim bolje.mrjasmin je napisao/la:Mislim da MIrza moze solidno cuvati Westa. West je jak al nije toliko brz. Vidjeli smo svi kako je Mirza cuvao Mela.kokuz je napisao/la:Po meni je možda malo i bolja opcija da Evans starta umjesto Mirze... mislim volio bih ja Mirzu da igra u petorci, al je činjenica ta da će veoma teško čuvati Westa, pa prvenstveno zbog toga razloga da dobija više minuta kad ovaj nije u igri.
@nele, alejkumu selam i zivio ti nama majstore! Ne daj se!
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 23 dec 2013, 17:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nema stajanja, predavanja
nema nazad, odustajanja
samo tvrdo bez smeksavanja
bice stradanja bice karanja
noćas Mirza 13 poena, 3 skoka, 2 asista i 1 blokada
nema nazad, odustajanja
samo tvrdo bez smeksavanja
bice stradanja bice karanja
noćas Mirza 13 poena, 3 skoka, 2 asista i 1 blokada

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Ja mislim da ce West imati mnogo vise problema s Mirzom nego obratno. West ce morati izlazit mnogo vise iz reketa da ganja Mirzu na sutu, sto ce ga dodatno umarati, a sigurno da ce Mirza u odbrani moci odgovoriti na Westovu igru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.