FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

jalehordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jalehordas » 14 jan 2010, 21:56

ma mi moramo zaboraviti gracica i okrenuti se sadasnjosti
nego imali neko kakav prijedlog da se smijenji ova uprava
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 14 jan 2010, 21:57

jalehordas je napisao/la:sad procitah na forumu da partizan hoce belosevica :roll:
ako je tačno onda će se naša uprava naložiti da ga proda ko da je alves :roll: i mislim da svi znamo kako će se to završiti :evil:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 14 jan 2010, 21:59

jalehordas je napisao/la:ma mi moramo zaboraviti gracica i okrenuti se sadasnjosti
imam ja ........naucis na greskama iz proslosti.........a mislis na buducnost....... ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jan 2010, 22:00

Partizan hoce da dovede Belosevica samo ako ne uspe transfer Nenadica iz Metalca ili Arsenijevica iz Slavije.Jedan od ove dvojice ce verovatno potpisati pa se netrebate brinuti za Belosevica.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 14 jan 2010, 22:01

PIRKE33 je napisao/la:
jalehordas je napisao/la:ma mi moramo zaboraviti gracica i okrenuti se sadasnjosti
imam ja ........naucis na greskama iz proslosti.........a mislis na buducnost....... ;)
ali strah me da nam ne uniste buducnost
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 jan 2010, 22:05

Kako ostali navijaci tjeraju upravu tako i mi trebamo, pjesmama uprava napolje mozemo godinama, to su pjesme za laku noc.Izgleda da je nazalost nuzno biti prema njima agresivan pa neki belaj napraviti da bi otisli

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 14 jan 2010, 22:07

ode masa od 5.000 ljudi, saceka ove iste su.pke iz uprave.......pa im malo je.be ma.ter, pa im malo priprjeti........
oni samo jezik sile razumiju....i samo iz straha mogu uraditi nesto konkretno......to su taki ljudi...

alibi

Post Postao/la alibi » 14 jan 2010, 22:08

ado-hz je napisao/la:Kako ostali navijaci tjeraju upravu tako i mi trebamo, pjesmama uprava napolje mozemo godinama, to su pjesme za laku noc.Izgleda da je nazalost nuzno biti prema njima agresivan pa neki belaj napraviti da bi otisli
Samo sila na balkanu VAZI.

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 14 jan 2010, 22:08

PIRKE33 je napisao/la:
ode masa od 5.000 ljudi, saceka ove iste su.pke iz uprave.......pa im malo je.be ma.ter, pa im malo priprjeti........
oni samo jezik sile razumiju....i samo iz straha mogu uraditi nesto konkretno......to su taki ljudi...
ma ja ba isto sto su i grobari radili protiv zeke

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 14 jan 2010, 22:14

Pokrenuti razgovori o spajanju Olimpika i Sarajeva.

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 14 jan 2010, 22:15

herbion je napisao/la:Pokrenuti razgovori o spajanju Olimpika i Sarajeva.
gdje si to cuo

jasmin93
Kontakt:

Post Postao/la jasmin93 » 14 jan 2010, 22:15

Čitam postove u kojima se u negativnom kontekstu spominje Šaraba...

Pa dok je igrao, bio je jedan od boljih igrača, čak je čini mi se i blizu reprezentacije bio. Član sjajne generacije, na koju smo svi bili ponosni poslije dvomeča protiv Genka. Nakon toga, momku se pružila prilika da ode u inostranstvo, što je on učinio, a to je logično za momka koji nije osigurao egzistenciju. Šta ste očekivali? Da ostane iz ljubavi prema klubu? Takav gest može samo Škoro učiniti jer je rođeni Sarajlija i voli kako grad, tako i klub, a na kraju krajeva, solidno je zaradio u inostranstvu.

Kad malo bolje pogledate, jedan Dinamo, koji nudi mnogo izdašnije ugovore, ima veće uspjehe, ne može sačuvati svoje igrače, pa kako onda očekujete da to Sarajevo uradi?

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 14 jan 2010, 22:17

jasmin93 je napisao/la:Čitam postove u kojima se u negativnom kontekstu spominje Šaraba...

Pa dok je igrao, bio je jedan od boljih igrača, čak je čini mi se i blizu reprezentacije bio. Član sjajne generacije, na koju smo svi bili ponosni poslije dvomeča protiv Genka. Nakon toga, momku se pružila prilika da ode u inostranstvo, što je on učinio, a to je logično za momka koji nije osigurao egzistenciju. Šta ste očekivali? Da ostane iz ljubavi prema klubu? Takav gest može samo Škoro učiniti jer je rođeni Sarajlija i voli kako grad, tako i klub, a na kraju krajeva, solidno je zaradio u inostranstvu.

Kad malo bolje pogledate, jedan Dinamo, koji nudi mnogo izdašnije ugovore, ima veće uspjehe, ne može sačuvati svoje igrače, pa kako onda očekujete da to Sarajevo uradi?
ovaj mora da mu je neki rodjak

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 14 jan 2010, 22:22

jasmin93@ tebi šaraba dobar igrač :roll: jedino što je dobro uradio je onaj gol protiv marsaxloka u pretkolu kup uefa, zabio je odličan gol iz slobodnjaka i imao je 3 ili 4 dobre tekme a kasnije ne da je loš bio nego je bio rupa prava ;)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 14 jan 2010, 22:23

a kakva je ovo bomba o spajanju sa 0limpikom

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 14 jan 2010, 22:24

jalehordas je napisao/la:a kakva je ovo bomba o spajanju sa 0limpikom

atomska jarane....

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 14 jan 2010, 22:26

PIRKE33 je napisao/la:
jalehordas je napisao/la:a kakva je ovo bomba o spajanju sa 0limpikom

atomska jarane....
Novinarska

Nisde77
Kontakt:

Post Postao/la Nisde77 » 14 jan 2010, 22:26

dosta priče...nek se skupi 200 navijača (huligana) i nek onima jajarama u upravi razbije nosove pa onda če biti rezultati i pojačanja...i možda se gracič vrati :D :D
Since I was a boy I always hate the winter and now I know why bacause it reminds me of Stalingrad

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 14 jan 2010, 22:28

jalehordas je napisao/la:
jasmin93 je napisao/la:Čitam postove u kojima se u negativnom kontekstu spominje Šaraba...

Na kojeg Sarabu Ti mislis, pa tako govoris?? Postujem Tvoje misljenje, kao i svakoga drugog, ali covjek nije sastavio 2 dobre tekme zaredom. Ja koliko se sjecam, za svo vrijeme provedeno u Sarajevu nije imao 5 dobrih tekmi. Tako mi je drago sto je otisao iz SA i zelim mu svu srecu svijeta, samo neka ga sto dalje od Sarajeva! PS U repku, na klupu u prijateljskom mecu ga je upravo progurao Muco, jer je platio(koliko se sjecam) Sliskovicu da ga pozove da bi se bolje prodao ;)
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 14 jan 2010, 22:31

300 je napisao/la:
jalehordas je napisao/la:

Na kojeg Sarabu Ti mislis, pa tako govoris?? Postujem Tvoje misljenje, kao i svakoga drugog, ali covjek nije sastavio 2 dobre tekme zaredom. Ja koliko se sjecam, za svo vrijeme provedeno u Sarajevu nije imao 5 dobrih tekmi. Tako mi je drago sto je otisao iz SA i zelim mu svu srecu svijeta, samo neka ga sto dalje od Sarajeva! PS U repku, na klupu u prijateljskom mecu ga je upravo progurao Muco, jer je platio(koliko se sjecam) Sliskovicu da ga pozove da bi se bolje prodao ;)
nemoj zezat, imao je par suteva sa 40 metara..............nije Zdravko toliko los, samo nije imao kontinuitet....jednu dobar , drugu taraba.........u svakom slucaju nama trebaju bolji......

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dadox, Evander, plisek i 28 gostiju.