Da pokušamo danas , ova 2 košarkaša OVER uzeo s foruma

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
dusseldorf je napisao/la:Dinamo drezden h 1 za hrabrije a za one malo manje mrtvi 1.nebude li ovo kec, i sutra fortuna vise kartona recite slobodno da veze nemam i nikad vise necu staviti nijedan par.trajte na ovo
Moji izvori jos nista o tome ne govore10DelPiero je napisao/la:Na ovo sam naletio na drugom forumu.
Date Pos Player Injury Status
12/22/13 C Al Jefferson Ankle injured last game, "?" Monday vs. Milwaukee
http://www.donbest.com/nba/injuries/dr.van nostrand je napisao/la:Moji izvori jos nista o tome ne govore10DelPiero je napisao/la:Na ovo sam naletio na drugom forumu.
Date Pos Player Injury Status
12/22/13 C Al Jefferson Ankle injured last game, "?" Monday vs. MilwaukeeMozda bude nesto kasnije, ali za sada nista.
rotoworld
usatoday
Schilb je za mene under,od zadnjih 10 utakmica samo je jednu prebacio prekosamson je napisao/la:Vuce me da puknem na Siroki 1 .. Fina kvota, a uopste me ne bi iznenadila pobjeda domacih .. Jucer me Siena u kosarci skinula za nesto vise od 300 KM .. Zalostan sam
Da dodam, na Schilba kvota da ce over 1,95. Mislim da treba pokusati ..
Cudno mi je da su kod ostalih igraca kvote iste (1,80). Samo je on 1,65 - 1,95 ..Maradonaaa je napisao/la:Schilb je za mene under,od zadnjih 10 utakmica samo je jednu prebacio prekosamson je napisao/la:Vuce me da puknem na Siroki 1 .. Fina kvota, a uopste me ne bi iznenadila pobjeda domacih .. Jucer me Siena u kosarci skinula za nesto vise od 300 KM .. Zalostan sam
Iće igra dosta pod koš na marjanovića i katića, a izgledniji su mi nelson i blažić od shilba danas. Ja mislim da je on under.samson je napisao/la:Cudno mi je da su kod ostalih igraca kvote iste (1,80). Samo je on 1,65 - 1,95 ..Maradonaaa je napisao/la:Schilb je za mene under,od zadnjih 10 utakmica samo je jednu prebacio prekosamson je napisao/la:Vuce me da puknem na Siroki 1 .. Fina kvota, a uopste me ne bi iznenadila pobjeda domacih .. Jucer me Siena u kosarci skinula za nesto vise od 300 KM .. Zalostan sam
slažem se za Šarića, mora neko davat koševe i u CibonimasteRofPoker je napisao/la:A opet vam kazem da prave vijesti za izostanke NBA igraca dolaze tek oko 12 sati odnosno sat prije utakmice, jedino ako nije bas neka povreda tip mjesec ili vise.
I na prvi pogled Saric over 15,5. Ma neka su oni povecali granicu, Schilb i odbrana nigdje veze a Saric ima potencijal za 20+ veceras. Ovo je cisto na osjecaj i na kvalitet doticnog.
Sine, ako sam ista naucio u svom dugogodisnjem kladionicarskom iskustvu onda je to da sve moze 'doci'sarajevo81 je napisao/la:ovo ne moze doci ni u crtanomConsigliere je napisao/la:Ovo cu uplatiti kad krenem na tekmu
Po meni super tiket, što da ne probatiConsigliere je napisao/la:Sine, ako sam ista naucio u svom dugogodisnjem kladionicarskom iskustvu onda je to da sve moze 'doci'sarajevo81 je napisao/la:ovo ne moze doci ni u crtanomConsigliere je napisao/la:Ovo cu uplatiti kad krenem na tekmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.